Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

üşengeçlik ve üşengeçlik ile başa çıkma yolları

chrome

Öne çıkan mesajlar

chrome said:

aşkolsun abi niye testis geçiyorsun.
fırçasız yaptım elime boya döke döke. amatör yapıyorum ben. o son alttaki yeşilleri de elimi yumruk yapıp tuvale yumruk ata ata yaptım. dışavurumcu resim bu sdfsdfsd

ciddiysen vereyim ama. hem elimde mimari de var çizilmesi gereken imzalı onları konuşur bir de tanışmış oluruz.

verme konusu hariç ciddiydim lan valla testis geçmedim. dursun ama almam da güzel olmuş hakkaten. sadece üst kısımdaki sürekli kısımlarla alt kısımdaki yumruklar arasında bir uyuşmazlık , oran eksikliği var. üzerinde çalış bence. hatta gönül isterdi ki her yerini üst kısımdaki gibi devam etseymişsin keşke.

mimari varsa da yolla tabi abi boştayım parasızım iş lazım asd
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

chrome said:

az önce resim yaptım lan mesela can sıkıntısından. http://postimg.org/image/vtqrq9hlz/

abi yalnız o odada yaşıyosan normal. az bi temizlik yap bok götürüyor adeta. önce odandan başla değişime, gerisi gelir.

burası evin çatı katı abi, çalışma odası diye kullanıyorum. ama her yeri bok götürüyor haklısın o konuda. içimden gelmiyor anasını satıyım. arada gaza gelip topluyorum sonra yine batıyor. ofislerimde de odalarım hep böyle.

@blekays. face den ilerliyorum sana o zaman hacı.
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

modern insan hastalığına yakalanmışsın.
bi doz sosyallik öneririm sana. bol bol aktivite, insanların arasına girebileceğin kendini az çok ifade edebileceğin ortamlarda bulun.

konuyu tam okumadım da üşengeçliğin aşısı sosyallik değil ki. insan üşengeçse üşengeçtir. ha mutfağa gitmeye üşenmiş ha arkadaşı çağırdığında evden çıkmaya üşenmiş sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

değerleme uzmanlığı yaptım, sevmedim.
şantiye şefliği yaptım, sevmedim.
yapı denetimci oldum, sevmedim.
forex ib oldum, sevmedim.
şimdi proje işi yapıyorum ve mobile app yazıyorum, bunu da sevmiyorum.

bu yaştan sonra tıp okuyacak halim de yok.

bari yaptığım işe motive olayım diyorum. yok mu aynı dertten muzdarip olan abi?

çalışmayı sevmiyorsun abi sen. takıl böyle
Sosyal ağlarda paylaş

bu aralar bende de aynı ruh hali mevcut hatta bu motivasyon ve konsantrasyon eksiği yüzünden 1 saatlik işi 4 saatte falan tamamlıyorum. ama kendimle ilgili aldığım kararları sana da önerebilirim:

1- evini ve atölyeni temizle

2- en az 2 hafta dizi izleme, oyun oynuyosan oynama, youtube facebooka falan girme

3- güzel bi başlangıç olarak resim yapmışsın. hobilerine yönel. resim müzik spor gibi yaratıcılık ve fiziksel olarak tatmin edici bir şeyler yap ve devamlılık sağla.

4- sosyalim zaten demişsin ama oyle arkadaşlarla kahve içmek yerine piknik, doğa yürüyüşü, konser, veya havuza / denize girmek vsvs gibi kalifiye aktiviteler ayarla.

5- alternatif olarak eğer gitmediysen askere git :D
başka bi dünyayı tecrübe etmiş olursun döndüğünde de özlediğin kaliteli hayatından daha bi tat alırsın

bu ilk 4 maddeyi uygulamaya çalış. baya heyecan verici bir motivasyon hissediceksin hayata karşı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...