matama Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 babanda ayip etmis o zaman kac milletvekili vardi bilmiyorum ama turkiye cumhuriyetinin secilmis vekili bu adam. ben acikcasi yerimi vermekten gurur duyarim. Burada sikinti nerdeyse bakanin bakkal i bile cakarla geziyor Fistan said: 93 ya da 94 yazı. ben cocugum. ölüdenizde orman isletmesinin kampina gidiyoruz giriste inanılmaz kuyruk var, sicak falan. iceriden biri cikacak öndekiler girecek gibi bi muhabbet var.ailecek bunalmisiz. arkadan bi adam geldi dyp ankara milletvekili. mehmet bilmem ne babama sorarım unuttum şimdi geldi babama dışarıdan beyefendi merhaba ben ankara milletvekili mehmet x, rica etsem bana yol verebilir misiniz dedi.babam sosyaldemokrat, baktı milletvekiline, ben asilim siz vekilsiniz önce ben dedi. milletvekili hiç sinirlenmeden mercedesine döndü. şimdiki gibi koruma ordusu, eşkiya tarzı takılan yok tabi. etrafında fır dönen memurlar, torpil yapayım yağlayayım diyen de yok.efendi gibi gitti bi kaç kişinin önüne geçti sırası gelince girdi heralde. 20 yıl öncesi türkiyesinden bir cool story sizlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Önce korumalarla biraz tartışıp, sonra adamın kendisi müdahil olunca "siz bana hizmet etmek için varsınız, neden ben size hizmet ediyorum, sıranızı bekleyebilirsiniz" diye göndermişti babam da ben çocukken bir tanesini. Şimdi yapsak heralde nezaretten dayağa, fişlemeden vatan hainliğine her türlü şeye maruz kalırız. Yaşasın geriye gidiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 matama said: babanda ayip etmis o zaman kac milletvekili vardi bilmiyorum ama turkiye cumhuriyetinin secilmis vekili bu adam. ben acikcasi yerimi vermekten gurur duyarim. Burada sikinti nerdeyse bakanin bakkal i bile cakarla geziyor Nesi ayıp bunun? Esas vekilin sıra istemesi ayıp? Ne ayrıcalığı var, milletvekilinin ki, - güya demokrasiyi temsil ettiği halde - sıra isteyebiliyor. "hastayım, tansiyıonum var vs.." bahaneleri ok ama, sırf milletvekili diye sıra istemek ? O anlayış, şimdikini getirdi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Selam, Abi şu LED kırmızı/mavi zımbırtılara bir kural konsun. Yakında ben bile alıp takacağım; yoksa resmi araç sayısı mı x6 falan oldu?!? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 2.5 sene once Besiktas ta barbaros bulvarindan asagi inerken Recep Tayyip Erdogan'in konvoyu yuzunden kaza yapiyordum bir keresinde. Basbakan gececegi icin bogaz koprusu cikisini kapatmislardi, mecburen yildiz a dogru inmistim. konvoy hizla geldi, isikta donmeme izin vermedi korumalar, konvoy solumdan gecti. sonra bana kirmizi yandi, ancak ben yolun ortasinda kaldim. biraz otemde trafik polisi var, ama yardim etmiyor adam. ecel terleri dokmustum orada. bir insan evladi yol da vermiyor, korna calanlar falan. not: basbakanlik konvoyu oldugunu zannediyorum. buyuk amerikan jiplerinden, 10+ adet vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Başbakandır. Yalova ziyareti sonrası ankara'ya uçakla gitmişti, jipler de tırlarla taşınmıştı. Taşınırken görmüştük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Fistan said: 93 ya da 94 yazı. ben cocugum. ölüdenizde orman isletmesinin kampina gidiyoruz giriste inanılmaz kuyruk var, sicak falan. iceriden biri cikacak öndekiler girecek gibi bi muhabbet var.ailecek bunalmisiz. arkadan bi adam geldi dyp ankara milletvekili. mehmet bilmem ne babama sorarım unuttum şimdi geldi babama dışarıdan beyefendi merhaba ben ankara milletvekili mehmet x, rica etsem bana yol verebilir misiniz dedi.babam sosyaldemokrat, baktı milletvekiline, ben asilim siz vekilsiniz önce ben dedi. milletvekili hiç sinirlenmeden mercedesine döndü. şimdiki gibi koruma ordusu, eşkiya tarzı takılan yok tabi. etrafında fır dönen memurlar, torpil yapayım yağlayayım diyen de yok.efendi gibi gitti bi kaç kişinin önüne geçti sırası gelince girdi heralde. 20 yıl öncesi türkiyesinden bir cool story sizlere. Güzel çakmış. Ağzına sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar