Grego Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 kürt barbi de geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 moriarty said: senko said: abi gobek var sende? var abi bulk yaptım cunku. şimdi cuttinge girdim 83-87ye düşücem six packli olarak eski halime göre daha büyümüş çıkıcam işte. bulk yapmak ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Valthon kadın mı ya?Eski postlarını inceledim ve konuşmalarından tepkilerinden kadın kokusu alır gibi oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 moriarty said: senko said: imamizer said: senko said: bu arada gençler 5-6km'yi geçtikten sonra benim sağ dizimde bir ağrı başlıyor dışarda koşarken aynısı olucak mı bilmiyorum da, koşu bandında fix oluyor dün 10km'yi tamamlayamadım bu yüzden. sebebi nedir, ağrıyı nasıl berteraf ederiz bilen var mı? milyon tane nedeni olabilir aslında da, devamlı koşu bandında koşmanın böyle yan etkileri var mı acaba? koşu bandın dandik olmayacak, ayakkabın iyi olacak. dize gelen baskıyı azaltacak yani. dışarıda sert zeminde koşma, kauçuk veya şu turuncu halımsı şeylerde koş. hala ağrıyorsa medikalden bant al. diz kaslarını güçlendirecek egzersizler yap internette var bolca. hmm şu diz kaslarını güçlendirmek işe yarayabilir. koşu bandi iyidir heralde, dandik bişiye benzemiyor çünkü. ayakabılarda da sorun yok. seno diz için rehab hareketleri yapta, dizi düzeltmek istiyorsan üst bacağı güçlendirmen lazım. diğer türlü hep sorun cıkarır. başka yolu yok. kosu gelistirmez mi ust bacaklari? ayrica mi calismak lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 bilader biceps 20 cm altindaysa hic ugrasma..bir de duvardan duvara sarti var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 KenshinHimura said: salona gidip koşulur mu ya bırak koşmayı falan almışsın dizleri ufaktan eline salona kapanıp kardiyo yapmayın çürüyorum lan ben maks 3dk kürek çekip kaçıyorum kardiyo katından abi ben de cok sikiliyorum ama nasi gitcek gobek baska turlu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 RamsesII said: Valthon kadın mı ya?Eski postlarını inceledim ve konuşmalarından tepkilerinden kadın kokusu alır gibi oldum. ramses hoşgeldin başlığında da vardın, alık mısın çocum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Olm sizin gibi aklıma mı kazıyorum her gelen giden kadını ben patiye. Unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 adam ne koku aliyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 senko said: KenshinHimura said: salona gidip koşulur mu ya bırak koşmayı falan almışsın dizleri ufaktan eline salona kapanıp kardiyo yapmayın çürüyorum lan ben maks 3dk kürek çekip kaçıyorum kardiyo katından abi ben de cok sikiliyorum ama nasi gitcek gobek baska turlu :) yüzme en iyisi zatende , salon müsaitse istasyon yap postacı gibi düz 1241244 km koşmak yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 istasyon harika olur. ŞÖyle 13-14 bölümlü bir istasyon seni ihya eder şenko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Valthon erkek değilse baltalı fotomu koyucam yoksa uğraştırmayın sgsgsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 erkekse ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Jaegerjaquez said: Valthon erkek değilse baltalı fotomu koyucam yoksa uğraştırmayın sgsgsh Imgur.com herkeste çalışmıyor başka siteden koy :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 duvarda duvara diyor, sen hala ay fitimi kiyicim haa diyorsun jager. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Ağır bait kokuyo ama bacak bastığım için şu anda gülücüğe odaklanabildim anca hshssjsjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Duvardan duvara diye başka balta dedi ben de merak ettim. https://forum.paticik.com/read.php?62,8369728,page=20#msg-8371341 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 çok fazla yorum yapamıyorum sonra hikayenin bahçıvanı olucam diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Seele said: moriarty said: senko said: abi gobek var sende? var abi bulk yaptım cunku. şimdi cuttinge girdim 83-87ye düşücem six packli olarak eski halime göre daha büyümüş çıkıcam işte. bulk yapmak ne demek? bulk yapmak demek okuz gibi yiyon haci ama oyle kebap pide fln degil yagsiz gene ama heyvanlar gibi karb ve protein cunku akabinde gelecek definasyonda - sıkılaşma diyebiliriz bir nevi - bu alinan kilolar kasa donusecek ki bired pitin fayt kılabtaki hali yakalanabilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Jaegerjaquez said: Valthon erkek değilse baltalı fotomu koyucam yoksa uğraştırmayın sgsgsh sen koy, spora baslayamayanlara motivasyon olur. duvardan duvara vurulmak isteyenler de osbir falan ceker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 canlar,odun ateşinde döner yedim,nasıl da canım çekmişti,pek de güzel oldu,ne de güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Jaegerjaquez said: Ağır bait kokuyo ama bacak bastığım için şu anda gülücüğe odaklanabildim anca hshssjsjd amma naz yaptin ya koyacaksan koy artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Abi sen baltalı fotoyu koy kim düşer kim düşmez belli olmaz. Sen koy hele bi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 baltali foto icin siraya dizildik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 oho bahçıvan adayı çokmuş, hevesinizi kırmayım ama valthon, eksdaysın alt karakteri. içindeki feminen yön için açmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar