aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 ooo enmodernekspresyonizm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 chrome said: az önce resim yaptım lan mesela can sıkıntısından. http://postimg.org/image/vtqrq9hlz/ abi yalnız o odada yaşıyosan normal. az bi temizlik yap bok götürüyor adeta. önce odandan başla değişime, gerisi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 chrome said: aşkolsun abi niye testis geçiyorsun. fırçasız yaptım elime boya döke döke. amatör yapıyorum ben. o son alttaki yeşilleri de elimi yumruk yapıp tuvale yumruk ata ata yaptım. dışavurumcu resim bu sdfsdfsd ciddiysen vereyim ama. hem elimde mimari de var çizilmesi gereken imzalı onları konuşur bir de tanışmış oluruz. verme konusu hariç ciddiydim lan valla testis geçmedim. dursun ama almam da güzel olmuş hakkaten. sadece üst kısımdaki sürekli kısımlarla alt kısımdaki yumruklar arasında bir uyuşmazlık , oran eksikliği var. üzerinde çalış bence. hatta gönül isterdi ki her yerini üst kısımdaki gibi devam etseymişsin keşke. mimari varsa da yolla tabi abi boştayım parasızım iş lazım asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 vivavale said: chrome said: az önce resim yaptım lan mesela can sıkıntısından. http://postimg.org/image/vtqrq9hlz/ abi yalnız o odada yaşıyosan normal. az bi temizlik yap bok götürüyor adeta. önce odandan başla değişime, gerisi gelir. burası evin çatı katı abi, çalışma odası diye kullanıyorum. ama her yeri bok götürüyor haklısın o konuda. içimden gelmiyor anasını satıyım. arada gaza gelip topluyorum sonra yine batıyor. ofislerimde de odalarım hep böyle. @blekays. face den ilerliyorum sana o zaman hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Varoluş sıkıntısı falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 vivavale said: modern insan hastalığına yakalanmışsın. bi doz sosyallik öneririm sana. bol bol aktivite, insanların arasına girebileceğin kendini az çok ifade edebileceğin ortamlarda bulun. konuyu tam okumadım da üşengeçliğin aşısı sosyallik değil ki. insan üşengeçse üşengeçtir. ha mutfağa gitmeye üşenmiş ha arkadaşı çağırdığında evden çıkmaya üşenmiş sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 chrome said: değerleme uzmanlığı yaptım, sevmedim. şantiye şefliği yaptım, sevmedim. yapı denetimci oldum, sevmedim. forex ib oldum, sevmedim. şimdi proje işi yapıyorum ve mobile app yazıyorum, bunu da sevmiyorum. bu yaştan sonra tıp okuyacak halim de yok. bari yaptığım işe motive olayım diyorum. yok mu aynı dertten muzdarip olan abi? çalışmayı sevmiyorsun abi sen. takıl böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 aquila said: hayati boyle iyi gidenlerin dramasini anlamiyorum ben. "rahat batması" diyoruz ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 aquila said: hayati boyle iyi gidenlerin dramasini anlamiyorum ben. Bense anlayamıyorum. Çok çabaladım, olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 bu aralar bende de aynı ruh hali mevcut hatta bu motivasyon ve konsantrasyon eksiği yüzünden 1 saatlik işi 4 saatte falan tamamlıyorum. ama kendimle ilgili aldığım kararları sana da önerebilirim: 1- evini ve atölyeni temizle 2- en az 2 hafta dizi izleme, oyun oynuyosan oynama, youtube facebooka falan girme 3- güzel bi başlangıç olarak resim yapmışsın. hobilerine yönel. resim müzik spor gibi yaratıcılık ve fiziksel olarak tatmin edici bir şeyler yap ve devamlılık sağla. 4- sosyalim zaten demişsin ama oyle arkadaşlarla kahve içmek yerine piknik, doğa yürüyüşü, konser, veya havuza / denize girmek vsvs gibi kalifiye aktiviteler ayarla. 5- alternatif olarak eğer gitmediysen askere git :D başka bi dünyayı tecrübe etmiş olursun döndüğünde de özlediğin kaliteli hayatından daha bi tat alırsın bu ilk 4 maddeyi uygulamaya çalış. baya heyecan verici bir motivasyon hissediceksin hayata karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 M O N T L A S I Ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 chrome da akgenç çıktı :( hangi partinin gençlik kolları lan öm at.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 abi hani görüşüoduk la ultimada cove banka önünde sabahladıydık? beraber kıralım kafaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 unutmadim valla o gunu. sabahlayalim abi zaten bi bok yaptigim yok. ozelden devam edelim haci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falconhoodcentury Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 5 vakit namaz kıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 oo müşteri. gel istanbula danışmanlığı basalım mutlu mutlu gez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 itlik kumarbazlik ogren biraz belki seversin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar