forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 ekonomi nin omurgası sorunlu olduğu için boşuna yüksek faizden yedirmiş oluyoruz düşük faiz yap kalanlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Remus said: Valla yabancı sermaya son 1 senede üzerimizden temiz %20'lere varan kar yaptı. Çok salakça borçlandık. Baska neden gelsin ki abi yabanci sermaye? Kisa vadede bu kadar verildigi icin geliyo adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Ya ben Yiğit Bulut'un hükümeti içeriden çökertmek için rol yaptığından şüpheleniyorum fena halde. Adamın her kelimesinden sinsilik akıyo zaten ^^ Söylediklerine kendisinin bile inanmadığı her halinden belli zaten. Baktı muhalefet yapmakla filan olmuycak, baktı tayyip her türlü yalakayı bağrına basıyo kol kanat geriyo, ortam müsait. Bunlara iyice yanaşıp boş bulduğu anda gömücek backstabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Musluk akıyorken doldurayım yapıyor. Adam güçten düşünce tabii basacak backstab ı, sonrada çıkar ağlarlar işte bize böyle zülum etti, şöyle tehdit etti diye. Fatih Altaylı'nın hikaye zaten hazır. Kamera karşısında korkundan konuşamadım filan der. Biraz ağlar vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 yaaaa cok guzel hikayeler bunlar insallah akp cabucak kafa ustu gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 hepsi rol keserek girdiler koynuna da, sonradan pisman oldularsa da artik ordan cikis mumkun degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 şimdi ne yapmamız lazım dolar mı alalım altın mı alalım nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 abi dolar ile altın al, altını tl olarak bozdur, ondan sonra euro alıp 6 aylık vadeye yasla banko zenginlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 borsa artıya geçti 2 hafta artar sonra güm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 abdullah gül cb olduğunda dolar en düşük seviyeyi görmüştü. bakalım erdoğan seçilince ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 dimi o zamanı bekleyeyim ben. nasıl olsa seçilecek katakulli vs. elindeki bütün gücü kullanır karizma çizilmesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar