Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

elisa testi & istanbulda özel hastane.

DaidaFlu

Öne çıkan mesajlar

biraz hassas bir konu olabilir ancak şöyle iki sorum olucak.

bir süredir nedense 'ulan acaba?' paranoyasıyla hiv testi olmaya karar verdim. kondomu 'öeh zevki öldürüyor' mantığıyla hep reddettiğimden.. gerçi şüpheli bi hatunla da birlikte olmadım ama, neyse.

istanbulda elisa testi yapan lab ya da hastane arıyorum. bir de fiyatları nelerdir, nereden nasıl randevu alınır vs bilmiyorum, daha önce yaptırmış biri aydınlatırsa epik olur.

bir de özel hastanelerden hangileri tedavi ederken geçirdiği faturayla psikoloji bozmuyor? ortalama bir özel hastane önerisi olan var mı üroloji için yine?
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Küresel Fon arasında, hazırlanan program çerçevesinde ücretsiz, Ankara, İstanbul, İzmir ve Trabzon`da on dört ayrı yerde HIV / AIDS Gönüllü Danışmanlık ve Test Merkezi hizmet vermektedir

merkezler

Bu merkezlerde ücretsiz danışmanlık ve test yapiyorlar.

Bir de HIV için evde kendinin yapabildiğin testler varmış eczanelerde satılan ama sonuc %100 güvenilir değilmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

istanbulda devlet hastanelerinden randevu almak çok sıkıntılı abi. randevu alayım diyorum 20 gün sonraya var, 14 günden öte alamıyorsun falan. millet ölsün de uğraşmayak diye kurmuşlar sistemi. o yüzden sordum uygun fiyatla özel hastane var mıdır beşiktaş, şişli, üsküdar, kadıköy civarlarında.
Sosyal ağlarda paylaş

ana-baba free yaşıyorum abi sorun o değil. ben bulamıyorum ne bileyim bi türlü. hastane randevu sitesi var ya ordan şeyapıyodum hep. 2 haftadan önceye randevu bulamıyorum garip bi şekilde.

zaten başka türlü nasıl randevu alınır onu da bilmem abuk subuk ikide bir hasta olmadığım için.

şu linklerdekileri bi arıyıp sorucam yarın fiyat vs hakkında.

türkiye aids bilinenden daha yaygın btw. lahmacun eskisi kadar popüler olmadığından.

3 aydan fazla bir süre oldu zaten abi.
Sosyal ağlarda paylaş

DaidaFlu said:

istanbulda devlet hastanelerinden randevu almak çok sıkıntılı abi. randevu alayım diyorum 20 gün sonraya var, 14 günden öte alamıyorsun falan. millet ölsün de uğraşmayak diye kurmuşlar sistemi. o yüzden sordum uygun fiyatla özel hastane var mıdır beşiktaş, şişli, üsküdar, kadıköy civarlarında.

baktığın doktorlar izinde
Sosyal ağlarda paylaş

Nasil bulamadigini anlamadim ya bence gidip sormadin hic, hastane yada klinik kendisi yeterli degilse lab a gonderir en gec 1 haftaya sonucu gelir

Sıra filan ugrasmak istemiyorsan git ozele hepsi yapar yada yaptirir merak etme
Gitmeden once testleri biraz oku hangisini yaptirman gerektigini ogren, cahile denk gelirsen suratina bakar salak salak
Sosyal ağlarda paylaş

Drall said:

baktirmisken bi hastanede hepatit markerlarina da baktir bence. bi de durex featherlight baya ince bi sey. Bence turke de bisey olur, tek esli degilsen zaruri abi kondom

Birader featherlight gerçekten iyi, condoma karşı olanlar bunu denesin büyük ihtimalle olaya bakış açıları değişir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...