Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Önemli" insanlara yol vermemek

Redogski

Öne çıkan mesajlar

şu haberi gördüm.

http://www.haber3.com/bakana-yol-vermeyen-vatandasin-ehliyeti-alindi-2828256h.htm

aklıma geldi bende gıcık olurum böyle, siyasetçilere falan yol vermeyince nolur acaba? tutanakta yazılan açıklama bana saçma sapan bişey gibi geldi.

hayatımda 1 kere böyle bi durum başıma gelmişti. onda da önce vermek istemedim sonra giderken motorlu bi polis yanaşıp yol ver diye gevelemeye başlayınca dedim şimdi uğraşmayım diyip yol vermiştim. arabada da barınç vardı sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.mevzuat.gov.tr/Metin.Aspx?MevzuatKod=7.5.8182&sourceXmlSearch=&MevzuatIliski=0

12) Geçiş Üstünlüğü: Görev sırasında, belirli araç sürücülerinin can ve mal güvenliğini tehlikeye sokmamak şartı ile trafik kısıtlama veya yasaklarına bağlı olmamalarıdır.

Geçiş Üstünlüğüne Sahip Araçlar
Madde 141- Geçiş üstünlüğüne sahip araçlar ile bunların sürülmesi hakkında uygulanacak esas, usul ve kurallar aşağıda gösterilmiştir.
a) Geçiş üstünlüğüne sahip araçlar;
1) Yaralı veya acil hastaların taşınması ve bunlara ilk ve acil yardımın yapılması için kullanılan cankurtaran ve özel amaçlı taşıtlarla, yaralı ve acil hasta taşıyan diğer araçlar,
2) İtfaiye araçları ile benzeri acil müdahale araçları,
3) Sanık veya suçluları takip eden veya genel güvenlik ve asayiş için olay yerine giden zabıta araçları,
4) Trafik güvenliğini koruma veya trafik kazasına el koyma amacıyla olay veya kaza yerine giden trafik hizmetlerine ait araçlar,
5) Yolun yapım ve bakımından sorumlu kuruluşa ait kar ve buz mücadelesi çalışmalarında görevli araçlar,
6) Sadece alarm sırasında olmak üzere sivil savunma hizmetlerine ait araçlar,
7) Hizmetin devamı süresince koruma araçları ile korunan araçlar,
Sosyal ağlarda paylaş

93 ya da 94 yazı. ben cocugum.
ölüdenizde orman isletmesinin kampina gidiyoruz
giriste inanılmaz kuyruk var, sicak falan. iceriden biri cikacak öndekiler girecek gibi bi muhabbet var.ailecek bunalmisiz.
arkadan bi adam geldi dyp ankara milletvekili. mehmet bilmem ne babama sorarım unuttum şimdi
geldi babama dışarıdan beyefendi merhaba ben ankara milletvekili mehmet x, rica etsem bana yol verebilir misiniz dedi.babam sosyaldemokrat, baktı milletvekiline, ben asilim siz vekilsiniz önce ben dedi.
milletvekili hiç sinirlenmeden mercedesine döndü. şimdiki gibi koruma ordusu, eşkiya tarzı takılan yok tabi. etrafında fır dönen memurlar, torpil yapayım yağlayayım diyen de yok.efendi gibi gitti bi kaç kişinin önüne geçti sırası gelince girdi heralde.
20 yıl öncesi türkiyesinden bir cool story sizlere.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...