Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 yav said: 2 yıldır tıkır tıkır (2-3 ayda bir sfd) ödüyorum, abi şu ne saçma ama ya. senin kiracın olsa, öyle canı sıkılınca ödemese fln, ya da şirketin sana maaşını işte öyle arada istediği zaman fln verse? alla alla ne kafalar cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 aquila said: bazen sirketlere sinirleniyoruz yaptiklari icin ama boyle tuketicileri olan sirket ne yapsin anasini satim, tipe bak. sadkljasdkljasdas valla ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 yav said: yapsın abi öyle ben de ona göre öderim ama öyle değilken böyle olması yanlış değil mi? ben mi çok etikçiyim ya da çok mantıksızım. birileri daha yazsın kabul edicem taşıtlığımı. hukukçulardan mesaj bekliyorum amma velakin en mühimi. yoksa az ezikliği olana sallamayı bekleyen bi dolu insansınız. bu durumu size ben verdiğim için keyfimin bozulduğu da yok sdffds bilakis tersi de benim için geçerli çünkü. abi olayın hukuki yönünü bilmemiz için altına imza attığın sözleşmeyi okumamız lazım. orada adamların kendini koruyacak maddesi vardır. mesela işte "fatura 3 ay ödenmezse hizmet kesilir ama xxx şirket bu 3 aylık süreyi değiştirme hakkını saklı tutar" gibi. öbür türlü düz yorum olarak da "mini çakallık yapmışsın yememiş adamlar" =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 faturayı ödeme yayını kestiler diye git servis sağlayıcıya molotof at k*rt styla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 TELEDÜNYA ARIZAYO BAHMİİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 yav said: benim mantığıma göre faturaları 2-3 ayda bir ödeyerek yasal faizi kabulleniyorum ve bence bu benim eksiksiz hizmet almama mani değil. ahahhahahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 vurmayın yeter, etik fln demiş zaten hahaha a'dan z'e fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 3 fatura olayı nerde yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar