paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Merhaba. Heves olarak başladım, mal gibi yattı sonra. Bas çok tarzım değilmiş onu anladım. Bayadır yatıyor evde öyle. 2 sene önce aldım. Gitar Washburn xb120 Amfide de Marshall B25 Mk2 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-cok-az-kullanilmis-washburn-xb120-bas-plus-marshall-b25-mk2-amfi-168913044/detay/ patiye 400'den bırakırım. fotoğraf makinası almak istiyorum ondan satıyorum. not: daha önceden açtıydım ilan da editleyemiyorum niyeyse. baştan daha düzgününü açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Ankara'da olduğunu da belirtmek gerekiyor. Kargoya veremezsin... Ankara dışı satışlarda yol masrafını da düşünürsek astarı yüzünden pahalıya gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 evet yazmayı unutmuşum kusura bakmayın. bir satıcı buldum satar isem söylerim. yine bi elime aldım gaza geldim ama yok. fotoğraf makinesi daha ön planda şu anda. bi de niye editleyemiyoruz ikinci el'deki konuları? bana mı özel bu durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 1 saat içerisinde editleyebiliyorsun postlarını. Forumun tüm bölümlerinde aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 oha hiç mi dikkat etmemişim wat. : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 sattım bu arada 400e gitti. eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 bas gitar elektro gitardan zormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Birinde 4 tel digerinde 6 tel var. olmaz oyle sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Bu arada ankara'da başka alacak varsa bende washburn xb-100 var satılık. Uygun fiyata bırakırım, neredeyse hiç kullanılmadı. Heves gitarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 gitar muhteşem... kaçırılmasın bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar