applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 selcuk'un olmadıgını hala fark edemedi Terim. bence o yüzden cıkartmıyor, klübeden biri dese hocam selcuk oyunda ama oynamıyor diye cıkartıcaktır bence terim.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Yok be manevi oğullarından işte Selçuk
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 gökhan töre çekerim emaneti sikerim adaleti diye yosamite sam gibi havaya sıkmaya başlasa keşke müthiş olur
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Nedir bu Selçuk Aşkı türk futbolunu bitirdi
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 olcan adeta oyuna girerken ben napim ki, ben mi kurtaricam dedi asdf.
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 şaka maka selcuk hakkaten hem gs hem milli takım ağzına sıçıyor. ha bu arada maçta kötü oynamadık aslında ama zihniyet yüzünden kaybetmeyi hakediyoruz. 90 dakka boyunca 10 dakka top oynamakla olmuyor bu işler. selcuk yerine şahin olan selcuk oynasa yemin ederim daha çok oynar.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 selcuk dururken başkalarının cıkması.. what can i do samtayms
madcow Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 selcugun yerine emre oynayabilir o da sakat. baska adam yok orda. oguzhan da sene basından beri iyi oynamadı ki. bi tek mehmet topal olabilir. baska savunma oyuncusu var mı yedekte girsin mehmet topal ı orta sahaya cek? ya da tek ozan oynuycak orta da o da nası olucaksa.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Ulan ben kenarda olsam isyan ederim valla bu Selçuğu nasıl oynatırsın diye daha da gelmem FTnin kadrosuna, Gençlerbirliğinden Rizeden X birini koysan şundan iyi oynar.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 abi ozzy yine oynuyor en azından, selcuk sahada yok. öyle yokki hatalı pası bile yok yani adamın. ozzy dikine giriyor en azından deniyor, ver kaç yapıyor, selcuk gibi alıp 2 tur atıp geri pas vermiyor. neyse almasın bu saatten sonra zaten sakatlanır falan Sosa da yokken yalan oluruz. Bizim milli takımımız Beşiktaş
madcow Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 ya anlayın iste adam yok. selcuk oynamasın super ben de katılıyorum. kim oynucak? ligde de mesela selcuk oynamasın kim oynuycak? yabancı sınırından dolayı oynuyo iste. sene basından beri surekli saydırılıyo oguzhana. yedege cekilince herkes oh evet falan demeye basladı. o yuzden hic simdi cıkıp da ama deniyo falan demenin bi alemi yok.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Red said: koy gökhan zan oynasın stoper. Aynen. Memlekette stoper mi kalmadı? Olanı da bitirirsin böylr
madcow Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 tamam son 3 senede 12 maca cıkan zan la oynayalım.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 madcow said: ya anlayın iste adam yok. selcuk oynamasın super ben de katılıyorum. kim oynucak? ligde de mesela selcuk oynamasın kim oynuycak? yabancı sınırından dolayı oynuyo iste. sene basından beri surekli saydırılıyo oguzhana. yedege cekilince herkes oh evet falan demeye basladı. o yuzden hic simdi cıkıp da ama deniyo falan demenin bi alemi yok. Oğuzhan'a saydırıyoruz da ölüsü şu Selçük'tan 10 kat iyi oynar.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 madcow said: ya anlayın iste adam yok. selcuk oynamasın super ben de katılıyorum. kim oynucak? ligde de mesela selcuk oynamasın kim oynuycak? yabancı sınırından dolayı oynuyo iste. sene basından beri surekli saydırılıyo oguzhana. yedege cekilince herkes oh evet falan demeye basladı. o yuzden hic simdi cıkıp da ama deniyo falan demenin bi alemi yok. iyimisin abi sen ? adam oyuna girince bayram ediyor taraftar, Sosa-Ozzy birlikte oynayacak diye ne kadar sevindik, ne zmana yedege cekildi diye oh be dedik selcuk 7 maç 0 ozzy 9 maç 3 asist
madcow Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 @aktif sen arda'ya fatih terimin prensi demis adamsın senin dediklerin sayılmıyo zaten.
Voys Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 250 kilo olup 90 dakika koşan adamı eleştiren pek sevgili dostlarım, maç hangi kanalda
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Yekta var Emre çolak var biz derken sokuyordu Aydın var
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 madcow said: tamam son 3 senede 12 maca cıkan zan la oynayalım. maça çıkan birileri vardır illa ki
Öne çıkan mesajlar