deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Ben ne kadar masummuşum lan. Cifi mermer temizlenen krem sandım, cim ne ola ki diyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 ogrendin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 "Tatar Ramazan" said: ginaly said: görüşmelerimi 4 ve 5 yıldızlı otellerde yapıyorum. Cim cif var mı güzelim? cim cif fob exw dap dat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 deadwoll said: Ben ne kadar masummuşum lan. Cifi mermer temizlenen krem sandım, cim ne ola ki diyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 hrryt said: Foto muhabirimiz Murat Şaka dört ay hostel'da yaşadı ve yazdı. trap.avi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Pek çok insana, dilini-kültürünü bilmediği, hiç tanımadığı onlarca insanla aynı odada kalmak tatilden çok eziyet gibi gelebilir. Ama bu eziyetin dünyanın her yerinden ve her yaştan gönüllü talipleri var: Backpecker yani sırtçantalıların tek dertlerinin ucuza konaklamak olduğunu sanırsanız, hostelde kalıp Reina’ya gitmek için yat kiralayan genci hiç anlayamayacaksınız demek. bu arada backpecker ne lan woody wood pecker gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 arka gagalayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yasarkemal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Ben de Rusya'ya yatakli tren ile gittim defalarca. Kadin erkek karisik kaliyor. Kim denk gelirse 4 kisilik kompartimana artik. Bir kere kiz denk gelmez mi? Gelmedi! Yasli kadinlar, sarhos adamlar, abuk subuk tipler, horliyani, rahatsizi, turlu turlu... Hostele biz gitsek kesin amele kampina, zenci kogusuna denk geliriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 olm bu hostel filmi olan böbrek kol bacak kesilen hostel değilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 O degilde bu turistlerin orda baslarina nasi bisi gelmiyor. yada geliyorda haberlere cikmiyor filan ... O hostellerin kapisinda beliyordur bizim tinerciler tecavuzculer gsspcilar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar