nienna Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 böyle kumaş, köpük, plastik gibi şeylere metalik bi görüntü vermek sonra da eskitmek istiyorum. taban boyası ve eskitme olarak ne tür boya kullanmalıyım? hayatımda elime boya almadım. sprey boya değil sıvı bazlı boyalar daha makul olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 metalik görüntüden kastın ne? parlaklık mı istiyorsun? her boya her yüzeye tutmaz, hangi yüzeye uygulama yapacaksan ona göre boya önerebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 hakiki olmayan ince deri kumaş ve kırtasiyelerde satılan keçe/sünger gibi olan malzeme. olabildiğince eskimiş bakır/krom görüntüsü vermek istiyorum. bi de ince olmaması iyi olur yani çok ince bi yüzey halinde kaplasın asıl materyal altında kalsın. tuval üstündeki yağlı boya gibi kalın katmanlı durabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 istediğin boya bu aslında. ama normalde duvar boyası bu, bu tip elişi işlerinde denenmiş mi bilmiyorum. http://www.alligatorboya.com/urunler/duchesse-satin.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 istedigin yüzey değil ama en azından eskitme hakkında bilgi edinebilirsin https://www.youtube.com/watch?v=fE0rCJ6E56s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 badanacı gelir diye korktun di mi, hobi olarak ekledin başlığa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 tiner varsa ben de varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 mr metal color baya cilloptur. maketcide bulabilirsin. ne kadar fırcalarsan o kadar eskitme durur. bide kahverengi mürekkeple fuak ufak pas attınmı tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar