DaidaFlu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 biraz hassas bir konu olabilir ancak şöyle iki sorum olucak. bir süredir nedense 'ulan acaba?' paranoyasıyla hiv testi olmaya karar verdim. kondomu 'öeh zevki öldürüyor' mantığıyla hep reddettiğimden.. gerçi şüpheli bi hatunla da birlikte olmadım ama, neyse. istanbulda elisa testi yapan lab ya da hastane arıyorum. bir de fiyatları nelerdir, nereden nasıl randevu alınır vs bilmiyorum, daha önce yaptırmış biri aydınlatırsa epik olur. bir de özel hastanelerden hangileri tedavi ederken geçirdiği faturayla psikoloji bozmuyor? ortalama bir özel hastane önerisi olan var mı üroloji için yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Küresel Fon arasında, hazırlanan program çerçevesinde ücretsiz, Ankara, İstanbul, İzmir ve Trabzon`da on dört ayrı yerde HIV / AIDS Gönüllü Danışmanlık ve Test Merkezi hizmet vermektedir merkezler Bu merkezlerde ücretsiz danışmanlık ve test yapiyorlar. Bir de HIV için evde kendinin yapabildiğin testler varmış eczanelerde satılan ama sonuc %100 güvenilir değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Aids yaygın bişeymi sanıyorsun, lökosit sayımı yaptırsan daha mantıklı ona gelene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 abi ne olur ne olmaz bir kere paranoya yapınca kilitleniyor beynim. evde yapılanlar drama yaşatabiliyormuş gereksiz yere. gideyim de yaptırayım sağlam bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 baktirmisken bi hastanede hepatit markerlarina da baktir bence. bi de durex featherlight baya ince bi sey. Bence turke de bisey olur, tek esli degilsen zaruri abi kondom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 dahiliyeye git ssk hastanesinde yazdır kan testini yapsınlar hiv hepatit vs diye. Veya sağlık ocağına git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Elden de mi aids kapılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 istanbulda devlet hastanelerinden randevu almak çok sıkıntılı abi. randevu alayım diyorum 20 gün sonraya var, 14 günden öte alamıyorsun falan. millet ölsün de uğraşmayak diye kurmuşlar sistemi. o yüzden sordum uygun fiyatla özel hastane var mıdır beşiktaş, şişli, üsküdar, kadıköy civarlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 yok abi gece 12de ararsan bulabiliyosun gayet randevu. olmadı hakkaten aile hekimine git yani anana babana mı yakalanmamaya çalışıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 olm o ne lan 15 gün sonraya randevu :D Sende bir yanlışlık var, genelde en geç 4 gün sonrasına bulursun randevuyu. Beşiktaşta barbaros bulvarında sait çiftçi var, m.köyde düzen labratuarı var http://bscdh.gov.tr/ http://www.duzen.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 TRde aids olmayı becermen için zenci kadın fantezin falan olmalı veya sabah akşam aksarayda takılman gerek, nerden bulaşacak ya sen git idrarda lökosit baktır o kadar çok aktifsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 3 ay sonra yapman gerekiyor testi biliyorsun degil mi 3 ay kuluça dönemi olması lazım çok stresli zamanlardı yoktur birşeyin umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 ilkbaşta sanırım kaşınıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 ana-baba free yaşıyorum abi sorun o değil. ben bulamıyorum ne bileyim bi türlü. hastane randevu sitesi var ya ordan şeyapıyodum hep. 2 haftadan önceye randevu bulamıyorum garip bi şekilde. zaten başka türlü nasıl randevu alınır onu da bilmem abuk subuk ikide bir hasta olmadığım için. şu linklerdekileri bi arıyıp sorucam yarın fiyat vs hakkında. türkiye aids bilinenden daha yaygın btw. lahmacun eskisi kadar popüler olmadığından. 3 aydan fazla bir süre oldu zaten abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 hollandada test soruyo kızlar, srs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 test sonucuyla mi geziyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 aman allahım bulamıyorum ölecem dersen ö.m. at bana adres veriyim yollarsın kan örneğini bana (polonya) hayrına yaparım testi. kargo ücretine test yaptırmış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 aquila said: test sonucuyla mi geziyosunuz? yok da konusu direk açılıyo, beleş ama testler burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 DaidaFlu said: istanbulda devlet hastanelerinden randevu almak çok sıkıntılı abi. randevu alayım diyorum 20 gün sonraya var, 14 günden öte alamıyorsun falan. millet ölsün de uğraşmayak diye kurmuşlar sistemi. o yüzden sordum uygun fiyatla özel hastane var mıdır beşiktaş, şişli, üsküdar, kadıköy civarlarında. baktığın doktorlar izinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Nasil bulamadigini anlamadim ya bence gidip sormadin hic, hastane yada klinik kendisi yeterli degilse lab a gonderir en gec 1 haftaya sonucu gelir Sıra filan ugrasmak istemiyorsan git ozele hepsi yapar yada yaptirir merak etme Gitmeden once testleri biraz oku hangisini yaptirman gerektigini ogren, cahile denk gelirsen suratina bakar salak salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Selam, yaklaşık 2 sene önce benzer bi şüpheyle kafayı yemiştim. Acıbadem hastanesinde olmuştum ben testi, sonrasında da 3 ay gecıkten sonra başka daha uygun bı ozel hastaneye gıtmıstım. Cemaatin falan böle hastaneleri var, özel ama ucuz felan onlara gidiver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Drall said: baktirmisken bi hastanede hepatit markerlarina da baktir bence. bi de durex featherlight baya ince bi sey. Bence turke de bisey olur, tek esli degilsen zaruri abi kondom Birader featherlight gerçekten iyi, condoma karşı olanlar bunu denesin büyük ihtimalle olaya bakış açıları değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Olay kondoma kadinin karsi cikmasi abi zaten. Orospu muyum ben diye aglayan var ne diyosunuz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 bu psikolojik bir hastalık bu arada. millet kafayı yiyor lan acaba diye ottan boktan nem kapıp. hatta test sonuçlarına inanmayıp, paso test yaptıran ve hala inanmayanlar varmış. ben ameliyat olurken her bir hastalığa bakmışlardı. ameliyat ol bakarlar sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 ulan yapsan ayrı dert yapmasan ayrı dert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar