Katibim Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Merhaba arkadaşlar Açıköğretim Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümünü bitirdim ve hukuk fakültesine geçmek istiyorum Dsg puanım biraz düşük (215.2) Sizce benim herhangi bir hukuk fakültesine girme şansım varmı ? Yeni açılan üniversiteler dahil ...
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 dsg şanzıman olanı için iyi bi puan bence dgs için ise bilmiyorum ama devlet hukuk bölümleri çok çok yüksek neredeyse full'e yakın çıkarman gerekiyor ki girebilesin. özele git. Zaten hepsinde baştan başlatıyorlar.
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 devrem ben de girdim bu yıl 224 aldım :D şimdi dgs dersanesine yazıldım, hızlı okuma kitabı da aldım. sıkı bir çalışmayla yaparım diye düşünüyorum. eğer bu yıl istiyorsan bence araya adam koyarak bir özel üniversiteye yazılabilirsin. araya adam koymanın amacı senden alacakları parayı düşürmek. zaten puan boktan parayla giriyorsun bari az para ver. yok ben döwlöt istiyorum diyorsan oturup paşa paşa çalışacaksın.
Katibim Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 devrem burada bilirkişilerden tanıdık var ama bilemiyorum sadece para işe yarar mı :( Bu arada devlöt bize bahmiiirr üniversiteye girecem bana destek vermiiiirrr :D Ayrıca DSG şanzımanım ve ben son derece mutluyuz kıskananlar çatlasın
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 abi donanımhabere çevirmeyin plix devrem ne patidaşım deyin bari gay olalım devrem tam donanım haber
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 abi adamla gerçekten devreyiz sdf, bence otur çalış gelecek yıl güzel bir yeri kesin kazanırsın. bak bu 900. madde olayını da kaldırabilirler bizim için büyük avantaj. 900. madde ne diye sorarsan, açıköğretim mezunu bir kontenjana başvurduğu zaman örneğin kontenjan 100 kişi; bunun 50 kişisi sadece örgün olacak geriye kalan 50 kişinin de %60'ı açıköğretim, %40 açıköğretim örgün öğretim karışık. önümüzdeki yıl ilk 200 giremezsem bu madde yüzünden kazanma ihtimalim çok düşük, o yüzden hayvanlama bir şekilde çalışmaya başladım, daha dershane bile başlamadı düşün. hızlı okumaya da çalışıyorum, baya gelişme var. senin de vaktin varsa bence tam zamanı çalışmaya başlamak için. yok bende para çok diyorsan orası ayrı :)
Katibim Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 devrem ben şu hızlı okuma işine gireyim
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=603740&sa=174133580 ben bu kitabı satın aldım, çok güzel gelişme kaydediyorum sayesinde.
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 bingildak said: abi donanımhabere çevirmeyin plix devrem ne patidaşım deyin bari gay olalım devrem tam donanım haber fadssfdfsda
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 bişey sorucam lan aöf ten 2 yıl adalet bitirdikten sonra hukuk'a geçiş yapabiliyorsun peki intibak + 2 sınıf mı alıyorsun yoksa baştan mı başlatıyorlar bunları araştıran oldu mu? 3 yıl özelde okunur mesela.
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 alttan derslerini saydırıp saydırmamana bağlı, ama yüksek ihtimal 3 yıl daha okuyorsun.
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 O kadar cok araba bakıyorum ki dsg okudum bunu :(
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 dgs 900 kuralı sayesinde açıköğretim mezunu 310 puan almış kişi yerine örgün mezunu 273 puan alan kişi hukuğa yerleşiyor. o yüzden öss çalışmaya başla devrem.
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 hazırlık + intibak + 3 + 4 toplamda yine 4 yıl oluyor ve o intibak yılında 1 ile 2' yi aynı anda alıyosun ki hiç tavsiye etmem.. sexlemek için ellerinden geleni yapıyolar kalma lüxün yok.. direkt atılıyorsun.
Öne çıkan mesajlar