Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 aytunç güzel olmuş kanka ya o kiloya göre göbek yok bile sayılır definasyon sağlam olcak baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 bu arada gençler 5-6km'yi geçtikten sonra benim sağ dizimde bir ağrı başlıyor dışarda koşarken aynısı olucak mı bilmiyorum da, koşu bandında fix oluyor dün 10km'yi tamamlayamadım bu yüzden. sebebi nedir, ağrıyı nasıl berteraf ederiz bilen var mı? milyon tane nedeni olabilir aslında da, devamlı koşu bandında koşmanın böyle yan etkileri var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Annemin ftrcisi koşu bandını yasaklamıştı menisküslere çok zararlı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 senko said: bu arada gençler 5-6km'yi geçtikten sonra benim sağ dizimde bir ağrı başlıyor dışarda koşarken aynısı olucak mı bilmiyorum da, koşu bandında fix oluyor dün 10km'yi tamamlayamadım bu yüzden. sebebi nedir, ağrıyı nasıl berteraf ederiz bilen var mı? milyon tane nedeni olabilir aslında da, devamlı koşu bandında koşmanın böyle yan etkileri var mı acaba? koşu bandın dandik olmayacak, ayakkabın iyi olacak. dize gelen baskıyı azaltacak yani. dışarıda sert zeminde koşma, kauçuk veya şu turuncu halımsı şeylerde koş. hala ağrıyorsa medikalden bant al. diz kaslarını güçlendirecek egzersizler yap internette var bolca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 selcuk sana kucuk meniskuslerim var qanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 senko said: bu arada gençler 5-6km'yi geçtikten sonra benim sağ dizimde bir ağrı başlıyor dışarda koşarken aynısı olucak mı bilmiyorum da, koşu bandında fix oluyor dün 10km'yi tamamlayamadım bu yüzden. sebebi nedir, ağrıyı nasıl berteraf ederiz bilen var mı? milyon tane nedeni olabilir aslında da, devamlı koşu bandında koşmanın böyle yan etkileri var mı acaba? Yıl olmuş 2016 ne kosu bandi elliptical varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 elliptical'ın işe yaradığından emin değilim ben ya. yapiyorum ama sanki haybeye yapiyormuşum gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 imamizer said: senko said: bu arada gençler 5-6km'yi geçtikten sonra benim sağ dizimde bir ağrı başlıyor dışarda koşarken aynısı olucak mı bilmiyorum da, koşu bandında fix oluyor dün 10km'yi tamamlayamadım bu yüzden. sebebi nedir, ağrıyı nasıl berteraf ederiz bilen var mı? milyon tane nedeni olabilir aslında da, devamlı koşu bandında koşmanın böyle yan etkileri var mı acaba? koşu bandın dandik olmayacak, ayakkabın iyi olacak. dize gelen baskıyı azaltacak yani. dışarıda sert zeminde koşma, kauçuk veya şu turuncu halımsı şeylerde koş. hala ağrıyorsa medikalden bant al. diz kaslarını güçlendirecek egzersizler yap internette var bolca. hmm şu diz kaslarını güçlendirmek işe yarayabilir. koşu bandi iyidir heralde, dandik bişiye benzemiyor çünkü. ayakabılarda da sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 salona gidip koşulur mu ya bırak koşmayı falan almışsın dizleri ufaktan eline salona kapanıp kardiyo yapmayın çürüyorum lan ben maks 3dk kürek çekip kaçıyorum kardiyo katından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Sahilde ne zaman koşacaz kage, esnafla selamlaşcaz fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 senko said: imamizer said: senko said: bu arada gençler 5-6km'yi geçtikten sonra benim sağ dizimde bir ağrı başlıyor dışarda koşarken aynısı olucak mı bilmiyorum da, koşu bandında fix oluyor dün 10km'yi tamamlayamadım bu yüzden. sebebi nedir, ağrıyı nasıl berteraf ederiz bilen var mı? milyon tane nedeni olabilir aslında da, devamlı koşu bandında koşmanın böyle yan etkileri var mı acaba? koşu bandın dandik olmayacak, ayakkabın iyi olacak. dize gelen baskıyı azaltacak yani. dışarıda sert zeminde koşma, kauçuk veya şu turuncu halımsı şeylerde koş. hala ağrıyorsa medikalden bant al. diz kaslarını güçlendirecek egzersizler yap internette var bolca. hmm şu diz kaslarını güçlendirmek işe yarayabilir. koşu bandi iyidir heralde, dandik bişiye benzemiyor çünkü. ayakabılarda da sorun yok. seno diz için rehab hareketleri yapta, dizi düzeltmek istiyorsan üst bacağı güçlendirmen lazım. diğer türlü hep sorun cıkarır. başka yolu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Jaegerjaquez said: aytunç güzel olmuş kanka ya o kiloya göre göbek yok bile sayılır definasyon sağlam olcak baya olm hacim gittikçe psikolojim bozuluyo ama lan asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 RamsesII said: Sahilde ne zaman koşacaz kage, esnafla selamlaşcaz fln son maç 15-16 mayıs sonrası seninim tatlı chocuqe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Tamam şekerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 moriarty said: Jaegerjaquez said: aytunç güzel olmuş kanka ya o kiloya göre göbek yok bile sayılır definasyon sağlam olcak baya olm hacim gittikçe psikolojim bozuluyo ama lan asdf. o yüzden bulkı bırakamıyorum bi türlü, 110 u geçtim :D önümüzdeki ay başlamm lazım benimde definasyona :(((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Jaeger, senin için duvardan duvara vurur diyorlar doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 kjsndfv, voltran değişikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 lan sdhgfjskdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 satıldık hemen asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 büyük resmi görmen lazım moriarty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 abi aynen vazgeçtim vermiyorum kilo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 ben onu dememiştim ya neyse ahahadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Benim seni satmak ne haddime ^_< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 kavgada söylenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 noluyor gaylik mi yapıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar