moriarty Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Besin öğeleri (100 gramda) Enerji(kcal) 356 Karbonhidrat(gr) 60.7 Lif(gr) 7.6 Protein(gr) 12.6 Sodyum(mg) 4.1 Yağ(gr) 7 öpüp başa koyun. kalorinin yüksekliği değil burada önemli olan. o kaloriden ne kadar güzel katkı aldığın. ki hiç bi şey değil o kalori spor yapan bi adam için. yapmayan bi adam içinde bi şey değil. hemen hemen hiç bi şey yapmayan insan bile 2000 civarı yakıyo zaten günde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 şimdi anlaşıldı teşekkürler moriarty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Eti Form Light Müsli 100gr 307 kcal 3.8g yağ 71.4 carb 29.2g şeker 10.3g lif 7.6g protein 0.2g tuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 şeker var yazdığın şeyin içinde 29 gram. hiç bi anlamı yok yani. keşke bi üstte yazdıklarımı okusan önce. bazen boşuna yazdığımı hissediyorum. kaloriden değil nasıl geldiğinden kork. yoksa 1 kalori olsun içinde 50 gram şeker olsun. anlamı var mı yemenin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 peki light cola icsek nolur? biliyorum 100 bin tane zarari var. kilo vermemizi engelleyecek birsey var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Doğal şeker abi kuru kayısı zart zurt. Sabah zaten kan şekeri düşük başlıyorsun, anormal bir yan göremedim. Diyet/Zero en kötü açık ara sanırım sdfssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 asparam da insulin salınımını tetikliyor diye araştırmalar var içecek bişi kalmıyor ama cola zero'yu da çıkardın mı su, çay nereye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 fizban said: peki light cola icsek nolur? biliyorum 100 bin tane zarari var. kilo vermemizi engelleyecek birsey var mi? lesser evil gibi biraz. burada güzel açıklamıştı http://www.nerdfitness.com/blog/2009/10/28/can-diet-coke-make-you-fat/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Soda, ayran, kahve işte suyla çayın yanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Bright said: Doğal şeker abi kuru kayısı zart zurt. Sabah zaten kan şekeri düşük başlıyorsun, anormal bir yan göremedim. peki abi bildiğin gibi yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 moriarty said: Bright said: Doğal şeker abi kuru kayısı zart zurt. Sabah zaten kan şekeri düşük başlıyorsun, anormal bir yan göremedim. peki abi bildiğin gibi yap. Diyetisyenin dediğini yapıyorum valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Bright said: Soda, ayran, kahve işte suyla çayın yanına. ayranda da yağ var o da kalori getircek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 e ne yicek bu insanlar abi hiç mi bişey almasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 son bi şey yaziyim önce. sağlıklı yağdan korkmanıza gerek yok. vucuda o da lazım işlemesi için. onun dışında ben artık spor genele yazmamaya karar verdim abi. suya yazmak gibi bazı şeyler. hele bilmeyen adamın gelip bilmiş bilmiş takılması asap bozuyo bi yerden sonra çünkü adama anlatyıosun, adamın umrunda değil kendi bildiğini savunuyo yine. bildiği ne? hiç bi şey. sırf hayatımdan boşa zaman gidiyo böyle böyle. bunu uzun süre çekince bi yerden sonra hakkaten bıkıyo insan. son 1.5 yıldır falan çok boşa zaman harcadım bu konuda. daha faydalı işler yapabilirdim kendim için. eğer sormak istediğiniz bi şey olursa özel mesaj atabilirsiniz abi. onun dışında zaten elma jaeq dexter13 gibi adamlar yardım ediyo gördükçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 colayi birakma deneyi yapayim o zaman bi. cok kilo aldim son zamanlarda. gunde 0.5 lt civari cola icer olmustum. bakalim 2 hafta sonucunda nolacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Moriarty bişeşy sorucam, acı yemek zayıflamaya bayağı katkı sağlıyor diyorlar. Hiç test ettin mi bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Çok acı basura katkı sağlar. Rahat sıçamadığından da bağırsakların hep dolu kalır dolayısyla ağır çıkarsın tartıda. Sonra artık dayanamayıp, sıçınca 1.5kg verirsin anında. Böyle düşünürsen katkı sağlıyor. Tamamen bilimsel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 zaten anal fissür varhiç bulaşmayalım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Bu konu 50. sayfaya ulaştığında artık kurucu üyeliğimi bırakacağım. Onursal başkan filan yaparsınız beni. Before-After topiklerinde görüşürüz arada filan. 50. Sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 moriarty said: Bright said: Doğal şeker abi kuru kayısı zart zurt. Sabah zaten kan şekeri düşük başlıyorsun, anormal bir yan göremedim. peki abi bildiğin gibi yap. bu tarz soruları ben de soruyordum başlarken, bir gün aynı soruya aynı cevabı vereceğim hiç aklıma gelmezdi. Vücudun şeker ihtiyacı yok, karbonhidrat ihtiyacı var. Bunu da kaliteli complex karbonhidratlardan almanız daha faydalı olur basit karbonhidratlara göre. Bunlar da sade yulaf, kepekli pirinç gibi glisemik indeksi düşük karbonhidratlar. Google plz. Früktoz içeren meyveler kana hızlı karışır, alabilirsiniz tabi neden almayasınız. Vücudunuzun ihtiyacını daha iyisiyle karşılayabilmek varken neden almak isteyesiniz işte. Ağzınıza bir şey koyarken bilinçli koyun ana fikir bu, fitnessın beslenme kısmında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 RamsesII said: Moriarty bişeşy sorucam, acı yemek zayıflamaya bayağı katkı sağlıyor diyorlar. Hiç test ettin mi bunu?aci yemek metabolizmayi epey hizlandiriyor. ayni sekilde lifli gida falan da. saglik sebepleriyle hicbirini yiyemiyorum, 10 kilo aldim 1.5 yilda haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 diyetimde 2. hafta gençler ^____________________________________________________________________________________________________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 fizban said: colayi birakma deneyi yapayim o zaman bi. cok kilo aldim son zamanlarda. gunde 0.5 lt civari cola icer olmustum. bakalim 2 hafta sonucunda nolacak. bir alışkanlığı yok etmek için ortalama 3 hafta gerekiyor. Şöyle güzelinden 2 ay kola hiç içmesen hatta su dışında bişey içmesen eksikliğini çekmezsin, sonrasında şekerli karbondioksitli aromalı su (kola fanta sprite hepsi aynı) gördüğünde mental olarak kaçarsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 kolayı bırakıp, 3-4 ay içmedikten sonra (gazlı içecekleri diyelim daha doğru olur) kola içmek çok garip oluyor. en azından benim için öyle oluyor yani. ağzım böyle yabış yabış oluyor şekerden haha. baya tiksiniyorum. 3 defa iç, o tiksinme gidiyor, yine alışıyorsun. magic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 iki saydam sıvıyı karıştırınca beyaz oluyor, aha bu da magic. Hadi fitnesscılar bunu da açıklayın? http://farm7.staticflickr.com/6093/6364111323_0f7f1c2d91.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar