dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 ne binlerce dolari ya. eskidenmis onlar. artik cok para kazanilmiyor oyle. kit kanaat gecinmeye calisiyoruz, her gun 333gr kirmizi et, 870gr tavuk yiyecek paramiz yok belki ama bogazimizdan haram lokma gecirmemenin verdigi mutluluk var icimizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 harbi motive edecekse baslik ramses'in dedigi gibi bulgurla, mercimekle bu isi yapabilecek seviyeden girmesi lazim. "her ay 200tl protein tozuna gom, ay cok saglikliyim" derseniz olmaz o is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 dasaaa said: ne binlerce dolari ya. eskidenmis onlar. artik cok para kazanilmiyor oyle. kit kanaat gecinmeye calisiyoruz, her gun 333gr kirmizi et, 870gr tavuk yiyecek paramiz yok belki ama bogazimizdan haram lokma gecirmemenin verdigi mutluluk var icimizde. Adamın dibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 spor motivasyon işi, motivasyonum hayır dediğinden beri pinekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 yok abi, beslenme, dinlenme sporda spor kadar onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 hergün 10tl ile protein ihtiacınızı fazlasıyla karşılarsınız halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 6 ay boyunca normal vatandas gibi yasayarak, evde spor yapmaya davet ediyorum badicilerimizi. doping, hormon, toz protein, bin cesit bomba yapmaya yetecek kadar fazla kimyasal olmadan, makine bilmem ne olmadan. standard bir turk evinde bulunacak gidalar ve esyalar ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 daasaa ancak bulgur+mercimek oluyor işte o işin sonu. Buyrun denesinler bakalım sonuç noluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 golf gibi bisi haci iste. simdi acalim biz de "binicilige/golf'e baslayamayanlar klubu" ay reziller! golf motivasyondur... iki de tiger woods resmi falan koyalim, winner gorunen wasp golfculerin videolarini falan. Equestrian nedir bilmiyor musunuz aaaa?? Nasil yani polo oynamadiniz mi? Sirt kaslarina cok iyi geliyor, sirtinda sorun varsa kesin polo oyna! Yatcilik takim ruhunu guclendiriyor bebegim! halbuki gunde 10liraya golf topu alip poponuza sokabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 dasaa aranan kan demistim de, bu bana bile agir geldi. simdi cikip kosucam sokakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 saka bu arada. tabi ki kosmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 kossan da olurmus aslinda. misal ben lumafit almistim tee kickstarter'dan, neredeyse yari fiyatina. onunla takiliyorum. guzel iste, nabiz falan sayiyor. keske o2 de saysaymis* ama bi amacim yok yani. "vucoooottt!!!" demiyorum "hor gun 120gr badem kemirmem loozuuumm!" falan diye degil harbiden mercimekle, bulgurla normal bir hayat suruyorum. "gotumden kreatin tozu sokarsam bacaklarimda kas oluyor, l-carnitin fitil de attim mi acaip lan!" diye yasamiyorum. sakatlik sonrasi uzun mesafe kosmayi aklimda oturtamadim gerci. *en azindan sigara icenlere baktirir, durumlarinin kotu oldugunu gosterirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 forgiverin kasli fotosunu koysun biri de motive olalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 dasa kilon kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 tam 70kg neden ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 dovecek herhalde de siklet tutuyor mu onu test ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 ha ok, no problem then.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 burcunu sor burcunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 aaaaa oyle deme ya sapsal sey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 bence bi cay icin artık daha fazla inkarın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 aynen tam aradığım kilodaki erkek.... yok abi zayıfmışın. tombişsen lolo yapma diyecektim bulgur mulgur diye. şimdi konuşabilirsin sıkıntı yok asddfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 sakatlaninca kilo aldim lan. minik bi gobüşüm var simdi. ama bi iki haftaya gider hacit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 kac kiloya kadar lolo yapabiliyoruz..misal 70 filansa ben simdi 140 kiloyum bozdurup 2 kat lolo yapabilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 abi sana 3kisi birlesip gireriz. np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 askerden 59 döndüm. lolo yapmak isteyenlere duyrulur. şimdi diyetisyene falan gidiyorum 65 oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar