dana22 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 o kiloya 4 e kadar yolu var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 abi 140 kilo doktor mu olur? lolo limiti 90. 90'ın üstü gelip bulgur falan demesin adsdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 iyi sınırlar içerisindeyiz ama 90 üstü olanlara spor yapmama koşulu ile onursal üyelikler dağıtılyıor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 oeh boy da varsa 140 ile zebellah kategorisine rahatlikla girebilirsin hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 yok ya 1.85 boy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 ee marty kosuya cikti mi simdi? gitti mi lan o? gittiyse rahat konusalim arkasindan. dana da dana gibiymis hakkat.. camish camish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 cikmadim gitmedim. benim de kilo 73-70 arasi ama gobek var. birayi mi biraksam napsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 ben birayı bıraktım bi etkisi olmadı kollar hala sosis gibi göbekte duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Genetiginde vardir diyip boku oraya aticaz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 genetiğim bozuk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 ehhehehe genetiği bozuuuuuuuuuuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 tartildim 72.8 ciktim. aynaya da baktim kollarda mollarda oyle bi sikinti yok. gobek de o kadar da kotu degil yaaee dedim. simdi hamburger yemeye gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 senko yılların birikimi abi. ha bide düzenli gidince bir şey değişmiyomuş gibi geliyo ama en son çekilen resimlere baktım daha iyi gördüm kendimi eskiye göre. farketmiyon ama duruş bile değişiyor kondisyon vs. arttıkça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 1 senelik aradan sonra yakşlaşık 3 aydıryapıyorum. kilomda fark yok ama postür öyle bi değişti ki herkes abi naptın sen ya diyor. tartıyı siktiredin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 elesso said: senko yılların birikimi abi. ha bide düzenli gidince bir şey değişmiyomuş gibi geliyo ama en son çekilen resimlere baktım daha iyi gördüm kendimi eskiye göre. farketmiyon ama duruş bile değişiyor kondisyon vs. arttıkça abi bilmiyorum bi halt değişmedi bende bu ay toza başlıyacam bakalım o zmn değişir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 sanssizsansli said: 1 senelik aradan sonra yakşlaşık 3 aydıryapıyorum. kilomda fark yok ama postür öyle bi değişti ki herkes abi naptın sen ya diyor. tartıyı siktiredin Ne yapıyorsun? Kardiyo mu yoksa kol bacak sırt göğüs falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 bb yapıyorum ben antrenman sonrası 20 dk filan kardiyo işte. gidiyo yağlar bi şekilde. marta kadar yardırcam sonra definasyına gircem 1-2 ay. acelem yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 bb ne abi? bed and breakfast misin sen? sende kalabilir miyiz yani? 24saat acik misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 http://galeri8.uludagsozluk.com/444/bak-surdan-siktir-git_838674_m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 crossfit salonu buldum ama açıkcası korkuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 korkuyorsan ve bu dogal bisi ise demek ki sana zararli olacak, sana zarar verecek bir sey ile karsi karsiyasin. o zaman uzak duracaksin ondan. cok basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 bugünde gittim ilk defa 5 km bitirdim koşu bandında, 35 dk sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 yani yaklasik 350kalori yaktin bi bigmac 257kalori + 100gr patates 323kalori = 580kalori. simdi senden calistigin surenin maliyetini hesaplamani istiyorum aylik spor salonu ucreti (35dakika icin) + 35dk calismayarak yaptigin kayip (aylik maasina gore 35dk kac paraya geliyor) bunlarin tamamini 10dk da yiyecegin bi hamburger karsiligi icin yaptin. diyecegim o ki, iste toplantiyi uzatip otursaydin. ve big mac yemeseydin ve de sacma spor salonuna para vermeseydin de ayni olacakti. cok sacma bisi spor yapmak. baslamaya pek gerek yok. bence birak sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 olur mu abi sırf kalori değil olay :) kaslarım gelişti ciğerlerim gelişti mutluluk hormunu salgıladım cinsel performans bile artıyor kondisyon arttıkça... yanda kız koşuyodu ona bakış attım. oda benim için bi kazanç.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 gitmeyi düşündüğünüz spor salonuna instagramdan bakın, karşılaşacağınız tipleri görün. Ben şimdilik efes ponpon kızlarla idare ediyorum. memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar