bayat Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Super addictive flash oyunu. Merminiz bitince reload etmelisiniz, bolum aralarinda kazandiginiz parayla savunma kuruyorsunuz ayrica.[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 güzel oyun ama çok adam geldimi lag oluyo :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Bi de ilk bölümler işkence gibi, adam gelsin diye yalvarıyodum..[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 35 teyim mouse kulanmadan oyuyom vala silahlar resmen adam biçiyor 35. turn hiç silah kulanmadım :-D[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 40a kadar geldim ama hic zevki falan yok.. zaten lag oluyor diye pencereyi assaya indiriyorum, ses kesilince yukari cikarip upgrade yapiorum... ilk bolumlerde biseye benziyor, sonra kontrol disi oynayan bir oyun haline donuyor.. kotu..[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 başlarda sardı ama 25 . bolumden sonra fln strateji ye dondu oyun :) ama gusel yapana tbr.[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 51deyimde yani yok daha zorlaşmıo upgradede kalmadı[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Beni baydı valla bi süre sonra..[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Gusel ama cok kolay olmus bir sure sonra bayıyo..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Acaba bitiyo mu diye merakımdan devam ettiriyorum, yaptığım sadece bölüm bitince play'e basmak :) Şimdilik 54teyim[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Fazla kolay olmus.. ama guzel fikirmis yani, sevdim bi 5 dk falan :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 30. leveldan sonra bayık bir hayli oyunun sonu da yok galiba[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Bunun giderek zorlaşması gerekmiyo mu?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 cok gereksiz bir oyun eger bunun gibi istiyorsaniz ebaumsworldde bir tane kaleli oyun var kaleye gelen adamlari engelliyosunuz o guzel[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ilerisi bayıyor hiç bişey yapamıyosun..[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 kurşun içinde para kesseler belki bir heyecanı olabilirdi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 kedni kendine oynuyo şuan[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 com hub employment ne işe yarıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 çok bayık gerçekten :) level 5 te sıkıldım.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Airstrike süresini kısaltıyor.. Ama değmez air strike yeri ve adamı yerine 500 tane tower guard al bin basar.. Lvl 36dayım artık ben oynamıorum.. Ghost mouse bağladım o derece yani..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ben 25lerdeyim şuanda kendi kendi öldürüyo hepsini ne biçim bişey bu öle ghostmouse fln gerek yok 50tanede tamirci al sora sesi kapat tamam oyunun kralı olursun [signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz.. [Bu mesaj fastreload tarafından 08 Ocak 2005 22:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 airstrike nasıl active oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Binasını alıosun dolunca yukarda reloadun yanındaki airstrike tuşuna basıosun..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ilk bir iki level'da "düşman gelse de öldürsem" diyordum sonra 20. level'a kadar çok zevkli ilerledim. 30'dan sonra kolaylaşıyor. en son 50'ye kadar dayanabildim. kale güçleniyor vs vs, ancak 1500 asker, lvl 3 defans'a karşı adam hala basit piyade yolluyor. hadi oyun gittikçe zorlaşsa anlıycak da, defans sürekli güçlenmesine rağmen yeni birşeyler olmuyor oyunda. oyun gittikçe zorlaşsaydı devamlı oynanabilecek birşey olabilirdi belki. 30a kadar zevkli de, sonra sıkıcı.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 valla bıraktım kendi oynuyo :D[signature][hline]Cav bella cav bella cav cav cav... 6 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar