aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 beklemedigi anakin bas yardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 başlığı açtım. bir sürü yeni şey öğrendim. boş bir zamanımda hepsini googlelayıp hikayelerini okuyacağım. tşkkrlr ptck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Anakin olmasa da windu zaten yenilecekti. Saklabanlik yapti orda sidious. Maksat anakin yola gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 bok yenilecekti. oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 tabi lan sidious anakini manipüle etmek için kullandı winduyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 ulan saber combata girmişler. master windu teknik 7, palpa 2 kullanıyor. hiç şansı yoktu. anakini manipüle ettiği doğru ama bu onun kazanacak olduğunu göstermez. palpa zaten hook attıydı padme ile illa ki çekecekti anakini yanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 windu hem lightsaber hem de duel açısından çok güçlü bir karakter yalnız zaten, masterysi bu iş üzerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Windu teknik 7 kasacagina birazcik Force'a abansaydi keske götünün dibindeki Sith Lord'u fark edemeyen Jedileri övmeyin bana. Yoda teknik kac bu arada? Onun da eline vermisti sanirim Darth Sidious. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 yoda teknik 4 ama sen kocaman bir cahalsın. defol git bu topicten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 teknik 7 falan ne diyonuz ya? jkdaki mavi, sari, kirmiziyi bilirim ben. dooku kirmiziya benziyodu bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 olm sırayla mı geliyorsunuz siz ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 en sevdiğim star wars karekteri kim jong un çünkü keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 R2d2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 tiLi said: tabi lan sidious anakini manipüle etmek için kullandı winduyu doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 asıl star destroyer: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/d9/ImperialstarDestroyer480ppx.png http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20120302053031/starwars/images/a/a8/ImpStarDestroyer-SWI125.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Ya bırak allasen. Executor sınıfı varken: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 genel olarak diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Ayfon said: Windu teknik 7 kasacagina birazcik Force'a abansaydi keske götünün dibindeki Sith Lord'u fark edemeyen Jedileri övmeyin bana. Yoda teknik kac bu arada? Onun da eline vermisti sanirim Darth Sidious. Bunu diyen taş olur taş. Adam force'da hayvani hakimiyet kuramasa teknik 7 practitioner'i olamaz zaten.Biraz dikkat ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ben klasik adamım, yalnız en nefret ettiğim sırf anırması yüzünden chewbacca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 visas cunku musluman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Asajj ventress cunku belini kirarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Feamer said: genel olarak diyorum O zaman olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 RamsesII said: Ayfon said: Windu teknik 7 kasacagina birazcik Force'a abansaydi keske götünün dibindeki Sith Lord'u fark edemeyen Jedileri övmeyin bana. Yoda teknik kac bu arada? Onun da eline vermisti sanirim Darth Sidious. Bunu diyen taş olur taş. Adam force'da hayvani hakimiyet kuramasa teknik 7 practitioner'i olamaz zaten.Biraz dikkat ya işte bu ve benzeri nedenler ile stw evreni lezetli çipetpet değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Mace Windu'nun malak gibi öldügü sahneyi tekrar izlemek istiyorum. Sen gel teknik 7 ol, sonra jedi tarafindan ihanete ugra. Bunu da sezeme. Allahtan Sidious teknik 7 degilmis. Hayatta kaldi. Darth Sidious ölümden döndü ya adamim benim. Kiz olsam evlenirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar