Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 bende diyabet var, surekli bi seyler yeme istegimi nasil koreltebilirim? kilo aldim ayi gibi oldum six packlerim kayboldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 oral antidiabetikler yardimci olabilir bir de az ve lifli ogunler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 sizin en büyük yanılgınız 2-3 haftada değişim olacağını sanmanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 yani diyor ki, bosuna ugrasmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 İnandım 6 oldu. Hafta 3 gibi gidebiliyorum işte. 2 ye de razıyım açıkcası. Dizilerimi attım cep telefonuna yürürken açıyorum dizimi mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 6 olan ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 6. defa spora gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 sanssizsansli said: sizin en büyük yanılgınız 2-3 haftada değişim olacağını sanmanız. ne kadar zamanda olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 bunun öyle spesifik bir süresi yok. gelişim kişiden kişiye değişir fakat bahsettiğin sürelerde bir fayda beklemen yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 belki o kiside 2-3haftada sonuc gelecek? doktor musunuz siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 kes lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 anca benim gibi muscle memory manyağı olcan 2-3 haftada değişim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 benim öyle spesifik bir susma surem yok. ifade kişiden kişiye değişir fakat bahsettiğin sürelerde bir susma beklemen yanlış. doktor musun sen? soruya yanit ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 tiLi said: anca benim gibi muscle memory manyağı olcan 2-3 haftada değişim için ben MEGA HAFIZA setini bitirdim. Sorun degil yani hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 elma said: abi su zor bu zor olmamali attitude iste, yapicam ve olucak olmali. Nerde CAN-DO attitude nerde? Gozu kapatip girisme nerde? Fatih Terimin saldirin aslanlar mentalitesi nerde? Ben ilk deadliftimde 20 kilo ile yetinip ay bu zormus deseydim su an 120-140 kilolari kaldiramazdim. Buyuk dusun, istikbal goklerde ve sky is the limit bro! what doesnt kill you makes you stronger! iyide ben yapıyorum zaten :D sen yapmayan klup üyelerine söyle onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 can-do attitude daha gerekli islerde kullanilmis ya da stress yuzunden tuketilmis olabilir. sky is the limit bro! orta cag zamani belki. what doesnt kill you makes you stronger! bu da gerizekalica laflardan bir tanesi. hemen oldurmeyen pek cok sey sizi hasta edebilir aslinda. ekleme: fatih de tam bir hirbo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 surda iki motive etmeye calisiyorum kar amaci gutmeden, seettigin icin tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 ben de seni motive ediyorum, daha iyisini yapman icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 dasaaa bu klup icin aranan kan resmen. spora baslayanlarin bu kadar arttigi, ustelik de motiveli motiveli saldirilarin yasandigi bu donemde klubumuze ilac gibi geldi. bu zorlu gunleri hep beraber atlaticaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 abi baslayamayanlar klubu burasi. bak bold yaziyorum baslayamayanlar ne isi var la "azimle sican tasi da deler! bakin ben 150kiloyu kaldiriyorum ama son 8senedir spor yapiyorum!! yihu" geyiginin burada? isi yok. bir de bunlarin "gotumden whey protein sokuyorum, bacak kaslarima gidiyor squatta! cok saglikliyim la!" yalanlari var ki offf.. feci abii. 4kisilik ailenin yoksulluk siniri 4473TL olmus, adamlar "ama bak temiz beslenmek lazim! sen temiz beslenmiyorsuuuuun!!! ben her gun 870gr beyaz et, 333gr kirmizi et sokuyorum bunyeye" tavirlari ayri bi eglenceli. issizlik, asgari ucret, taseron iscilerin sorunlari, emeklilik korkusu icinde beli kirilan insanlara "abi onlar dert degil ya, bak isten 30dk erken ciksan, trafikte harcadigin 2saati dert etmeyip haftada en az 4gun bacak calisirsan cok iyi olur haaa" demek cook samimiyetten uzak. ulke gerceklerine ters bunlar. sadece ve sadece zengin insan masturbasyonu hep bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 mercimek bulgurla kas geliştirmeye çalışan insanlarız bu ülkede, ne eti ne balığı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 adam gibi adamsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 bi paket sigara yerine bi kilo tavuksdjhfsjdgfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 sigara ne lan? para mi var sigara icmeye. zengin eglencesi onlar. acliktan nefesimiz kokuyor, onu iceri cekiyoruz bol bol, yeterince kafa yapiyor. nikotini de patlicandan aldin mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 kazandığın binlerce doları azeri pavyonlarında mı yedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar