Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motosiklet almaca

Arden

Öne çıkan mesajlar

Selam beyler,

hayatım boyunca motor reröre güvensiz vs. dedim sonra gaza geldim motor ehliyeti aldım :)

İlk motosikletimi seçmeye çalışıyorum. İkinci el alacağım param max 3500-3700 daha çıkamıyorum malesef.

3 güne elimde kalmasın, rahat bir motor arıyorum(scooter istemiyorum) şu anlık Yamaha YBR 125 bakınıyorum fakat bugün RKS (Titanic 150) diye bir marka gördüm yerli malıymış yorumlara falan baktım fena değil diyolla.

Sizin tavsiye edeceğiniz farklı markalar, hangi dönemlerde motor fiyatları ucuzlar veya alırken dikkat etmem gereken hususlar nelerdir?

Şimdiden teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

merhaba belki yüz defa duymussundur

tam koruma olmadan motorsiklete binilmez kask,eldiven,tam korumalı ceket,korumalı pantalon,korumalı ayakkabı ve en önemlisi ekstra bel koruması

daha yeni babam kaza yaptı tam koruma kullansaydı şuan hastaneden bunları yazıyo olmuycaktım.

en önemlisi bana bişey olmaz deme veya de ne biliyim
Sosyal ağlarda paylaş

dieevil said:

yamaha tricity

aıle 2 tekerden korkunca anca kandırdım bugun verdım parasını cumaya çıkar plakası

Şunu görünce tebessüm ettim, tricity'i alıp ilk hafta dolmadan ilk düşmesini yapan komşumuz var da.

Doğru düzgün koruma olmadığı için, ayak baş parmakta kırık, platin çivi çakılmış. Otuz gün iyileşme süreci varmış, koltuk değnekleriyle yürüyor vs.

Motosiklet sevdası kapı önünde devamlı benim motoru görünce başladı diye tahmin ediyorum :P. Bana sorduğunda da söyledim, eğitime gidin, korumayı alın ama dinletemedim.

Şu scooter'ın üçte biri fiyatı ekipmana ve eğitime ayırmadıysanız hataya düşersiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...