Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Kupa: Fenerbahçe - Galatasaray | 25 Agustos 2014

valequenta

Öne çıkan mesajlar

Sotto said:

FB ise nedense TD'süz birşeyler yapacağını düşünüyor. Hani tanıdığımdan değil İsmail Kartal'ı, ama kolay değil FB teknik direktörü olmak.

Daha yeni olduğu için pek bişey diyemeyiz ama pek ümitli değilim ben, çok ezik duruyor kenarda, futbolcuların kuklası olacak gibi, zaten çok seviyorlarmış bunu çünkü Yanal ezerken çalıştırırken bu şımartırmış takımı.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Sotto said:

FB ise nedense TD'süz birşeyler yapacağını düşünüyor. Hani tanıdığımdan değil İsmail Kartal'ı, ama kolay değil FB teknik direktörü olmak.

Daha yeni olduğu için pek bişey diyemeyiz ama pek ümitli değilim ben, çok ezik duruyor kenarda, futbolcuların kuklası olacak gibi, zaten çok seviyorlarmış bunu çünkü Yanal ezerken çalıştırırken bu şımartırmış takımı.

Gercekten seviyorlarsa futbolcular ezmez de, bikac maglubiyet olursa aziz hemen antremana indim herkesi tokatladim tribine girip belki adamin huzurunu kacirabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Kupayı fener haketti. Tebrikler.

İsmail hoca resmen kukla TD. İlk maçta bile açıkça belli oldu. Aziz ve takım içinde ki tetikçi futbolcular takımın sorumlusu. Açıkça biz bu işi futbolcular ve azizsilin ile hallederiz durumu var.

GS bu yabancı sınırlaması ile hiç bir b.k yapamaz bu sene. Sürekli ikişer oyuncu değişikliği yapmak gerekiyor. İleri üçlü full yerli MALı olacak orasıda kesin.

Bjk bu gaz ve iki takımın bu durumunda bu senede şampiyon olamaz ise kapasın dükkanı.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Emre hadi işe yarıyor, takımı ateşliyor, teknik hırslı oyun kuruyor falan ama Volkan nedir ya, takımı telaşlandırıyor huzurunu kaçırıyor ayı, kenarda mis gibi Mert ziyan oluyor bunun yüzünden, şimdi iyice yeri sağlamlaştı.

Şu şişesi atar gibi yaptığı hareket sonucunda şöyle 5 maç falan alsa da Mert saha yüzü görse...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...