Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aralıksız bilgisayar başında kalma rekorunuz

Dagger

Öne çıkan mesajlar

said:
Tarist_Windveil, 05 June 2003 18:48 tarihinde demiş ki:
19.5 saat(yemek ve wc var)

dierleri de yalan zaten uyumadan olmaz.[hline]Madalyam yok ama,para bende.
Fizban bilmemne tarihinde demişki:
lol yerim senin gitarist parmaklarını
ben de basketçi parmagı var

Neden yalan olsun ki? Bir insan kac saat uyumadan durabilir ki? Sadece bir gun mü sence?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tarist_Windveil, 05 June 2003 18:48 tarihinde demiş ki:
dierleri de yalan zaten uyumadan olmaz

bu arkadaş kendini uzman sanarak kendince bağlamış konuyu ama;

1- diğer arkadaşları bilmem ama benim yalan borcum yok.
2- hayatımda 3 kez 3 gün boyunca uyumadan çalıştım. 2'si tekstil işinde. tekstille uğraşan arkadaşlar terminli ihracat işlerinin yüklemeden önceki son 3-4 gününü iyi bilirler. diğeri ise bahsettiğim jenerik işiydi.
3- en uzun uykusuz durma rekorum ise bunlar değil, damar tıkanıklığından dolayı ayağımın rahatsız olduğu dönemde, damar ağrıları yüzünden 15 gün boyunca uyumadım. bunun ilk 4-5 günü hiç uyumadım. kalanında ise 20-30 dk'lık zaman dilimleri içinde 2-3 dk iç geçmesi şeklinde uyudum.
4- yalan söylendiğinden emin değilseniz yalancılıkla itham etmeyin kimseyi çok ayıptır.[hline]eski bir çin atasözü der ki:
chonk sonk tung, chenk.
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm galiba Nbl'da mage kasarken eleman bulmustum bi tane 30 kusur saat yemek,su felan bilgi basında sohbet etmistik ... Nerdeyse gmliodum meredi :)[hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim."
A. Eınsteın
Sosyal ağlarda paylaş

Walla gülceksiniz belki ama ( bana ne :P ) ne kadar uzun süre kaldıımı bilmemekle beraber (24 saat falan belki) bi keresinde direksiyonumla F1 oynamıştım 59 tur en zor seviyede euhuehuehue en gerçekçi halde hem de 2. tur bindirdim (1 tanecik sadece) ama 2 saat boyunca yola konsantre olmak hakkaten kolay olmadı başlarda zıçtım. Ama diyebilirim ki yine olsa yine yaparım ki, ÖSS war, ki direksiyon mefta :-)

*! Mariah Carey dinler, halen sevgilisi olmadıını hatırlar, ÖSSye başlar saymaya... *[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim rekorum farkli ha bole araliksiz degilde 3 ay boyunca günde sadece 3 saat uyudum daoc oynamaktan buda farkli bisi ehuehe :D sonra banlandim hade bakalim :hrr:[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo
Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-p
Sosyal ağlarda paylaş

Manyak doluymuş bu paticik. Ben 5-8 saat başında kalsam kalktığımda kendime bir ton küfrediyorum bokmu vardıda oynadın bütün zamanını harcadın diye.

Nukem'in dediği gibi bilgisayar kaçıyomu la ?[hline]Chemical, 01 June 2003 23:09 tarihinde demiş ki:
Bu arada karpuz ağaçda yetişmiyomuydu ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...