Selamisahin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Şimdi benim uzun zamandır iletişim kısımlarında form mail gönderimlerinin arka planda işlemesi için kullandığım bir PHP dosyası var. Çok basit ve gayet iyi çalışıyor. Çalışma sistemi ise şöyle: Ben form'u html içinde hazırlıyorum; gönder butonuna basılınca form bu arka planda PHP sayfasına gidiyor (kullanıcı burayı göremiyor), sonra orda işlem doğruysa "mesajınız ulaşmıştır" vs. diyen html sayfasına gidiyor. Kendimle alakalı bir hosting pakedi aldım yeni. PHP desteklemiyormuş, sonradan farkettim. Aşağıda örneği olan PHP sayfası gibi basit bir ASP sayfası bulunabilir mi? Php ve asp'ten falan anlamıyorum. Html/css/jquery gidiyorum hep. Hep Kullandığım Php Kodları $errors = ''; $myemail = '[email protected]'; if(empty($_POST['ad']) || empty($_POST['soyad']) || empty($_POST['email']) || empty($_POST['mesaj'])) { $errors .= header('xcvxcvxcv'); } $name = $_POST['ad']; $surname = $_POST['soyad']; $email_address = $_POST['email']; $phone = $_POST['telefon']; $message = $_POST['mesaj']; if (!preg_match( "/^[_a-z0-9-]+(.[_a-z0-9-]+)*@[a-z0-9-]+(.[a-z0-9-]+)*(.[a-z]{2,3})$/i", $email_address)) { $errors .= header('zxczxc'); } if( empty($errors)) { $to = $myemail; $email_subject = "Web Referans Formundan Mesaj: $name"; $email_body = "Site üzerinden mesaj formu alındı". "n Ad: $name n Soyad: $surname n Email: $email_address n Telefon: $phone n Mesaj: $message"; $headers = "From: $myemailn"; $headers .= "Reply-To: $email_address"; mail($to,$email_subject,$email_body,$headers); //redirect to the 'thank you' page header('Location: onay.html'); } ?> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 http://www.codeproject.com/Tips/371417/Send-Mail-Contact-Form-using-ASP-NET-and-Csharp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 acaba regex daha iyi olabilir miydi diye kendime sormadan edemedim. şu anki [email protected] gibi bir mail'i de kabul ediyor düşününce. konudan bağımsız ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 bu devirde php çalıştıramayan hostingi nasıl bulabildin ben ona şaşırdım. her yerde çalışabilen bir şey. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar