Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

spora başlayamayanlar klubü

barbu

Öne çıkan mesajlar

Besin öğeleri (100 gramda)
Enerji(kcal) 356
Karbonhidrat(gr) 60.7
Lif(gr) 7.6
Protein(gr) 12.6
Sodyum(mg) 4.1
Yağ(gr) 7

öpüp başa koyun. kalorinin yüksekliği değil burada önemli olan. o kaloriden ne kadar güzel katkı aldığın. ki hiç bi şey değil o kalori spor yapan bi adam için. yapmayan bi adam içinde bi şey değil. hemen hemen hiç bi şey yapmayan insan bile 2000 civarı yakıyo zaten günde.
Sosyal ağlarda paylaş

son bi şey yaziyim önce. sağlıklı yağdan korkmanıza gerek yok. vucuda o da lazım işlemesi için.

onun dışında ben artık spor genele yazmamaya karar verdim abi. suya yazmak gibi bazı şeyler. hele bilmeyen adamın gelip bilmiş bilmiş takılması asap bozuyo bi yerden sonra çünkü adama anlatyıosun, adamın umrunda değil kendi bildiğini savunuyo yine. bildiği ne? hiç bi şey. sırf hayatımdan boşa zaman gidiyo böyle böyle. bunu uzun süre çekince bi yerden sonra hakkaten bıkıyo insan. son 1.5 yıldır falan çok boşa zaman harcadım bu konuda. daha faydalı işler yapabilirdim kendim için.

eğer sormak istediğiniz bi şey olursa özel mesaj atabilirsiniz abi. onun dışında zaten elma jaeq dexter13 gibi adamlar yardım ediyo gördükçe.
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

Bright said:

Doğal şeker abi kuru kayısı zart zurt. Sabah zaten kan şekeri düşük başlıyorsun, anormal bir yan göremedim.

peki abi bildiğin gibi yap.

bu tarz soruları ben de soruyordum başlarken, bir gün aynı soruya aynı cevabı vereceğim hiç aklıma gelmezdi.

Vücudun şeker ihtiyacı yok, karbonhidrat ihtiyacı var. Bunu da kaliteli complex karbonhidratlardan almanız daha faydalı olur basit karbonhidratlara göre. Bunlar da sade yulaf, kepekli pirinç gibi glisemik indeksi düşük karbonhidratlar. Google plz.

Früktoz içeren meyveler kana hızlı karışır, alabilirsiniz tabi neden almayasınız. Vücudunuzun ihtiyacını daha iyisiyle karşılayabilmek varken neden almak isteyesiniz işte.

Ağzınıza bir şey koyarken bilinçli koyun ana fikir bu, fitnessın beslenme kısmında.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

colayi birakma deneyi yapayim o zaman bi. cok kilo aldim son zamanlarda. gunde 0.5 lt civari cola icer olmustum. bakalim 2 hafta sonucunda nolacak.

bir alışkanlığı yok etmek için ortalama 3 hafta gerekiyor. Şöyle güzelinden 2 ay kola hiç içmesen hatta su dışında bişey içmesen eksikliğini çekmezsin, sonrasında şekerli karbondioksitli aromalı su (kola fanta sprite hepsi aynı) gördüğünde mental olarak kaçarsın zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...