Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 önümüzdeki hafta deniyicem bakalım ne olacak :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 said: Exodus, 05 June 2003 16:44 tarihinde demiş ki: güney korede 83 saat d2 oynayıp beyin kanamasından ölen eleman var. ailesi blizzard'a dava açmış Oha lan herif manyak mıymış.:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 çin dede sanki cs falan böyle bir olay vardı daha farklıydı ama neydi.. *!düşünür*[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 48 saat , Uo oynayarak (yemek&tuvalet molaları dahil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 19.5 saat(yemek ve wc var) dierleri de yalan zaten uyumadan olmaz.[hline]Madalyam yok ama,para bende. Fizban bilmemne tarihinde demişki: lol yerim senin gitarist parmaklarını ben de basketçi parmagı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 said: Tarist_Windveil, 05 June 2003 18:48 tarihinde demiş ki: dierleri de yalan zaten uyumadan olmaz oluyor, denenmiş kanıtlanmıştır, dayanma gücüne bağlı olarak uykusuz kalabildiğin süre artmaktadır hatta. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 said: Tarist_Windveil, 05 June 2003 18:48 tarihinde demiş ki: 19.5 saat(yemek ve wc var) dierleri de yalan zaten uyumadan olmaz.[hline]Madalyam yok ama,para bende. Fizban bilmemne tarihinde demişki: lol yerim senin gitarist parmaklarını ben de basketçi parmagı var Neden yalan olsun ki? Bir insan kac saat uyumadan durabilir ki? Sadece bir gun mü sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 oha lan ne deliler varmis bea:D[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 benim 28 saat o da oly de oynarken harbi ne deliler warmış[hline].--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 valla uykun gelince kafanı soğuk su dolu kovaya sokuyosun o seni bi 5-6 saat daha idare ediyor emin olabilirsin :-)[hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin - ea Sux[/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Benim en fazla 20 olmuştur oda nette kalarak - 20 saat üstü oyun oynasam kafam patlar herhalde.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 said: Tarist_Windveil, 05 June 2003 18:48 tarihinde demiş ki: dierleri de yalan zaten uyumadan olmaz bu arkadaş kendini uzman sanarak kendince bağlamış konuyu ama; 1- diğer arkadaşları bilmem ama benim yalan borcum yok. 2- hayatımda 3 kez 3 gün boyunca uyumadan çalıştım. 2'si tekstil işinde. tekstille uğraşan arkadaşlar terminli ihracat işlerinin yüklemeden önceki son 3-4 gününü iyi bilirler. diğeri ise bahsettiğim jenerik işiydi. 3- en uzun uykusuz durma rekorum ise bunlar değil, damar tıkanıklığından dolayı ayağımın rahatsız olduğu dönemde, damar ağrıları yüzünden 15 gün boyunca uyumadım. bunun ilk 4-5 günü hiç uyumadım. kalanında ise 20-30 dk'lık zaman dilimleri içinde 2-3 dk iç geçmesi şeklinde uyudum. 4- yalan söylendiğinden emin değilseniz yalancılıkla itham etmeyin kimseyi çok ayıptır.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Walla ailenizle kalıyorsanız ve evdelerse 10 saati geçmeniz çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Hmm galiba Nbl'da mage kasarken eleman bulmustum bi tane 30 kusur saat yemek,su felan bilgi basında sohbet etmistik ... Nerdeyse gmliodum meredi :)[hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim." A. Eınsteın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Walla gülceksiniz belki ama ( bana ne :P ) ne kadar uzun süre kaldıımı bilmemekle beraber (24 saat falan belki) bi keresinde direksiyonumla F1 oynamıştım 59 tur en zor seviyede euhuehuehue en gerçekçi halde hem de 2. tur bindirdim (1 tanecik sadece) ama 2 saat boyunca yola konsantre olmak hakkaten kolay olmadı başlarda zıçtım. Ama diyebilirim ki yine olsa yine yaparım ki, ÖSS war, ki direksiyon mefta :-) *! Mariah Carey dinler, halen sevgilisi olmadıını hatırlar, ÖSSye başlar saymaya... *[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 puahah asıl dokun bana yarışması yerine tıkla bana yarışması olcaktı millet internette sürf yapicak pes eden elenio fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 52 saat. buna yemek yeme ve zıçma saatleri de dahil. onları çıkarırsak 50.bunun yanında 3 bardak neskafe var.[hline]no one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Zati aile olnca 1 saati bile 24 saat gibi algılıyorlar... 5 saatcik kaldım max :([hline]Tıklama.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 20 saat wardır[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ya benim rekorum farkli ha bole araliksiz degilde 3 ay boyunca günde sadece 3 saat uyudum daoc oynamaktan buda farkli bisi ehuehe :D sonra banlandim hade bakalim :hrr:[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 30 küsür[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Karakedi demiş ki: bilim adamlarınada kafam girsin, gidip koyun falan kopyalıyorlar, lam herseyi klonladık bi koyun mu kaldı. git JLoyu klonla angelinayı klonla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Manyak doluymuş bu paticik. Ben 5-8 saat başında kalsam kalktığımda kendime bir ton küfrediyorum bokmu vardıda oynadın bütün zamanını harcadın diye. Nukem'in dediği gibi bilgisayar kaçıyomu la ?[hline]Chemical, 01 June 2003 23:09 tarihinde demiş ki: Bu arada karpuz ağaçda yetişmiyomuydu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 aslında 20 saat fln rekorum ama 2 aydır uo oynamıom yaz tatilinde annemler yokken rekorumu kırmayı düşünüorum hehe[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 şu an 13 saat oldu bi rekor kırmammıkine?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 $u anda bende sabahtan beri oturuyom 30 saat faLan oLdu...[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar