Voys Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 maçın hangi kanalda oldugunu bilen var mı
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 madcow said: selcugun yerine emre oynayabilir o da sakat. baska adam yok orda. oguzhan da sene basından beri iyi oynamadı ki. bi tek mehmet topal olabilir. baska savunma oyuncusu var mı yedekte girsin mehmet topal ı orta sahaya cek? ya da tek ozan oynuycak orta da o da nası olucaksa. Selçukla Emre aynı tip adam değil, şunu herkes görüyor Selçuk gazetelere bile açıklıyor ama hocalar inatla orta ikilide oynatıyor. Bu adam serbest oyun kurucu veya forvet arkası oynayacak adam, sahada tek beyin olacak yapıda ve bunun dışında top kapma mücadele etme olayını beceremiyor, yetemiyor ve küsüyor. Emreye en yakın tip Ozan şu an sahada, zaten alttan öyle hırslı teknik çift yönlü başka gelmediği için sakat sorunlu adama bu yaşta hala mecbur kalıyoruz. Topal falan düz stoper gibi önlibero sadece, çapa diye tabir edilen tür.
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Tüpçü hayroviçi türk saysaydı onu oynatırsın Hamit var
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 heh demirören faktörünü unutuyorsunuz bu adam başta olduğu sürece birşey beklemeyin anca dibi boylarız.
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 "Tatar Ramazan" said: madcow said: selcugun yerine emre oynayabilir o da sakat. baska adam yok orda. oguzhan da sene basından beri iyi oynamadı ki. bi tek mehmet topal olabilir. baska savunma oyuncusu var mı yedekte girsin mehmet topal ı orta sahaya cek? ya da tek ozan oynuycak orta da o da nası olucaksa. Selçukla Emre aynı tip adam değil, şunu herkes görüyor Selçuk gazetelere bile açıklıyor ama hocalar inatla orta ikilide oynatıyor. Bu adam serbest oyun kurucu veya forvet arkası oynayacak adam, sahada tek beyin olacak yapıda ve bunun dışında top kapma mücadele etme olayını beceremiyor, yetemiyor ve küsüyor. Emreye en yakın tip Ozan şu an sahada, zaten alttan öyle hırslı teknik çift yönlü başka gelmediği için sakat sorunlu adama bu yaşta hala mecbur kalıyoruz. Topal falan düz stoper gibi önlibero sadece, çapa diye tabir edilen tür. sen de inanıyorsun yani buna. olm saklanan adamdan oyun kurucu mu olur. sneijder'i de gördük işte adamı stoper oynattılar ordan oyun kurdu. selcuk'ta beyin yokki takımın beyni olarak oynasın. yanındaki adama pas atamıyor. mevkimde oynamıyorum olayı tamamen hikaye.
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 "Tatar Ramazan" said: madcow said: selcugun yerine emre oynayabilir o da sakat. baska adam yok orda. oguzhan da sene basından beri iyi oynamadı ki. bi tek mehmet topal olabilir. baska savunma oyuncusu var mı yedekte girsin mehmet topal ı orta sahaya cek? ya da tek ozan oynuycak orta da o da nası olucaksa. Selçukla Emre aynı tip adam değil, şunu herkes görüyor Selçuk gazetelere bile açıklıyor ama hocalar inatla orta ikilide oynatıyor. Bu adam serbest oyun kurucu veya forvet arkası oynayacak adam, sahada tek beyin olacak yapıda ve bunun dışında top kapma mücadele etme olayını beceremiyor, yetemiyor ve küsüyor. Emreye en yakın tip Ozan şu an sahada, zaten alttan öyle hırslı teknik çift yönlü başka gelmediği için sakat sorunlu adama bu yaşta hala mecbur kalıyoruz. Topal falan düz stoper gibi önlibero sadece, çapa diye tabir edilen tür. Yok Öle bi şey artık kimse uzun top atcak tarla bırakmıyor Ana'nın liginde TS ile oynarken yaparsın onları ancak
Voys Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 eyvallah apple adamsın. beşiktaş'ı da severim ayrıca
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 YILDIRIM DEMİRÖREN YEEEETEEEERRRRR o/
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Olm Selçuk yetenekli ama kafa kezban işte napak, dedik satın bunların grubunu dağıtın diye ama dinlemedi başganınız sdf
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Ulan seviniyoz da gs nin başına gelmesin bu zirtapoz
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 selçuk dardanelspor'da da böyleydi :(
madcow Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 oguzhan besiktasta direk forvet in arkasında oynuyo selcuk orta sahada oynuyo takımlarında direk olarak asist karsılastırması zaten yanlıs. 4 sene once selcuk o pozisyonda oynarken ligi tek basına kazanmıstı 2. birine ihtiyac duymadan. oguzhan yerine sosa girse de izlesek diyen cok adam gordum zaten yan yana da bi numaraları olmadı sosa tek basına numarası olan bi adam oldu. emre ile selcuk'un aynı pozisyonda aynı formatta oyuncu olmasından bahsetmiyorum o pozisyonda turkiyede oynayan "teknik" oyuncu yok. herkes katil o pozisyonda oynayan turklerin tamamı. veli, necip, mehmet topal gibi. katil olmayanlar nuri selcuk emre falan. onlar da sakat ya da formsuz.
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Oğuzhan'la olcan ı Anlıyorum ama Muhammed nedir abi
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 FB Bali provalar bi gol atarız diye korkuyorum
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 lan kahve koymaya gittim ozzy'yi almıs. bişey olmasa bu saatten sonra :(
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 madcow said: 4 sene once selcuk o pozisyonda oynarken ligi tek basına kazanmıstı 2. birine ihtiyac duymadan. Selçuk ve Melonun o sezonki rekorlarında takımın tamamen göbekten oynaması ve kanattaki Emre-Enginin içe gömülmesi mücadele etmesi, öndeki Elmander Necatinin yine ortaya yardım etmesi asıl etkendi. Selçuk takımın tek beyniydi ve o zamanda mücadele etmiyordu, ama yeteneklerini gösterebiliyordu diğer koşanlar sayesinde. Şınayder gelipte Selçukun elinden dümen alınıp koş ulan denilince sıçtı işte.
madcow Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 potuk da kanada yakın oynuyor. topu alıp cok uzatmadan "efektif" dagıtan oyuncudan bahsediyorum. hani fm de deep lying playmaker olarak gecen. sneijderin 1 haftalıgına nası yapıldıgını izlettirdigi seyden bahsediyorum. selcuk'un olmasının istendigi islev o. o pozisyonun FT nin gozunde amacı o selcuk o yuzden oynuyor. yoksa yerlestir bi suru dmc yi oraya. rıdvan 3-1 olunca haber verirsin demisti ahaha oldu.
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 rieralu eboyeli ulfajulili efsane defansımız vardı mal Semih bile gol yediremiyordu
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Ohoo iyice batırmışlar...
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 GG'nin hücüm performansına lafım yok da, savunmasında ciddi düşüş var gibi
Öne çıkan mesajlar