Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye Milli Takımı 2014

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
madcow said:

selcugun yerine emre oynayabilir o da sakat. baska adam yok orda. oguzhan da sene basından beri iyi oynamadı ki. bi tek mehmet topal olabilir. baska savunma oyuncusu var mı yedekte girsin mehmet topal ı orta sahaya cek?
ya da tek ozan oynuycak orta da o da nası olucaksa.

Selçukla Emre aynı tip adam değil, şunu herkes görüyor Selçuk gazetelere bile açıklıyor ama hocalar inatla orta ikilide oynatıyor. Bu adam serbest oyun kurucu veya forvet arkası oynayacak adam, sahada tek beyin olacak yapıda ve bunun dışında top kapma mücadele etme olayını beceremiyor, yetemiyor ve küsüyor.

Emreye en yakın tip Ozan şu an sahada, zaten alttan öyle hırslı teknik çift yönlü başka gelmediği için sakat sorunlu adama bu yaşta hala mecbur kalıyoruz. Topal falan düz stoper gibi önlibero sadece, çapa diye tabir edilen tür.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

madcow said:

selcugun yerine emre oynayabilir o da sakat. baska adam yok orda. oguzhan da sene basından beri iyi oynamadı ki. bi tek mehmet topal olabilir. baska savunma oyuncusu var mı yedekte girsin mehmet topal ı orta sahaya cek?

Selçukla Emre aynı tip adam değil, şunu herkes görüyor Selçuk gazetelere bile açıklıyor ama hocalar inatla orta ikilide oynatıyor. Bu adam serbest oyun kurucu veya forvet arkası oynayacak adam, sahada tek beyin olacak yapıda ve bunun dışında top kapma mücadele etme olayını beceremiyor, yetemiyor ve küsüyor.

Emreye en yakın tip Ozan şu an sahada, zaten alttan öyle hırslı teknik çift yönlü başka gelmediği için sakat sorunlu adama bu yaşta hala mecbur kalıyoruz. Topal falan düz stoper gibi önlibero sadece, çapa diye tabir edilen tür.

sen de inanıyorsun yani buna. olm saklanan adamdan oyun kurucu mu olur. sneijder'i de gördük işte adamı stoper oynattılar ordan oyun kurdu. selcuk'ta beyin yokki takımın beyni olarak oynasın. yanındaki adama pas atamıyor. mevkimde oynamıyorum olayı tamamen hikaye.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

madcow said:

Yok Öle bi şey artık kimse uzun top atcak tarla bırakmıyor
Ana'nın liginde TS ile oynarken yaparsın onları ancak
Mesaj tarihi:
oguzhan besiktasta direk forvet in arkasında oynuyo selcuk orta sahada oynuyo takımlarında direk olarak asist karsılastırması zaten yanlıs. 4 sene once selcuk o pozisyonda oynarken ligi tek basına kazanmıstı 2. birine ihtiyac duymadan.

oguzhan yerine sosa girse de izlesek diyen cok adam gordum zaten yan yana da bi numaraları olmadı sosa tek basına numarası olan bi adam oldu.

emre ile selcuk'un aynı pozisyonda aynı formatta oyuncu olmasından bahsetmiyorum o pozisyonda turkiyede oynayan "teknik" oyuncu yok. herkes katil o pozisyonda oynayan turklerin tamamı. veli, necip, mehmet topal gibi. katil olmayanlar nuri selcuk emre falan. onlar da sakat ya da formsuz.
Mesaj tarihi:
madcow said:

4 sene once selcuk o pozisyonda oynarken ligi tek basına kazanmıstı 2. birine ihtiyac duymadan.

Selçuk ve Melonun o sezonki rekorlarında takımın tamamen göbekten oynaması ve kanattaki Emre-Enginin içe gömülmesi mücadele etmesi, öndeki Elmander Necatinin yine ortaya yardım etmesi asıl etkendi. Selçuk takımın tek beyniydi ve o zamanda mücadele etmiyordu, ama yeteneklerini gösterebiliyordu diğer koşanlar sayesinde. Şınayder gelipte Selçukun elinden dümen alınıp koş ulan denilince sıçtı işte.
Mesaj tarihi:
potuk da kanada yakın oynuyor. topu alıp cok uzatmadan "efektif" dagıtan oyuncudan bahsediyorum. hani fm de deep lying playmaker olarak gecen. sneijderin 1 haftalıgına nası yapıldıgını izlettirdigi seyden bahsediyorum. selcuk'un olmasının istendigi islev o. o pozisyonun FT nin gozunde amacı o selcuk o yuzden oynuyor. yoksa yerlestir bi suru dmc yi oraya.

rıdvan 3-1 olunca haber verirsin demisti ahaha oldu.
  • Yeni Oluştur...