Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye Milli Takımı 2014

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şaka maka selcuk hakkaten hem gs hem milli takım ağzına sıçıyor.

ha bu arada maçta kötü oynamadık aslında ama zihniyet yüzünden kaybetmeyi hakediyoruz.

90 dakka boyunca 10 dakka top oynamakla olmuyor bu işler.

selcuk yerine şahin olan selcuk oynasa yemin ederim daha çok oynar.
Mesaj tarihi:
selcugun yerine emre oynayabilir o da sakat. baska adam yok orda. oguzhan da sene basından beri iyi oynamadı ki. bi tek mehmet topal olabilir. baska savunma oyuncusu var mı yedekte girsin mehmet topal ı orta sahaya cek?

ya da tek ozan oynuycak orta da o da nası olucaksa.
Mesaj tarihi:
abi ozzy yine oynuyor en azından, selcuk sahada yok. öyle yokki hatalı pası bile yok yani adamın.

ozzy dikine giriyor en azından deniyor, ver kaç yapıyor, selcuk gibi alıp 2 tur atıp geri pas vermiyor.

neyse almasın bu saatten sonra zaten sakatlanır falan Sosa da yokken yalan oluruz. Bizim milli takımımız Beşiktaş
Mesaj tarihi:
ya anlayın iste adam yok. selcuk oynamasın super ben de katılıyorum. kim oynucak?

ligde de mesela selcuk oynamasın kim oynuycak? yabancı sınırından dolayı oynuyo iste.

sene basından beri surekli saydırılıyo oguzhana. yedege cekilince herkes oh evet falan demeye basladı. o yuzden hic simdi cıkıp da ama deniyo falan demenin bi alemi yok.
Mesaj tarihi:
madcow said:

ya anlayın iste adam yok. selcuk oynamasın super ben de katılıyorum. kim oynucak?

ligde de mesela selcuk oynamasın kim oynuycak? yabancı sınırından dolayı oynuyo iste.

sene basından beri surekli saydırılıyo oguzhana. yedege cekilince herkes oh evet falan demeye basladı. o yuzden hic simdi cıkıp da ama deniyo falan demenin bi alemi yok.

Oğuzhan'a saydırıyoruz da ölüsü şu Selçük'tan 10 kat iyi oynar.
Mesaj tarihi:
madcow said:

iyimisin abi sen ?

adam oyuna girince bayram ediyor taraftar, Sosa-Ozzy birlikte oynayacak diye ne kadar sevindik, ne zmana yedege cekildi diye oh be dedik

selcuk 7 maç 0
ozzy 9 maç 3 asist
  • Yeni Oluştur...