haydari Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Ama bir sor neden ? çünkü 250'liklerin mercedes'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 benim de s4 ün ekranı kırıldı, bugün yaptırıcaktım ama vazgeçtim lan ipodum var zaten internete de girmeyiveririm bi süre dışarıda. murat cemcir telefonu ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 race olmak zorunda mı ? 250cc başlangıç motoru zati. bir de rahat süspansiyon falan. konfor bunda ne belimi ağrıtıcam. ipad'e sim kart takıp telefon gibi kullanabiliyon mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Liebe said: ipodum var iPad dememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 murat cemcir telefonu var işte arama yapabiliyorum mesaj atabiliyorum. ipodtan da müzik dinliyorum tamam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Ben de cruiserden vazgeçip ilk fırsatta bi naked alıcam. Hatta 'bi naked' değil mt-07 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 motor tecrübem olsa alırım mt-07 de race olcak diye konfordan vazgeçmiycem race olması takıntım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 inazumayı canlı gördümde geçen muhteşem bi alet yani, yıllarca cbr cbr diye yana yakıldım, inazumaymış meğer alemin kralı 250lerde Yalnız bıraz agır dedı sahıbı, rahat donemıorm dusuk hızlarda falan dedı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 kurye misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 176 cm boy var bende hafta sonu gidip bir bakacağım kısmetse. dönüyor mu ? bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Suark said: inazumayı canlı gördümde geçen muhteşem bi alet yani, yıllarca cbr cbr diye yana yakıldım, inazumaymış meğer alemin kralı 250lerde Yalnız bıraz agır dedı sahıbı, rahat donemıorm dusuk hızlarda falan dedı adam 4-5 aydır kullanıyorum Inazuma, tam tersine dönüşler falan çok rahat, oldukça kararlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 zipzip said: Ben de cruiserden vazgeçip ilk fırsatta bi naked alıcam. Hatta 'bi naked' değil mt-07 aaaa niye lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 aykırı ruhum hız istiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 inazuma güzel mt-07'de çok güzel bu ara tüm motorlar güzel geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 mt-07 fotoğraflarında çirkin. Gerçeğini görmeni isterim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Grom alacağım eğlencesine bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 allah taş yapar çok güzel motor 1km öteden fark ediyorsun. bütün motorlar güzeldir ama benim gözüm endolara kayıyor bu aralar grom alırsan çağır bende binerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Inzumaya karsi Cbr250r yi ovecek kimse yok anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 19 liraya şunu alın 3-5 lira eksiğim kaldı, tamamlıyım yapıştırcam 1-2 aya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 mt-07 nin sıfırına 20450 diolar ayrıca deneyim istiyoki onu satın alamıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 navyamphs said: 19 liraya şunu alın 3-5 lira eksiğim kaldı, tamamlıyım yapıştırcam 1-2 aya Güzelmiş panpa iyi günlerde kullan şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 almışken abslisini alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 abs olsun derim http://www.youtube.com/watch?v=-Q-iz5rByoc http://www.youtube.com/watch?v=dJ_UkAFW6cA http://www.youtube.com/watch?v=2j32751P1tQ http://www.youtube.com/watch?v=X6kO6ltk3a0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 haydari said: mt-07 nin sıfırına 20450 diolar ayrıca deneyim istiyoki onu satın alamıyosun şunu izleyin abi öyle ahım şahım bir deneyim isteyen makina değil ha tabi ilk motorunuzsa olmaz ama 1-2 sene motor deneyimniz varsa bal gibi olur. bi race gibi kasmaz sürmesi şehir içinde arıca motorun sıfır 18.850 20.300 olan abslisi bence abs lisine gerek yok, size kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 şeyi unuttum benim ilk motorum olmayacak bu daha önce 3-5 sene 250 cc deneyimim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar