Madcat Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 bugün başladım sktrp gideyim mi konudan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 sieee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 beni daha çok kovun lan DAHA ÇOK KOVUN BENİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 15 tamamlandı yarına program değişmesi alzım bazen ben bile sasırıyorum 15 kere gitmek basarı benc efasfasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 esas basari 16.cisina gitmekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 çanta bagajda akjsam gidicem zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Bende bagajda her türlü spora full hazır 2 çanta ile geziyorum ama sorun spordan ziyade sonrası akşam yemeğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 fitbit charge hr aldim, kendime hediyelerle gaza getiriyorum su anda kendimi, ptesi baslayacagim, insallah ilk 2 ay cabuk gecerde vucut geri gitmek yerine kosa kosa gym e gider hale gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Bende fitbit 2.5 senedir var ve inanılmaz işe yarıyor. HR çıkar çıkmaz aldım ve bence çok kullanışlı ama %100 güvenmemek lazım nabıza yani +-10 diye düşün. Toplamda 20 kişi falan Fitbitten kapışıyoruz arkadaşlar ve sülalecek baya keyifli oluyor eğer bir grubun varsa. 4023km'dir takipteymiş beni Fitbit :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 supermis, evet hr konusunu okudum garminin cikti yeni bir tane ama oda ayni gibi sadece onda water resistant var bunda tek derdim oydu secerken. dusda cikarmak sacma ama olsun 10 dakika olmayiversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Bi zaman sonra kolunda olmayınca resmen boşa yapmış hissedeceksin sporu falan baya insanı bağımlı yapıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 pili ne kadar gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 5 gun.. 1-2 saatte full doluyormus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Spora başlıyamayanlağrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 5 gün gidiyor ama sürekli bluetooth ile sync yapmaz isen yani günde 1 kere sync edersen 6 gün falan da dayanıyort. Şarjı ise max 2 saatte fullüyor. AMA fitbitte en önemlisi arkadaş gurubun olmalı kullanan ki yarışma heyecanı alsun 1 haftalık adım sayısı veya challangelar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 kesin vardir acik gruplar falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 xiaomi nin yeni çıkan bilekliği nasıl? iş yapar mı? http://www.gearbest.com/smart-wristband/pp_263275.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 guzel duruyor kagit uzerinde, fitbit ile ayni seyler var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 ki muhtemelen fitbit in de cin fasoncusu odur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 abi xiaomi bant'in yeni nesili ise o belki alinabilir. cok iyi reviewlar okumamistim ben. cunku yazilim kismi dandirik diyorlardi. bunlari saglam firmalardan almakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Xiaomi gayet sağlam bir firma zaten. aralık ortasında gönderime başlıycaklarmış. Yılbaşını geçer bunun gelmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 sipora başlıyamayanların teknoloji konusunda iştahla yazması şaşaırttı mı? şaşırtmadı. http://www.titaniumteddybear.net/wp-content/uploads/2014/03/lift-bro-internally.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Kanuni said: kesin vardir acik gruplar falan.. https://www.fitbit.com/groups yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 alet geldi simdi kurcaliyorum da sitesi ve dasboard arti net destegi cok basariliymis. alette cok basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 buraya yazmayı unutmuşum, beter olun 2 hafta önce başladım. bırakınca görüşürüz, öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar