Arden Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Selam beyler, hayatım boyunca motor reröre güvensiz vs. dedim sonra gaza geldim motor ehliyeti aldım :) İlk motosikletimi seçmeye çalışıyorum. İkinci el alacağım param max 3500-3700 daha çıkamıyorum malesef. 3 güne elimde kalmasın, rahat bir motor arıyorum(scooter istemiyorum) şu anlık Yamaha YBR 125 bakınıyorum fakat bugün RKS (Titanic 150) diye bir marka gördüm yerli malıymış yorumlara falan baktım fena değil diyolla. Sizin tavsiye edeceğiniz farklı markalar, hangi dönemlerde motor fiyatları ucuzlar veya alırken dikkat etmem gereken hususlar nelerdir? Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Motosiklet fiyatları kışın düşer diyorlar ama ,pek fazla fark olmuyor yani 3500 civarındaki aletin düşeceği en fazla 100 200 liracık olur.Zaten seçimini yapmışsın bence ybr bulursan temiz o para düşünmeden al.Yoksa secenek 100 lerce var mondial asya bajaj vs vs . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 abi japon işte yasla gitsin, ybr kullanıo mıllet sevenıde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 3500'e rahat motor zor bulursun. Üzerine 60 70 bin daha koy al bir tane güzellerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 YBR al rahat et. İşletim masrafları da düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Aynı hislerle bunu aldım. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-acil-4000-km-hatasiz-garantili-kawasaki-ninja-250-172450129/detay Şu an kask mont vs bakıyorum. Kazasız belasız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Bu arada 250lik YBR'ler de var ama en genci 5 yıllık (bir parti getirmişler, pahalı olduğu için çok satılmamış) 7k genelde ortalaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 250'lik yapılıyor ybrler motor takılıp ucuz bişey 1-1,5 öyle bişey olması lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Güzel seçim yapmışsın. Kazasız belasız kullan. Hem sürüşü rahat hem şekli güzel hemde sağlam motor. Kask mont vs de paraya kıyman gerekicek biraz. Almışken kalitelisini al bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Kask mont olayını arkadaşım verecek onda problemim yok. Herkese yardımları için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 cbf de gidermiş sana 150 lik filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Benim de gönlüm cbf'ten yana ama doğal olarak daha pahalı benimde de o kadar kapital yok. Kredi vs. girişmek te istemiyorum çünkü ihtiyaçtan değil keyif için alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 merhaba belki yüz defa duymussundur tam koruma olmadan motorsiklete binilmez kask,eldiven,tam korumalı ceket,korumalı pantalon,korumalı ayakkabı ve en önemlisi ekstra bel koruması daha yeni babam kaza yaptı tam koruma kullansaydı şuan hastaneden bunları yazıyo olmuycaktım. en önemlisi bana bişey olmaz deme veya de ne biliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 yamaha tricity aıle 2 tekerden korkunca anca kandırdım bugun verdım parasını cumaya çıkar plakası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 yamahanın sitesine girince tekrar mt-07'im olmadığını hatırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 dieevil said: yamaha tricity aıle 2 tekerden korkunca anca kandırdım bugun verdım parasını cumaya çıkar plakası Şunu görünce tebessüm ettim, tricity'i alıp ilk hafta dolmadan ilk düşmesini yapan komşumuz var da. Doğru düzgün koruma olmadığı için, ayak baş parmakta kırık, platin çivi çakılmış. Otuz gün iyileşme süreci varmış, koltuk değnekleriyle yürüyor vs. Motosiklet sevdası kapı önünde devamlı benim motoru görünce başladı diye tahmin ediyorum :P. Bana sorduğunda da söyledim, eğitime gidin, korumayı alın ama dinletemedim. Şu scooter'ın üçte biri fiyatı ekipmana ve eğitime ayırmadıysanız hataya düşersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 ben her gün gırla korumasız + yarı açık kaskla scooter kullanan insan görüyorum. hatta biri iş arkadaşım, anlatamadım bi türlü D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar