Shikamaru Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 açıkçası benim en sevdiğim karakterler bunlar 1-Naruto adlı animeden : Shikamaru Karakterin iq su 200 Dahi ötesi :D 2-Cowboy Bebop : Spike bilindik üzre Arkadaş KAfa Avcısı 3-Naruto Adlı animden: Sharingan kakashi Arkadaş sensei :D öğretmen 4-shaman King adlı animeden : Amidamaru Arkadaşımız bir samuray [signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon[Bu mesaj Shikamaru tarafından 09 Ocak 2005 16:05 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bir one piece şov yapayım bari: 3'lü kılıç ustası zorro: lastik çocuk luffy: ağzından düşmeyen sigarasıyla sanji: ve tabii ki nami: usop'u pek sevmediğimden koymadım birde şahin denilen bir adam vardı, kocaman simsiyah kılıcı olan, fakat onun resmini bulamadım.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Alucard - Hellsing'in karizmayı fışkırtan ağır abisi.. Okita Souji - Rurouni Kenshin'de Seta Soujiro'ya da kaynaklık eden tüberküloz kurbanı olmadan önce Hirazuki ile milleti oyan sempati abidesi.. Motoko Kusanagi - karizması özellikle Ghost in the Shell: Stand Alone Complex serilerinde görülebilen cyborg ablamız..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Fujiwara ve A86 [hline] Athrun Zala ve Gundam Aegis[hline] Mirellie ve Kirika[hline] GATTS [hline] GUNGRAVE [hline] Batou[hline] Jubei [hline] en güzelini en sona sakladim Aruceid [signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls[Bu mesaj hired_gun tarafından 09 Ocak 2005 21:06 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Ryu Soma - Argento Soma Raww Le Kleuze - Gundam SEED Athrun Zala - Gundam SEED Quattro Bagina - Zeta Gundam Zechs Merquise Sagara Sousuke Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 kenshin tabii ki :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.