yav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 2.80'in üstünü 25 kuruş almak için kasmak fazla emekli albay işsizliği ama be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 2.80 icin hesap yapan adamin ne yapmak istedigini anlasam bile salaga yatip sifatina bakardim kendini bok gibi hissetsin diye. elinde 5 kurusla 10 saniye baksa yuzume sdfsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 bu herif gibi tonla adam var. siz herhalde hiç alışveriş yapmıyorsnuz markette bu kadar şaşırdığınıza göre. cep neden 3 tane madeni para ile dolsun 1 tane varken. basit hesap bunlar. gayri ihtiyarı zaten fazla veriyosun parayı tam üstünü alayım diye. sonuç olarak malsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 ayrica hepinis malsinizz TAAM MI?!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 di said: 5 kurus da 25 kurus da degerli yerine gore. Haliyle sacmaliyorsunuz 25 kurus icin bik bik bik diyerek. Ustune kasiyerin kafasinin buna basmamasi yine garip. Ulke insaninin 4 islemden bile bu kadar uzak olmasi can sikici, yine hakli bir isyan sebebi. harbi çok beyinsiz tepkiler verilmiş. 5 kuruşun veya 25 kuruşun hesabında değildim konunun alakası bile yok. konu tamamen demir para taşımamakla ilgili. kaldı ki 5 kuruşun hesabında olsam da, benim param, ıkınıp kazanıyorum niye saçayım etrafa? örneğin taksicilerin sallıyorum 8.38 tutmuşken, 10 liranın üstünü 1 lira vermesi durumunda 50 kuruş daha talep ederim şerefsizden. çok kıl oluyorum. adam kendinde hak görüyor o parayı gasp etmeyi resmen. onun dışında aynen dediğin gibi olay ülke insanının, hele işi toplama çıkarma olan bir insanın şu hesabı yapamaycak durumda olması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 tasimak istemiyosan yere at ben genelde oyle yapiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Biyik said: tasimak istemiyosan yere at ben genelde oyle yapiyorum O suc hocam , yaptirimi buyuk turk hukukunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Biyik said: tasimak istemiyosan yere at ben genelde oyle yapiyorum sen üstünde atatürk siması olduğu için yapıyorsundur. bölücü seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 para üstünü almanın fakirlikle ne alakası var cidden bu kadar moronlaştı mı bizim toplum yoksa dalgasına mı yapıyorsunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Biyik said: tasimak istemiyosan yere at ben genelde oyle yapiyorum Ahahahahahaha. Ya olm bi de ciddiye alip cevap falan veriyoruz su herife. 14 yasindaki ergenden ne farki var sunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 olay kasiyerin dalgınlığına gelmesi ve verilen 5 kuruşun para üstünü 25 kuruş olarak almak için verildiğini farketmemesinin konuyu açan kişi tarafından büyütülerek ve abartılarak kasiyerin aptal olarak resmedilmesi ve matematik bilgisinden yoksunluğunun iddia edilmesi. siz halen anlamadınız mesele 5 kuruş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 µh said: para üstünü almanın fakirlikle ne alakası var cidden bu kadar moronlaştı mı bizim toplum yoksa dalgasına mı yapıyorsunuz ya Harcadigi parayi kendi kazanmayan ya da babadan gelen parayla para kazanan tipler zenginlik ile havali olmak arasinda bisey sayiyor iste onu. Bi garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 di said: forgiver said: bunu yurtdışında yapsana delikanlı Neye gore salladin bunu bilmiyorum da gayet yapiyoruz. Sikinti cikmiyo. 5 tane 1 euro verdim bana 5 euro ver dedim virmediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Tipe bakip uyuzluk yapmistir. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Isteyenin bir yuzu vermeyen tencerenin dibi kara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 di said: Biyik said: tasimak istemiyosan yere at ben genelde oyle yapiyorum Ahahahahahaha. Ya olm bi de ciddiye alip cevap falan veriyoruz su herife. 14 yasindaki ergenden ne farki var sunun ? ergen tutumludur parasini atmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Esh said: Biyik said: tasimak istemiyosan yere at ben genelde oyle yapiyorum O suc hocam , yaptirimi buyuk turk hukukunda. m.kemal var diye mi? 5 kurusa bile basmislar ya ne sacmalik. sanki ata'nin ihtiyaci var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paraya zarar vermek , parayi yok etmek suc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 AHAHAHHHA hani bazen 105tl falan verirsin 50tl alırsın da abi kuruşlarla anlatınca vallahi ben de anlamadım ya. 5 kuruş sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Seru said: bu herif gibi tonla adam var. siz herhalde hiç alışveriş yapmıyorsnuz markette bu kadar şaşırdığınıza göre. cep neden 3 tane madeni para ile dolsun 1 tane varken. basit hesap bunlar. gayri ihtiyarı zaten fazla veriyosun parayı tam üstünü alayım diye. sonuç olarak malsınız. şu kapanışa çok güldüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 di said: µh said: para üstünü almanın fakirlikle ne alakası var cidden bu kadar moronlaştı mı bizim toplum yoksa dalgasına mı yapıyorsunuz ya Harcadigi parayi kendi kazanmayan ya da babadan gelen parayla para kazanan tipler zenginlik ile havali olmak arasinda bisey sayiyor iste onu. Bi garip. hah aynen şu olay. buradakilerin bir çoğunu anlatıyor. ha bazıları troll için yapıyor sadece, o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Panpa sen de yaslaniyosun artik. Ota boka kizar oldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 aynen yaşlandık, o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Hep boyleydi, artik dile getirmekten gocunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Babam da 60 olacak seneye. Bi sinir bi sinir. Amk hormon bozuklugu var heralde gizli gizli testosteron koyucam yemegine , bu ne amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar