CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 12 ye 5 kala denemeye basla, surekli refresh yap sonra 12 yi gecince, toplam bi 2-3 dk da doluyor zaten, o ara aldın aldın. Ben son randevuyu aldim ve bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 her gece 12 de açılıyor mu? bu gece deneyeyim tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Evet her gece açılıyor. Ben ilk telefon açtığım zaman ctesi gece 12 demişlerdi özellikle reset için ama ben haftaiçi gece randevu aldım. Bugün bataryayı değiştirdim. Telefonun ufak bi programla tüm özelliklerine bakıyorlar. Başka şikayetlerin varsa diye, 2 dk'da her şey çıkıyor. Bataryanın dibi gördüğü zaten hemen gözüktü, onu direk değiştirdiler, fakat telefonu tamamen değiştirmek için üst tuşun bozuk olması gerekli yoksa sadece batarya değiştiriyorlar. 2 saat sonrada telefonu veriyorlar. Randevusuz yaklaşık 50 kişi vardı sıra bekleyen gittiğimde. Hiçbirini almadılar. Randevusuz boşuna gitmeyin. Randevu saatinden erkende almıyorlar. Aklınızda bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 oh aldım zar zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 İphone 5s telefonum canavar gibi çalışmasına ve her işimi görmesine rağmen batarya artık kabak tadı vermeye başladı. İnternetin biraz az çektiği yerde tak diye kapanıyor. Şarj %30-50 fark etmiyor. Bu değerlerde kapanmasıda insanı sinir ediyor, mağdur ediyor, mahçup ediyor. Değiştirmeye müsait değilim. Bataryası nerede ve kaça olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 beşiktaş çarşının girişinde arkadaş çakma pil taktırdı 80 liraya, 3-4 ay sonra pil öldü ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 ebay den filan orjinal al, tutorial izleyerek değiştirirsin kendin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar