bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 ya arkadaş böyle şeyler neden beni buluyor ya çok kısa anlatıyorum olayı hemen sorulara geçecem: birkaç gün önce pencerenin orada 3-4 tane karasinek gördüm kitapla kafalarına vurup öldürecektim, ulan öyle vahşet olur mu açarım camı giderler fln dedim, neyse açtım camı 1-2 tanesi uçtu, ne halleri varsa görsünler dedim. normalde açtığım bütün camlarda sineklik var. bu olaydan 3-4 gün sonra evde 5-10 tane sinek fark ettim, koloni olarak camlarda oluyorlar veya tuvalette pozisyon alıyorlardı, öldürürüm dedim. ertesi gün abi, bugün yani, içerideki odalara gittim aklımı yitirecektim. bir odanın camında belki 30-40 tane, diğerinde 10-15 tane diğerinde yine 10-15 tane kara sinek. bunlardan: http://www.bocekilaclamasi.gen.tr/bocek-resimleri/photos/Karasinek/karasinek2.jpg neyse gittim raid aldım, kedileri kapadım, alayını geberttim, tam bir soy kırımdı, tüylerim diken diken oldu allah belasını versin. can çekişme vızıltıları bildiğin odada yankılandı. şimdi sorum şu: bu sinekler dışarıdan içeriye giriyor olamaz çünkü camlarda sineklik var ve hiç açmıyoruz sineklikleri. bu kadar hızlı bir şekilde sayıları nasıl artmış olabilir? evde leş veya çöp vs yok. öyle bir şey olsa kokardı herhalde, evden çıkarken camları kapatıp çıkıyorum çünkü. tuvalette veya başka bir odada apartmanın boşluğuna fln bir açıklık var mı diye baktım yok, bulamadım. neden olur abi böyle 3-5 gün içinde kara sinek kolonisi? bunların yumurtaları görülür mü, ne yapabilirim devamı gelmemesi için? bir de öldürdüklerimi elektrikli süpürge ile topladım, kediler yer falan diye. belki 1-2 tane kalmış olabilir, sizce kedilere bir zarar verir mi kalıntılar falan? spreyin arkasında 30 dk havalandırın diyor, 3 saat havalandırdım hayvanları kapatıp. KARA SİNEK UZMANLARI GÖREVE LÜTFEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Yumurtalı üreme değil de kurtçuk atıyor bunlar, sonra o sinek oluyor. Ya besine ya canlıya atar ki beslensin büyüsün yavrusu orada. Sivriler yumurtluyor suya onlarınki farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 baca deliklerinden gelmiş olabilir mi? kuş ölüsü filan oluyor bazen, çeker sinek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 kediler karasinekleri yerse ölebilir kalıntılarını yalarsa felç bile olabilirler dikkatli topla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 geçen sene karasinek yiyen binlerce kedi telef oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 tuvalette illaki bir havalandırma bacası vardır. Onun küçük penceresi açıksa oradan girmiş olmaları mümkün. Bir diğer ihtimal 2 gün önce acıyıpta öldürmediğin sinekler yumurtlamış :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 "Tatar Ramazan" said: Yumurtalı üreme değil de kurtçuk atıyor bunlar, sonra o sinek oluyor. Ya besine ya canlıya atar ki beslensin büyüsün yavrusu orada. Sivriler yumurtluyor suya onlarınki farklı gözle görülür mü bunlar? kurtcuklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Argoel said: tuvalette illaki bir havalandırma bacası vardır. Onun küçük penceresi açıksa oradan girmiş olmaları mümkün. Bir diğer ihtimal 2 gün önce acıyıpta öldürmediğin sinekler yumurtlamış :S abi bende öyle düşündüm de bildiğim totalde 100 tane fln dı ve yetişkin yani çoğu, ufak olsalar yumurtadan çıktılar diycem, bildiğin yetişkinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 ulan 3 hafta önce ablamların köpeği evdeki ilaçlama yüzünden öldü, kedileri tekrar kapatıyorum her yeri vileda yapacam offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 bingildak said: gözle görülür mü bunlar? kurtcuklar? Evet ama keskin gözlü olucan ve denk geleceksin, ayrıca sayıları artıyorsa demek ki içerde evde ürüyorlar bir yerde, koltuğun arkasında eski bir pizza dilimi olmasın asdff Hiç yavru, orta boy falan yoksa hep yetişkinse, dışardan giriyorlardır ama bir yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Abi şöyle sineklikler var; http://images.hepsiburada.net/assets/Hirdavat/300/Hirdavat_1302564.jpg Pilli bunlar. Hani tavana asılan mor ışıklı sinek öldürücüler gibi çalışıyor. Sinek uçarken havada bunla vuruyosun, çıt ölüyo. İlaç fln canlı beslenilen evde sakat iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 bingildak said: "Tatar Ramazan" said: Yumurtalı üreme değil de kurtçuk atıyor bunlar, sonra o sinek oluyor. Ya besine ya canlıya atar ki beslensin büyüsün yavrusu orada. Sivriler yumurtluyor suya onlarınki farklı gözle görülür mü bunlar? kurtcuklar? göruluyor ufacık ama böyle götü büyük bi karasineği ez fışkıran kurtcukları görürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 neyse abi ben bezle mezle girişeyim her kenara kedileri kapattım abi bir şeyin kalıntısı olsa da o kalıntıya bir yerden gelmiyor mu abi bu kara sinek? kalıntıdan mı türüyor anlamadım ki. camlardan giremiyorken başka bir yerde açık değil. ölüleri süpürürken baktım her yere hiçbir yerde bir kalıntı fln yok, benden ondan şüphelendim. meyve yiyen adamın bir yere şeftali çekirdeği fln düşmüştür, karpuz dilimi düşmüştür dedim ama ı ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 SeaGle said: Abi şöyle sineklikler var; http://images.hepsiburada.net/assets/Hirdavat/300/Hirdavat_1302564.jpg Pilli bunlar. Hani tavana asılan mor ışıklı sinek öldürücüler gibi çalışıyor. Sinek uçarken havada bunla vuruyosun, çıt ölüyo. İlaç fln canlı beslenilen evde sakat iş. uff ilacı bundan sıkıp flamethrower yapıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 bingildak said: gözle görülür mü bunlar? kurtcuklar? tavan la duvarların birleştiği köşelere bak, nedense ben 4-5 defa oralarda denk geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 bende onu soracaktım, nereye yumurta bırakır bu ipneler? pencere etrafı? yer? tavan? belli bir yer var mı yoksa gördüğüm yere atarım hacı modundalar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 ete falan atarlar abi genelde, yiyeceğe atarlar çünkü yumurtadan çıkan ipneler o besinden alsın diye. büyük karasinek gördüysen acıma göm ya bir dahaki sefere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 http://static.comicvine.com/uploads/original/12/123441/3227215-1.jpg bastım eve bakalım hortlama olacak mı, bir tane uçan ipne gördüm o kadar etrafta hiç yumurtaya denk gelmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Nası evlerde yaşıyorsunuz abi siz, birinde kertenkele çıkar birinde sinek koloni kurar.. Kertenkeleli arkadaşa pm at bence, derdine çözüm olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Kara Sinek cidden nefret ya. Ankara'da çok var. Sivrileri özledim varlıklarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 evin türüyle kara sineğin ne alakası var ya asdjoaısd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 evin sıcak ve nemli bir köşesinde, su dolu bir kova bırakmıs olabilir misin? Orada üremiş olabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 abi sağda solda çürümüş elma felam kalmış olabilirmi geçen sene bizde de bu yüzden bi vukuat yaşanmıştı elmanın koçanını sallamışım, oda pc masasının ebebsini köşelerine girmiş hatubnda benim masanın sadece üstünün şööle 1 tozunu alıyo karışınca çemkiriyom diye kalmış kodumun elma çöpü ordan baya karasinek kolonisi türediydi işin kötüsü elma armut gibi meyveler çok kötü de kokmuyo sen bi bak sağa sola ööle bişi vardır gibime geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Daemir said: evin sıcak ve nemli bir köşesinde, su dolu bir kova bırakmıs olabilir misin? Orada üremiş olabilirler yok, elektrik süpürgesi sulu onun içinde kalabilirdi belki ama çok dikkat ediyorum, uyarmışlardı navyamphs said: abi sağda solda çürümüş elma felam kalmış olabilirmi geçen sene bizde de bu yüzden bi vukuat yaşanmıştı elmanın koçanını sallamışım, oda pc masasının ebebsini köşelerine girmiş hatubnda benim masanın sadece üstünün şööle 1 tozunu alıyo karışınca çemkiriyom diye kalmış kodumun elma çöpü ordan baya karasinek kolonisi türediydi işin kötüsü elma armut gibi meyveler çok kötü de kokmuyo sen bi bak sağa sola ööle bişi vardır gibime geliyo buna bugün yine bakacam. bence çok armut, şeftali, karpuz falan yiyorum. olabilitesi çok yüksek yani. dün süpürür silerken bulamadım ama bi de altlara bakayım bakalım. bugün 2 tane yetişkin gördüm yine "vendor buy guards" gibi yapıştırdım kafasına instant kill'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Faideli topic. Demek "eaamaaan elma çöpü" dememek lazım sinek minek bela zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar