Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 benjani said: https://twitter.com/emmyrossum/status/893651257134645248 ahaha ben de tam ss koymaya geliyordum bunu okuyunca kahveyi püskürttüm. https://image.ibb.co/bwo44v/Clipboard01ss.jpg İnanilmaz ya her detay tamam gibi Liam'in karakter seçimi priceless Masticore said: ulan rtuk denen zamanzingo izin verir mi ? Diziyi komediden drama cevirirlerse anca olur. Uyuşturucuya özendiriyor , sigara özendiriliyor, alkol özendiriliyor,ibneliği özendiriyor... diye basarlar cezayı. lol demez olaymışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 twitter'da ne türkey'i, %100 greek made diyenler var sdjagds <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Babamız sarhoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 ben adini direkt sehmus filan bekliyordum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=-w2sy9Rh3SI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Uyarlasinlar da, beceremezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Dram kismini becerirler iste. Gerisi yalan olur. Bizim icin keyfi olmaz tabi ama shameless bilmeyen insanlarimiza guzel dizi cikar. Feriha falanda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Uyarlamada benzer tek karakter çamaşır makinesi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 en son televizyon izlediğimde 2005 falandı. Orda da drama dolu aşk o ona atlıo bu buna atlıo Holdingli moldingli diziler vardı. Hala aynı. SHameless'ı alıp aynı kafa yapmak ne güzel lanasmödnfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Şaka maka deli pr yaptılar. Shameless'e benzeyecek deyip ilgiyi ama iyi ama kötü topladılar. Shameless ile alakası olmayacağı belki başından belliydi ama, insanlar küfür etmek için bile fragmanı izledi, 3 günde 400.000'e dayanmış görüntülenme. Millet şimdi oturup "nasıl batırdılar acaba ehe" diye ekran başına geçip bir de izleyecek :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 İlk bölümü izlerler öyle, ama ikinci bölüm için kimsanin 3 saat oturacağını sanmıyorum o amaçla. Beğenen dizi izleri kadınlarımız izler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 yooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Fin said: YA AHAHAHAHHAHAHA aöjsdhvgakhdsaldjadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 meme yoksa hayat yok zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar