di Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Arkadaslar bunlar Ildeniz'in eski sevindeki esyalar. Zamaninda alma dedik dinlemedi, simdi fake isimle baskasina iteklemeye calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Yalniz yuh hakkatten. Ben bile su usttekini yazarken 25 kere dusundum, herif gelmis neler demis. Oz hakiki okuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 chrome said: babacum boyle ahaha diyorsun ama cok huzunlu bir sey abi. bir zamanlar sevdigin gozlerine bakip bununla bir omur yasamak istiyorum dedigin kisiyle sogukkanli bir sekilde bunlari konusmak cok huzunlu degil mi ya.. :( no, boşanmasaydı amk ben mi boşanalım dedim hatta boşanma lafının ilk geçtiği diyalog şöyleydi -ildeniz bla bla bla boşanalım. -... -... -eşyaları nasıl paylaşalım? -??1?!*!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 fatih kralın konsepti bu ama yane deişik çeşit mobilyalar var adamınkide bu rüküş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 çok güzel maun mallarda var da bi yemek masasına 20k vermeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 onu alan adam fiyatı 20k diye alıyor olm. mobilyanın en pahalısını almışsın gidip küçükyalı'da yaşıyorsun falan, öyle kafalar sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 abi herşey oyle değil ya. bazı malları başka yerde bulamıyosun, özel imalat yapman lazım. E yok mobilyacıda, italyanı da 30bin lira, gidip kırala veriyosun işi bilmiyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 kırala vergi veriyorsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 küçükyalı var küçükyalı var. adam sahil sırasında yalı dairesinde oturuyordur belki bilinmez. genelde 45-50 yaşlarını geçmiş eski nesil zenginlerin evlerinde tercih ediliyor bu mobilyalar ya. belki bizde 50 yaşına geldiğimizde bu klasikler daha ilgimizi çeker bilinmez. ama şuan benim içimi bayıyor mesela bu mobilyalı evler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 BabacumMostors said: HEM DE FATİK KIRAL'DAN!!! http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-dekorasyon-mobilya-fatih-kral-yemek-odasi-koltuk-takimi-172717509/detay 1988 model möbleli daire? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Anelor said: anneler seviyo böyle şeyleri ya zengin annelere kitliyolar işte orta halli 27 yaşında kız, 20 bin TL'ye FATİH KIRALDAN yatak odası takımı aldım diye hava atıyodu bana sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 "fatih gibi mi sevişeceksin?" diye sorsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 ne de olsa ayın 15 günü başın ağrıyor olacak, yazık etmişsin dedseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 15 gün baş ağrısı, 7 gün regl, 5 gün yorgunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 ee 3 günde yatağı kırarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 11k'ya bu kadar sey cok da para degil gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 babacum ne zaman evlendi ne zaman boşandı :S pati gündemini takip edemiyorum emenike. yazık yumurta gibi de çocuk halbuki (asılma dalga amaçlı söylemedim walla) kız kendi kaybetmiş bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 zaten allahın gücüne gitmesin hanım benden şişmandı iyi oldu boşandığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 allahın gücüne gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 AHAHAH altınayı doğru söyler, hani kurtuldum diyelim biraz tuzluya geldi ama ortada çocuk falan olsa ggwp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 özür dilerim ildeniz. öküzlük ettim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 yazlıkta bir komşumuz vardı o geldi aklıma, ultra sonradan görme. yazlık mobilyaları hem böyleydi hem de salonunda 8-9 tane duvar saati vardı böyle hepsi markalı, gösterişli vs. asdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Esh said: aynı möbleyi ben 1/3 fiyata yapıyorum.gerçi bu kadar zevksiz koltuk yapamıyorum. senin iş güç neydi hacı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Esh said: millet mal gibi evlenip boşanıyo. net yani. kendi diyen kendi olur :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 11 bin liram olsa zaten zengin sayarım kendimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar