desertt Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 rastgele denk geldim, temizleme kısmı felan neredeyse hepsini izledim
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 herhangi bir patinin bunu 25 dk.izleyeceğini düşünüyormusun?
desertt Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 hipnoz olmuş gibi oldum, belki yemek yapmaya ilgim vardır bilemiyorum
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 birde neden ahtapot? biz anca 40 yılın başında rakı balık yaptığımızda istiyoruz anca öyle..
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 kısa dövme işlemi dediği en az yarımsaat taşa vurmak gerekli.. o ortadaki dişi temizleme kısmını ve yıkama işlemi dediğini direk 15dk haşladıktan sora temizleyip yıkayıp yapmak çok daha kolay.. tekrar haşlayıp 1-2 saat düdüklüde sora yağda kızartma, enfes.. bu arada..tutorial bölümüne.. go go go
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Frostbite said: birde neden ahtapot? biz anca 40 yılın başında rakı balık yaptığımızda istiyoruz anca öyle.. çünkü her kuşu balığı miktik bi leylek ahtapot kaldı
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Dovmeye gerek yok, balikcidan donmus alin, dondurulmus ahtapot yumusacik oluyor. Javiz pakettekilerden bahsetmiyorum tabi. Balikcinin kendi dondurduklarindan olacak. 2 kiloluk falan almayin, pismez 1 kiloya kadar olanlar guzel oluyor
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 düdüklü yoksa hiç bulaşmayın lastik gibi oluo pişmiyor birde.. o dediği marine yöntemi de önemli.. sirke ya da zeytinyağı ile..
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 bir insan niye ahtapot yemek ister? yani ahtapotu, kurbağa bacağını salyangozu falan ilk kez pişiren adam ne gibi duygular ve fikriyat ile bu işe girişmiştir? hayır ahtapot zaten ne çok, nede tutması kolay, balık neyine yetmemiş fantezi peşinde koşmuş enteresan
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ahtapot cok ya oltaya bile geliyor antalyada hem yüksek protein hem de güzel tat soguk meze hmmfs
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Evde bu kadar uğraşcana bi rakı balık gününde deniz ürünleri salatasında arada kaynar
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Feamer said: bir insan niye ahtapot yemek ister? yani ahtapotu, kurbağa bacağını salyangozu falan ilk kez pişiren adam ne gibi duygular ve fikriyat ile bu işe girişmiştir? açlıktan. http://www.infiniteunknown.net/wp-content/uploads/2014/03/Captain-Obvious-123.jpg
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Zormuş. Gider parasını verir yanında rakıyla yerim hiç uğraşamam.
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Bir gün gidip bundan yiyecem http://www.youtube.com/watch?v=w8YI9erglMw
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 olm güveçtekini nasıl yapıyorlar peki ? veya salatasını
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 güveçtekini güvece koyup pişiriyolar, salatasını da haşlanıp pişmişini salataya doğrayarak
bloodjackal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 izledim valla o nası bi havuç bu arada ağaç gibi
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 konudaki iki vidyoyu da izledim, seviyorum böyle şeyleri izlemeyi.
Öne çıkan mesajlar