Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

R9 295X2 BASTIM Parayı...

2

Öne çıkan mesajlar

"Tatar Ramazan" said:

Güniz, bu Nessa aslında sen çıkarsan şaşırmam biliyonmu, kendi kendinle kavga ediyor olabilirsin yani burada, bknz çoklu kişilik bilmemnesi sdfs

ben günizi tanıyorum adeta unique bir deli.minecraft cs uo serverı açıp oraya girenlere lamer rus programları yüklettirmeye çalışıp hackleyen,elinde 3-5lirayı sağı solu ddoslattırmak için kullanan,böyle uo clientlarına trojan koyan-maillistler üstünden browser açığı kullanan acayip bir tip.siz burada yazılanları sağlıklı gerçeklik bilincinize dayanarak söylüyorsunuz ama adam normal insanlarla aynı gerçeklikte yaşamıyor kim bilir hangi varolmayan arkadaşları ona ne dedi (nessaftw beleşe kart satıyor mesela) ve aralarında neler geçti de hastalık böyle aşırı şekilde nüksetti.
Sosyal ağlarda paylaş

2 said:

Halen de diyorum BEDAVA! yada Nerdeyse bedavaya aldığın ürünleri ucuz diye yinede piyasanın üstünde satan bi adam...

La şizofren hala bedava diyorsun ya ben de soruyorum hakikaten bu denli ürünlerin bedava gelebileceğini nasıl düşünüyorsun :p Varsa bir yolu söyle mesele yılda 5000 euro ekran kartına para harcamamış olurum böylece, kırışırız hem ilaç falan alırsın parayla ben de sevap kazanırım fena mı olur ? :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

ya varsayalım bedava aldın bir yerlerden öyle olsa bile alan memnun,satan memnun.peki bu dingile ne oluyor?çekememezlik var adamda ama bilmediği birşey var öyle gereksiz işlerin adamı olmasaydı 30 yaşına gelip hala 19 yaşında çocuklarla aynı vizelere girmezdi.bazıları gelmiş adam hastaysa niye şifa dilemiyorsunuz diyor.adam burada milletin anasına bacısına sövecek,etmediği şoparlık kalmayacak sonra da empati bekleyecek böyle adamın ancak yüzüne tükürülür çünkü önce insan olmasını öğrenecek.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

her seyi geciyorum fakat,

eger birinin sizofreni yahut baska bir akli rahatsizliga sahip olduguna gercekten inaniyor, uzerine hala bununla dalga geciyorsaniz hic kusra bakmayin siz de gerizekalisiniz.

Ninlempis said:

e abi adam hastaysa acil şifa dileyin herifi intihara mı zorluyorsunuz?

toschak geçmek için diyolar onu. kıt beyniniz anlamadı hala.
Sosyal ağlarda paylaş

Velev ki bedave!!1!!111!! Adam onu beleş alıp satsa neden bu kadar geriyor anlayabilmiş değilim. İki gündür pati desene 295x2 bech göremedik. Hala geçiştiren cevaplar. Millet ne kadar tayyocu olmuş. Sen bir göster hele şu kartı da başkalarına bok atacağına bir görelim 295x2'yi. Yoksa onu Editör aldı da o mu kullanıyor? Ya da sen alıp cantuğa mı sattın? :D
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni karakter mi? Adamın lehine yorum yaptım diye mi? Bence şizofrenlik konusunda kendinizi sorgulayın biraz:) 2 yıldır buradayım ve post kasıcam diye saçma sapan mesajlarla kirletiyorsunuz forumu. Birkaç madalyası olan toplanmış birbirlerini savunuyor ve madalyası olmayanı ya aşağılıyor ya adam yerine koyup cevap vermiyor yada yeni karakter diyorsunuz. Beyler gerçekten kendinizi bir sorgulayın derim. Şurada sohbeti çekilir birkaç kişi var ama siz onlara dahil değilsiniz. Dönüp yazdığınız mesajları verdiğiniz cevapları bir okuyun gerçekten acınası.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...