desertt Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 rastgele denk geldim, temizleme kısmı felan neredeyse hepsini izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 herhangi bir patinin bunu 25 dk.izleyeceğini düşünüyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ben izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 hipnoz olmuş gibi oldum, belki yemek yapmaya ilgim vardır bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Ben pişiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 birde neden ahtapot? biz anca 40 yılın başında rakı balık yaptığımızda istiyoruz anca öyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 kısa dövme işlemi dediği en az yarımsaat taşa vurmak gerekli.. o ortadaki dişi temizleme kısmını ve yıkama işlemi dediğini direk 15dk haşladıktan sora temizleyip yıkayıp yapmak çok daha kolay.. tekrar haşlayıp 1-2 saat düdüklüde sora yağda kızartma, enfes.. bu arada..tutorial bölümüne.. go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Frostbite said: birde neden ahtapot? biz anca 40 yılın başında rakı balık yaptığımızda istiyoruz anca öyle.. çünkü her kuşu balığı miktik bi leylek ahtapot kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Dovmeye gerek yok, balikcidan donmus alin, dondurulmus ahtapot yumusacik oluyor. Javiz pakettekilerden bahsetmiyorum tabi. Balikcinin kendi dondurduklarindan olacak. 2 kiloluk falan almayin, pismez 1 kiloya kadar olanlar guzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 düdüklü yoksa hiç bulaşmayın lastik gibi oluo pişmiyor birde.. o dediği marine yöntemi de önemli.. sirke ya da zeytinyağı ile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 bir insan niye ahtapot yemek ister? yani ahtapotu, kurbağa bacağını salyangozu falan ilk kez pişiren adam ne gibi duygular ve fikriyat ile bu işe girişmiştir? hayır ahtapot zaten ne çok, nede tutması kolay, balık neyine yetmemiş fantezi peşinde koşmuş enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ahtapot cok ya oltaya bile geliyor antalyada hem yüksek protein hem de güzel tat soguk meze hmmfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Evde bu kadar uğraşcana bi rakı balık gününde deniz ürünleri salatasında arada kaynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Feamer said: bir insan niye ahtapot yemek ister? yani ahtapotu, kurbağa bacağını salyangozu falan ilk kez pişiren adam ne gibi duygular ve fikriyat ile bu işe girişmiştir? açlıktan. http://www.infiniteunknown.net/wp-content/uploads/2014/03/Captain-Obvious-123.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Zormuş. Gider parasını verir yanında rakıyla yerim hiç uğraşamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Bir gün gidip bundan yiyecem http://www.youtube.com/watch?v=w8YI9erglMw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 olm güveçtekini nasıl yapıyorlar peki ? veya salatasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 güveçtekini güvece koyup pişiriyolar, salatasını da haşlanıp pişmişini salataya doğrayarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 izledim valla o nası bi havuç bu arada ağaç gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 konudaki iki vidyoyu da izledim, seviyorum böyle şeyleri izlemeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar