Gluskap Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Merhaba. Siberia ile başlayayım. Ses kartsız modeldir. Uzatma kablosu bulunmamakta. Geçen kasımda D&R'den alındı. Yani 2015 Kasım'a kadar garantisi devam etmekte. Herhangi bir kusuru, arızası yok. Siberia V2 Gamecom 780 USB kulaklık. Sürücüsüyle Dolby 7.1 desteği veriyor (yalnızca Windows). Playstation'da ve Mac'te de çalışıyor (surround olmadan). Bir arızası yok ancak yastıkları deri olmadığından tozu gösteriyor. Fotoğraflara bakabilirsiniz. Önümüzdeki Nisan'a kadar garantisi devam etmekte. Gamecom 780 Fatura ve garanti belgeleri mevcuttur.Siberi V2: 200 TL Gamecom 780: 120 TLKargoyu ben karşılayacağım. Ankara içi elden teslim edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 gamecon kullanıyorum güzel kulaklıl fakat ps3'te 1 kere deneyip kullanamamıştım. guitar hero'da oyun içi ses alamamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 PS 3'te çalışıyor diyorlardı o yüzden ben de az önce PS 4'te denedim. Ses ve mikrofon gayet düzgün çalıştı. Son sistem güncellemeniz yüklü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 2 sene önce denemiştim. mikrofon çalışıyordu sesli iletişimd esorun yoktu fakat oyun içi sesleri alamıyordum. usb'den bağlamıştım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 akşam deniyim tekrar yanlış bilgilendirme olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 siberia sıfırı 270 tl. Sen ikinci ele yazmışın 200 tl.. troll seni çağırıyooo.. Kulaklık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Evet, klasik versiyonları attığın bağlantıdakinden daha ucuza bulmak mümkün. Garantiyi kafaya takmıyorsan Amazon diye de bir seçenek var. Bir daha çağırma lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 http://www.blogcdn.com/wow.joystiq.com/media/2011/06/580moroes.jpg You rang? geldi aklıma, enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Al sana Amazon Ses kartlı versiyonunu şimdi 248 TL ye satın aldım. Garantisi Pek sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 bingildak said: http://www.blogcdn.com/wow.joystiq.com/media/2011/06/580moroes.jpg ay ne güzel instancedı şu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Gamecom 780, 1 haftalığına ayrıldı. Siberia fiyatı 150 TL oldu. Kargo alıcıya ait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Gluskap said: Gamecom 780, 1 haftalığına ayrıldı. Siberia fiyatı 150 TL oldu. Kargo alıcıya ait. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Siberia satıldı. Gamecom 780'i ayıran kişiden ses çıkmadı, hâlâ satışta. Fiyat 110 TL oldu. Kargo alıcıya ait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Gamecom da satıldı. İyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar