Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes & Generals


SIKYAHONAW

Öne çıkan mesajlar

  • 2 ay sonra ...
Bende diyorum bu oyunun başlığı nerede. Mmo altindaymis.

Steamden çektim, bir iki saat baktim. Ambiyansi falan begendim. WW cephesini yansitabilmisler sanki. Bazi seyler cok hosuma gitti bisikletle cephede ilerlemek gibi ahaha. Bazi seylerse ciddi kotu f2p planlari direkt sicis. Progress rezalet. Oyunun daha 1. Saati bir seyler unlock ediyosun. Aaa super falan oluyosun. Sonra tiklayip upgrade diyosun bakiyosun rl money veya o an sana zilyon gorunen rakamlarda silver istiyor.

Para vermeden oynamalik eglenceli. Iyi cover almis adam sacma sapan temizleyebiliyor. Bisikletle kaza yapanlar. Arabayla vahset yasatanlar fln oynarken güldürüyor.

Beraber oynamasi eğlenceli olur kesin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 6 ay sonra ...
hort.

valla ww2 seven biri olarak begendim. grafikler falan fena ama bana keyif veriyor. oyun f2p, fakat diger oyuncularla oyun sirasinda fark hissetmedim ben. fark, silahlari repair etme sirasinda ortaya cikiyor. repair etmek icin para kazanmak zor iyi silahlarda. para verirseniz bir suru oyun paraniz oluyor ve repair sorunu ortadan kalkiyor, ayrica istediginiz silahi istediginiz zaman satin alabiliyorsunuz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
ben buna sardım ya. ww2 oyununa hasretiz. 3 gruplu savaşı sevdim. rus alman ve amerikan tarafı olarak mapte bölge almaya kasıyorsun.

grafikler efsane değil ama idare eder. f2p oyun en nihayetinde. çok fazla casual değil hoşuma giden o oldu.

oyun 1gb mı 2gb mı ne zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...