Tori Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 tam bir nerd-peen yarışı dönmüş abov :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 zenginiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Silphatos said: zenginiz zengin diil tam tersi büyük çapulcusun her yerden beleş oyun toparlamaya çalışıyorsun hsdufhaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 1 dolara alınan bundle'ler sözde 200 dolar fln ediyor normal fiyatlarla. oyunlar da hep çöp. 50 tl harcayarak ve beleşleri kovalayarak 3-5 binlik acc'ler yapılabilir 1-2 ayda o sitelere göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 sabonis said: Silphatos said: zenginiz zengin diil tam tersi büyük çapulcusun her yerden beleş oyun toparlamaya çalışıyorsun hsdufhaus yarısından çoğunu kendim aldım lan, get rekt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 demiyor muydun lan kaç senedir para vermiyorum, araklıyorum sağdan soldan diye yeme ulan milleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 steame vermiyorum da bundlelara bi 1k atmışımdır rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Silphatos gene kişisel şovuna dönüştürmüş bAŞlığı.. tamam abi qıral sensin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 şov must go on, alan olrusa ben de satarım steam dışındakileri de piyango gibi bir şey herhalde bunlara alıcı çıkması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 öyle ya. ben de satar mıyım acaba diye koydum ama dh'de bile kımse mesaj bile yazmamış ilana.. referansta yok heralde ondan. oysa ps3 satmıstım orda sorunsuz. valla oyunları + notebooku bir de xboxu elden cıkarmak istiyorum. bakalım becerebilicek miyiz. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar