Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

spora başlayamayanlar klubü

barbu

Öne çıkan mesajlar

bu haftanin programi

carsamba ozbek pilavi. tabagi masaya koyunca karsida oturani goremeyecegin kadar doldurmuslar bir de. yaninda suzme, tursu.
yatmadan 2 bira

persembe cesitli uygur yemekleri. ete doyuran cinsten. yaninda suzme, aci sos, tursu. yatmadan 2 bira

cuma baska bir ozbek pilavi, tabagin altina kenara dogru pecete sikistirdim, tabagin yanina akti 1 bardak yag. bira. sayisi belli degil.

bugun sabahtan beri birsey yemedim. bakalim ne yiycem aksam.

simdiden 2 kilo aldim. program acaip basarili
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

ben de sırf yemek programını falan ayarlamaya üşendiğim için spora başlamıyorum aylardır sdf

abi sen yine başla, yemeni de kısma her gün ne yiyosan ye, yine en azından sağlıklı dinç kalırsın çok bi gains olmaz ama daha kaliteli vücudun olur en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver, abi BB/fitness felsefesi "kas şişirme"nin çok çok ötesinde.

Bu daha çok bir budizm gibi bir din gibi bir şey nasıl açıklayayım ki.
sadece kas şişirmek ve sadece kızlar için yapanlar o iradeyi sağlayamıyor uzun soluklu olmuyor zaten.

Bu daha çok hayatını kalitelileştiren bir rutine bağlı kalabilmek, disiplini ortaya koyabilmek, her idmanda kendini bir adım öteye taşıyabilmek, comfort zone undan çıkabilmekle alakalı. Bu yüzden fitnesscılar sadece salonda değil dışarda uğraştıkları her işte de başarılı oluyorlar (sporu obsesif şekilde yapmıyorlarsa) çünkü normal insan götünü kaldırmayıp oturup hayatı rast gele gelişine yaşarken biz her sporda comfort zone umuzu delme mentalitesini hayat tarzı haline getiriyoruz, dışarda gerçek hayatta bir işe (ilişki, kız, kariyer para vs) girişmekten de kaslı olduğumuz için değil kendi sınırlarımızı zorlamaktan korkmadığımız için girişiyoruz.

Bu bir ritüel, bir kendini iyileştirme süreci. Son diye bir şey yok olayın kendisi zaten amaç. Her gün kendimize bir şeyler ekliyoruz ve günün sonunda aynaya bakınca koyduğumuz emeğin yansımasından mutlu oluyoruz. Bir doktora tezi yazmakla, ya da ne bliym bir çocuk yetiştirmekten pek farkı yok.

Getirileri fizikselin çok üzerinde, mental seviyelerde hayatı daha iyi yaşatıyor.

Sen kas şişirip adam dövmeye çalışmak ve gösteriş için yapanlara bakma, onlar işin apaçiliğinde. Ben şahsen 1 gr kas yapamayacağımı bilsem yine de train ederim yani sıkıntı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...