SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Şu oyunu oynayan var mı? merak ettim. Biraz oynadım amatörce ama niyet iyi izlenimi verdi. Zevkli oynanışı, classlar güzel, generals kısmını tam çözemedim. grafik çöp ve bug dolu, gerçi beta daha ama olsun.H&G Paratrooper ve medim tank kasıyorum şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Bende diyorum bu oyunun başlığı nerede. Mmo altindaymis. Steamden çektim, bir iki saat baktim. Ambiyansi falan begendim. WW cephesini yansitabilmisler sanki. Bazi seyler cok hosuma gitti bisikletle cephede ilerlemek gibi ahaha. Bazi seylerse ciddi kotu f2p planlari direkt sicis. Progress rezalet. Oyunun daha 1. Saati bir seyler unlock ediyosun. Aaa super falan oluyosun. Sonra tiklayip upgrade diyosun bakiyosun rl money veya o an sana zilyon gorunen rakamlarda silver istiyor. Para vermeden oynamalik eglenceli. Iyi cover almis adam sacma sapan temizleyebiliyor. Bisikletle kaza yapanlar. Arabayla vahset yasatanlar fln oynarken güldürüyor. Beraber oynamasi eğlenceli olur kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 hala browserdan mı oynanıyor bu? bisiklet inanılmaz bir feature sırf onun için bile takdir edilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 off bugün adamın biri bisiklete binip ağaca çarptı, yemin ediyorum kahkaha attım ya modeller çok iyi bisikletin üzerinde, hele bisikletle ilerlemeye çalışan adama hs atıp indirmek priceless asdasdasd server sync browserdan farklı exe'den yapıyor hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 var mı oynayan rank 4 oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 hort. valla ww2 seven biri olarak begendim. grafikler falan fena ama bana keyif veriyor. oyun f2p, fakat diger oyuncularla oyun sirasinda fark hissetmedim ben. fark, silahlari repair etme sirasinda ortaya cikiyor. repair etmek icin para kazanmak zor iyi silahlarda. para verirseniz bir suru oyun paraniz oluyor ve repair sorunu ortadan kalkiyor, ayrica istediginiz silahi istediginiz zaman satin alabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 ben buna sardım ya. ww2 oyununa hasretiz. 3 gruplu savaşı sevdim. rus alman ve amerikan tarafı olarak mapte bölge almaya kasıyorsun. grafikler efsane değil ama idare eder. f2p oyun en nihayetinde. çok fazla casual değil hoşuma giden o oldu. oyun 1gb mı 2gb mı ne zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar