chrome Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 düşünün ki elinizde bir sürü fırsat var. yapmaya da muktedirsiniz. elinize bakıyor hatta çoğu zaman bir sürü şey. ama yapmıyorsunuz. hiçbirşey yapasaınız gelmiyor. bütün gün havuza girip yatasınız geliyor. arkadaşlarla kahve içesiniz, yemeğe gidesiniz geliyor. pıtır pıtır kaçıyor ama bu arada fırsatlar. fakat yerine yenileri geliyor. onları da pek iplemiyorsunuz. yaşınız da 28. mesleğinizi de sevmiyorsunuz ama çok da başarılısınız, plaket falan alıyorsunuz, eğitmenlik yapıyorsunuz 40 yaşınızdaki meslektaşlarınıza. bu yaştan sonra başka meslek seçecek haliniz de yok ama mesleğinizi icra etmek için zerre motive de olamıyorsunuz. nedir abi bunun çaresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 işi değiştirecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 değerleme uzmanlığı yaptım, sevmedim. şantiye şefliği yaptım, sevmedim. yapı denetimci oldum, sevmedim. forex ib oldum, sevmedim. şimdi proje işi yapıyorum ve mobile app yazıyorum, bunu da sevmiyorum. bu yaştan sonra tıp okuyacak halim de yok. bari yaptığım işe motive olayım diyorum. yok mu aynı dertten muzdarip olan abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 yasin gec degil ki lan salak, once ne istedigini bul, gerisini hallederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 amacım yok anasını satıyım. o çok fena işte. birşeyler oluyor yapıyorsun, hallediyorsun. ödemeni alıyorsun bitiyor. ee ne oldu. bunu yaptım diyorsun. o kadar. ortaya çıkan şeyin verdiği bir haz yok. ya da yapıyor olmanın. bir amaç lazım abi. uğrunda uykusuz kalabileceğin, gece gündüz çalışabileceğin, yok ama anasını satıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 işin, hayatında en öneme sahip olan şey belli ki. işinde en yukarılara erken cıktıgın için iş ile ilgili seni heyecanlandıran bir şey kalmamıs o yüzden motive olamıyorsun. işte daha fazla yükselip yükselemeyeceğini gözden geçir, yurtdışını takip et, kıpırdanmanı sağlayacak bir hedef görebilirsin. başarılı olduğun ve rahatlığını sağlayan şeyi bırakıp başka bir şeye başlamak istememen de normal. işi istemesen de işte seni daha yukarılara götürecek heyecanlandıracak bir şey bulman en kolay ve etkili çözüm olsa gerek. sonra oraya ulaşınca gelirsin yine bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 üşengeçlik iyi ya mis gibi hatta niye şikayet ediyosun ki yat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 veya siyasete atıl. doğrudan demokrasiyi getir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Daemir said: işin, hayatında en öneme sahip olan şey belli ki. işinde en yukarılara erken cıktıgın için iş ile ilgili seni heyecanlandıran bir şey kalmamıs o yüzden motive olamıyorsun. işte daha fazla yükselip yükselemeyeceğini gözden geçir, yurtdışını takip et, kıpırdanmanı sağlayacak bir hedef görebilirsin. başarılı olduğun ve rahatlığını sağlayan şeyi bırakıp başka bir şeye başlamak istememen de normal. işi istemesen de işte seni daha yukarılara götürecek heyecanlandıracak bir şey bulman en kolay ve etkili çözüm olsa gerek. sonra oraya ulaşınca gelirsin yine bakarız. abi mesela yurt dışına çıkayım diye düşündüm bir ara. hatta NYU polytechnic school of engineering den doktora bursu + araştırma görevliliği ayarladım çift master var diye. 4800 dolar maaş da vardı. ev baktım kiralık, bisikletle gidip gelecek mesafede brooklyn de ev de buldum. ama iş koşullarına bakıyorsun günlük toplantılar, ilerleme raporları, dersler, yani bütün bunları yapacak ne enerji var ne hırs var. hayatın deli gibi çalışarak geçecekti götüm yemedi. yurt dışında nasıl bir yerde çalışırsan çalış çok ağır koşulları var türkiyeye göre. burada şantiye şefiyken batak oynuyorduk biz tekniklerle çoğu zaman. gelene geçene bakıp muhabbet ediyorduk. yine de geçmiyordu zaman. Fistan said: üşengeçlik iyi ya mis gibi hatta niye şikayet ediyosun ki yat abi yaş oldu 28. bıktım artık. böyle de geçmiyor zaman öbür türlü de. online oyunlardan bile sıkılıyorum. çok kötü bir şey bu hiç mis gibi değil. Daemir said: veya siyasete atıl. doğrudan demokrasiyi getir. siyasete de atıldım abi. gençlik kollarına girdim falan hangi parti söylemiyim ama siyaset hiç öyle alttan gelip yardır yardır bir yere varabileceğin bir platform değil ki. ego imparatorluğu, kast sistemi, ha bire yalakalık yapman ya da çok zengin olup para harcaman gerekiyor. zekice kampanyalar da düşünsen, ab projesi yazayım da desen genellikle iş çıkarma şimdi cevabı ile karşılaşıyorsun. beraber başladığımız, oradan buradan tanıdıkla meclis üyeliği zorlamış almış arkadaşım da var. bir bok yapmıyoruz diyor. doğrudan demokrasi falan hikaye zaten lan. nereye getiriyorsun. 10 sene sonra anca belki o da millet iyice teknoloji ile haşır neşir olacak bazı şeyler canına tak edecek de öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 ooo poly'e gel alumni kardes olalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 haftaya geliyorum izmire, konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 geçti abi almışlardır hintli mintli birilerini çoktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 o zaman nadasa yatıcan abi. yaşamaya yani yaşamdan(bir şeyler yapmaktan) zevk almaya, heyecanlanmaya başlayana kadar rölantiye alıcan. ne biliyim dünya yı gezmeye başla, hobi bul. vardır illa ilgini çekecek bir şey. bunlardan biri de olmuyorsa, şu anda bulunduğun durum tam olarak yerinde sayma. yerinde sayma derken kastettiğim şey, daha fazla öğrenmek, gelişmek, x yapmak için sebep görememek, bir çok şeyi zaten çözmüş olmak. hayattan maddi manevi taleplerinin en üst merdivenindeyken yapacak bir şey bulamamak. yerinde sayan kişi kendini bırakır, merdivenden aşağı yürür ayakları. senin gibi işi motive alan insanlar her zaman çıkacak daha fazla merdiven bulmalı. beni harekete geçiren şey 'hayattan anlam bekleme, hayata sen anlam kat' düşüncesi olmustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 hiçbirinde başarılı olamamışın.. başarılı olabileceğin işi bul.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 ben de 30 yasina geldim, bi sik de yapmadim, ama ayni durumdayim. demek ki ikisinin ortasini bulmak lazim asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 hacca git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 modern insan hastalığına yakalanmışsın. bi doz sosyallik öneririm sana. bol bol aktivite, insanların arasına girebileceğin kendini az çok ifade edebileceğin ortamlarda bulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Üşenmeden bu topiği açmayı biliyorsan diğerlerine de üşenmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Madem herşeye doydun git evlen çocuk yap, ebenin hamını gör rahatla sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 az önce resim yaptım lan mesela can sıkıntısından. http://postimg.org/image/vtqrq9hlz/ dizi falan seyrediyorum sürekli. işle ilgili başarısızlık durumu da yok abi. bilakis elimi attığım elimde kalıyor yıllardır. izlandaca bile öğrendim can sıkıntısından internetten. şımarıklık falan de değil bu abi. kimseyi aşağı gördüğüm falan da yok kendimden. halime acıyorum hatta. gez dolaş denmiş. güzel tabi ama onu yapınca da iş yapamazsın abi iş yapamazsam da param biter bir süre sonra. yani durum öyle boktan ki. çalışmadan sadece goy goy da yapamıyorum. çalışınca da yaptığım şeyi isteksiz yapıyorum, erteliyorum falan herşeyi sürekli. @tatar, kız arkadaşım var. evlenmeyi de düşünüyoruz ama ne zaman meselesi açılsa o da pek çekici gelmiyor abi. ev döşe, akşam eve erken dön, çiftli buluşmalar gezmeler, hele çocuk falan oldu mu iyice uğraş dur. böyle 1,5 2 ayda bir buluşuyoruz kafam çok rahat. sosyalleşmek denmiş. zaten sürekli bir yerlerde arkadaşlarla oturup vakit geçiriyoruz abi. o da sıkıcı bir süre sonra. konuş konuş bitmiyor anasını satıyım. akşam oluyor evlere dağılınıyor. dağılınmadığında gece kalınıyor derin meseleler konuşuluyor ertesi gün konuştuğun konularda zerre değişiklik olmamasına rağmen. ya da yeni gelmiş arkadaşın kız arkadaşına yavşayan arkadaşın çabaları seyredilip arkasından dedikodusu yapılıyor. hep aynı anasını satıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 yıllık izin gibi memur kafası bişiler yok mu git bi kafa dağıt. ne bilim itlik serselik yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 hatun yoksa hatun yap varsa modeli degistir can sıkıntın kalmaz ama bik bikten mezara gidebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 hayati boyle iyi gidenlerin dramasini anlamiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 chrome said: az önce resim yaptım lan mesela can sıkıntısından. http://postimg.org/image/vtqrq9hlz/ resim güzel olmuş bana versene bunu abi ölünce resmi milyon dolar eden ressam resmine benziyo tam atayım bi köşede dursun senden sonra ölürsem satarım dasf adına da modern bireyin büyükşehir kalabalığındaki üşengeç karamsarlığı deriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 aşkolsun abi niye testis geçiyorsun. fırçasız yaptım elime boya döke döke. amatör yapıyorum ben. o son alttaki yeşilleri de elimi yumruk yapıp tuvale yumruk ata ata yaptım. dışavurumcu resim bu sdfsdfsd ciddiysen vereyim ama. hem elimde mimari de var çizilmesi gereken imzalı onları konuşur bir de tanışmış oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar