SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Bursa bolge bayiini aradim mobil in bugun. 8 litre 240 lira. Alicam orda degistirme hizmeti de varmis filtreyi de degistirteyim. Adama problemi de anlattim. Gercekten 507.00 vw spesifikasyonunu saglayan yag koymamislarsa yag yakar, baska bi nedeni yoktur tahminim dedi. Bakalim yatin icin izin aldim fabrikadan gideyim halledeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 özel servise götürüp 2 kuruş kar edeceğim derken, 2 kuruşta cepten çıktı sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Yag degistirmek icin de servise gidilmez dicem ama garanti iptal oluyo sanirim o durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Selam, 20bin kM'de bir değişim deniliyor. Ben 10bin km'de bir dışarıda yaptırıyorum. Nereden anlayacak :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Bi de onu hic anlamiyorum ya, Turbolu aracta nasil yag degisim sikligi 20k'da bir olabilir? Ben 5k yi gorunce degistirmeye calisiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 25k'da yağ değişim uyarısı verdi araç, baktım ötüp duruyor, gittim sanayiye ya dedim şunun uyarısını sıfırla, 30'a kadar yolu var bunun sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 5k kilometre mineral yağlar için değişim periyodu abi, tam sentetikse yağ 10-15k arası iyi. Servise vermeyip 3 kuruş kâr etmiyorum abi, 10 kr fln sfdgbsfd. Şöyle diyim, bugün doğuş'u aradım sordum. 45bin bakımı yaparsa (8 litre yağ, yağ filtresi, hava filtresi, mazot filtresi, polen filtresi, cam suyu(???), karter tapası) 780 TL. Yağ değişimi, yağ filtresi, mazot filtresi olursa 685 TL. Yağ değişimi ve yağ filtresi olursa 595 TL. Ben dışarıda 375 TL'ye yağ, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi değişimi yaptırdım. Evet yağ gözüktüğü gibi castrol değilmiş muhtemelen ki problem oldu. Hadi yağı kendim alsam, filtreleri de gidip doğuştan alsam, iyi de bi usta bulsam yine fiyat 400 tl. Mazot filtresini de kat 500 olsun. 780 TL ile arada 280 lira var. Dışarıda şu işlere 280 lira işçilik versen TR'nin en iyi ustasının üstüne binip kırbaç vurursun ek olarak sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Bodrum borusanda 2 litrelik z4 e 650 lira yag ve filtre parasi cikardilar, sahibi de alman, anlamadi tabi , nasil yani diye soruyo (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Türkiye, das kazıkçı, deseydin sdf. Abi çok yüksek işçilikler ya doğuşta fln. Toyota'da da servis fiyatları yüksekti ama orda parça fiyatlarından dolayıydı durum. Arka stoplar için 1000 tl fln istiyolardı, işçilik çok azdı sdf. Gerçi araç 99 model ticari araç olduğu için bulmaları zor oluyordu, ondan yüksekti fiyat sanırım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 acaba borusan adını bilerek mi koydular şirkete? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 O isin cakalligi iscilikten gecirmek degil, parcadan gecirmek seklinde oluyor. Bir de bazen packaging e para veriyorsunuz. Alt yuklenicinin ayni urunu OEM olarak veya kendi kutusunda x$ iken almanyaya, isvece, falancaya gidince markanin kutusuna girip mevzu x+2euro ya donuyor. Burada kdv , +kar falan derken mevzu haliyle boka sariyor. Ben de gidip tum parcalarimi ureticilerin toptancilarindan aliyorum(bazen adetli aliyorum ornegin kabin hava filtresi gibi pahali ve bulunmasi zor seyleri). Tum parcalar orjinal bi sekilde lift kiralayip yapmam 300-350 arasi degisiyor. Servisin bana %10 sozum ona vip indirimli faturasi 850 lira. iscilige bakiyorum 1 birim iscilik (1 saat) var, 120 lira. Parcadan gecen fiyati siz hesaplayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 abi o iscilige 2 saat falan yaziyolar 250 lira bayiliyosun kafadan. yagciya gidiyosun sana bi yag cekiyo ustune cay may bisiler 165 lira verdim filtre dahil, cam suyu falan da aldim, kaldi ki yine fazla verdim yag 90 lira, filtre 15 lira kalani iscilik ivir zivir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Abi ne güzel motorlarınız var 90 liraya yağ değişiyo. 8 litre yağ nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Sende mini yok mu abi nasıl 90 lira ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 180 olsun seninki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 1.6 mini tam 4 litre yag aliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Orasi dogru, bazilarida hem parcadan hem iscilikten kitliyor. Bazisi hakikaten 1 saatten asagida mudehale edilemedigi icin cok yaziyorlar, onlar ayri. ama vw grubunda her arac beginner seviyesi mekanik bilgisiyle self-service yapilabilecek seviyede. Ona bile bol iscilik yazinca dogus oto, mevzunun rengi cok degisiyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Bana da 4 litrelik bi bidon yetiyor. Hatta 200ml falan artiyor. Gecen sene 95 lira falandi, bu sene inanilmaz zamlanmis yagcilarin hepsi sikayet ediyordu 110 verdim galiba 3 ay kadar once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Yağ değiştiririm, Yağ filtresi çok basit, Hava filtresi direk rookie level. Polen filtresini 5 yaşındaki yeğene değiştirtebilirim. Mazot filtresini çözmem de 30 dk'mı alır tahminim. Suyunu fln alıyorum arada ama hiç sökmeye kalkmadım. Mazot filtresi dışındaki işler 1 saatte bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Abi turboşarjlı hele partikül filtreli araçlar için yağlar çok pahalı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 abi dizel hamallik derken bosuna demiyolar sdfsf ben amaroku aldigim gun anladim haki bokunu korumuyo para kayanma amacli kullanmiyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Ben castrol edge 5w-30 C3 kullaniyorum. Sanirim bmw longlife-1 diye gecen yag da castrol edge 5w-30 a3/b4 olmali. Merak ettim bi sonraki gittigimde sorayim fiyatlarini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Esh said: abi dizel hamallik derken bosuna demiyolar sdfsf ben amaroku aldigim gun anladim haki bokunu korumuyo para kayanma amacli kullanmiyosan Bizim araç iş için kullanılıyor o yüzden zorunlu ihtiyaç tabi. Can acıtmıyor o yüzden o kadar da çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 KHaRoN said: Bana da 4 litrelik bi bidon yetiyor. Hatta 200ml falan artiyor. Gecen sene 95 lira falandi, bu sene inanilmaz zamlanmis yagcilarin hepsi sikayet ediyordu 110 verdim galiba 3 ay kadar once. Biz 2 katını veriyoruz. Gerçi bizde motor yağı şanzumanı da yağladığı için daha pahalı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Araba degil galiba bu? 2 zamanli falan mi Modern hic bir sanziman motora konacak kadar ince yag ile calismaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar