Holy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Bu kavgalar falan nerelerde oluyor acaba? Ben toplasan 3 tane falan kavga görmüşümdür gece yarısından sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 haraç vereceğiniz kişilere danışın önce bi askldjsadklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 BabacumMostors said: sigorta dolandırıcılığında iyi para var hacı sdf biz aslında buluşsak ya şşş burdan olmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 nasıl bi rüyalar o ya rıhtım'dan caddebostan yaratmak. yaya işgaline uğramayacak bisiklet yolu falan sdfsd çok fantastik geldi bana. gerçi rıhtım o kadar çirkin ki oradakilerin yarısını bile yapsalar yine hoş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Toplu taşıma için zaten yeterince yürüyor insanlar, daha uzağa taşımak iyi bir çözüm olmaz. Otobüsleri falan yeraltına indirseler güzel olur da hayal o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Eski et balık kurumu arazisi emine erdoğanın diye dedikodu var o harabe bina valla sadece minibüs ve dolmuşları kaldırsalar kadıköy rahatlar zaten. Otobüslerin bir zararı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Holy said: Mekanların erken kapanma sıkıntısı var evet. Çoğu mekan 2'de kapatıyor hala ama devam etmek isteyenler için 5'e kadar açık mekanlar da var kadıköy'de. Neresi var abi 5'e kadar açık?SÖyle de ben de öğreneyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 RockNrolla 4'e kadar açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Arkaoda/incir var (hep kafa bir dünya iken girdim ama bunlardan biri, muhtemelen arkaoda) Shaft var Teachers vardı 1 yıldır falan gitmedim belki artık erken kapatıyordur. Yine Shaft'ın sokağında 1-2 mekan var böyle, isimlerini hiç hatırlamıyorum ama girdim 2'den sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 ge3ce 2 de uykum geliyor lan benim bu ne enerji.. ee genç adam tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 konunun tamamını okumadım ama hala arıyorsa craigslist'e baksın abi milyon tane yabancı oda arkadaşı arayan adam var. daha ucuza denk gelir sanıyorum. bir de direkt eşyalı mis gibi ev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Teacher's bozdu abi ya oturmuyom orada pek artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 kadıköy güzel eyvallah taksim leş o da tamam. fakat beyoğlu taksimden ibaret değil. Beyoğluna gelip taksimde takılıyorsanız o sizin mapoluğunuz. cihangir karaköy hattında takılın. kadıköydeki sıkıntı mekanlar. Karga, zincir ve bay yengeç dışındaki mekanların işletme zihniyetleri beş para etmez. Kapıya koydukları junkylerden mekana garson diye aldıkları molozlar dahil olmak üzere. eskiden böyle değildi barlar sokağı o ayrı, tabii o zaman akmar vardı. konuya dönersek, merkezi bir yerde 900tl ye, WC ye kabahatini yaparken duş alacağın tierde evler bulabilirsin. Ben oturuyorum yeaaa diyen arkadaşlar, piyasa değişti. Geçen seneye oranla %40-60 fiyat artışı söz konusu. fakat kozyatağı, sahrayıcedid, göztepe gibi lokasyonlara bakardım ben olsam. Hem düzgün semtler & evler hem de ulaşım kolaylığı mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Glatheros said: fakat kozyatağı, sahrayıcedid, göztepe gibi lokasyonlara bakardım ben olsam. Hem düzgün semtler & evler hem de ulaşım kolaylığı mevcut. Direk şu hacım konunun özeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 sahrayıcedid ve göztepenin bir kısmının kanalizasyonlarını ben yaptım. kanalizasyonları çok sağlam oraların. güvenle sıçabilrsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 jacabo said: möhim olan ilk milyonu yapmak o geçti. yaptıkda noldu. tekrar 100klara düştük. möhim olan ilk 1 milyyon usd yi yapmak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 BabacumMostors said: abi bak düşün elma yı da yanımıza katsak sabancının bütün erasmuslarını mekana akıtırız tesadüfen gördüm haha. siz işletmeleri kurun, erasmusunuz benden hadi yine iyisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar