Shikamaru Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 açıkçası benim en sevdiğim karakterler bunlar 1-Naruto adlı animeden : Shikamaru Karakterin iq su 200 Dahi ötesi :D 2-Cowboy Bebop : Spike bilindik üzre Arkadaş KAfa Avcısı 3-Naruto Adlı animden: Sharingan kakashi Arkadaş sensei :D öğretmen 4-shaman King adlı animeden : Amidamaru Arkadaşımız bir samuray [signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon[Bu mesaj Shikamaru tarafından 09 Ocak 2005 16:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bir one piece şov yapayım bari: 3'lü kılıç ustası zorro: lastik çocuk luffy: ağzından düşmeyen sigarasıyla sanji: ve tabii ki nami: usop'u pek sevmediğimden koymadım birde şahin denilen bir adam vardı, kocaman simsiyah kılıcı olan, fakat onun resmini bulamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Alucard - Hellsing'in karizmayı fışkırtan ağır abisi.. Okita Souji - Rurouni Kenshin'de Seta Soujiro'ya da kaynaklık eden tüberküloz kurbanı olmadan önce Hirazuki ile milleti oyan sempati abidesi.. Motoko Kusanagi - karizması özellikle Ghost in the Shell: Stand Alone Complex serilerinde görülebilen cyborg ablamız..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Fujiwara ve A86 [hline] Athrun Zala ve Gundam Aegis[hline] Mirellie ve Kirika[hline] GATTS [hline] GUNGRAVE [hline] Batou[hline] Jubei [hline] en güzelini en sona sakladim Aruceid [signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls[Bu mesaj hired_gun tarafından 09 Ocak 2005 21:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Ryu Soma - Argento Soma Raww Le Kleuze - Gundam SEED Athrun Zala - Gundam SEED Quattro Bagina - Zeta Gundam Zechs Merquise Sagara Sousuke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 kenshin tabii ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar