ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 abi wot döşemişim ahaha, ulan iş yerinde uzun uzun rapor yazmaktan el alışmış artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Dworgian said: Hayır abi. Adam gidip 2 şişmanı sevgili yaptırtmış. Sonra şişman kız ile yemeğe gitmişler. Çağıran da şişman kız, ödeyen bizim eleman afsda aynen öyle yaw.. ya bu arada ali sen ya endüstri mühendisisin(zayıf ihtimal) yada mba yapmış işletmeci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 ginaly said: abi wot döşemişim ahaha, ulan iş yerinde uzun uzun rapor yazmaktan el alışmış artık. wot okumuyorum banlayin arkadasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 ginaly ya rica etsem rex önü genç leşlerle ilgili de bi wot döşer misin, bişeyler öğrenmek istiyorum başarısızlık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 rex önündeki leş kızı 1 biraya eve atarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 rex o kadar ayağa düştü mü la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 rex önünde kız kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 haftasonu akşam denk geldim ben bikaç defa. kaldırımda oturup garip garip tiplerle sevişen kız dolu sdfds. hepsinin elinde efes. şöyle bi dalsan araya net bi tane yağlı saçlı karı düşürülür sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 bu arada tabi reks önü değil de o civarlar yan sokaklar falan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 rex önü değil işte. barlar sokağından kiliseye çıkan sokakta sağlı sollu oturuyorlar. oradan düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 yıllarım geçti lan orda, kimseyi düşüremedim solculukla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 GONDARCENGIZ said: lisede yedirdiğim paralarla şimdi araba alırdım (şahin) sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 rex önü demişken. şuana kadar hayatımda gördüğüm en muhteşem liseliyi rex önünde görmüştüm. liseli demezsin sanırsın vs mankeni liseli eteğiyle çekime gelmiş. 12 sene önce falandı bu tabi ben de liseliydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 solculukla düşmez abi. ben denemedim gerçi oradan düşürmeyi ama bence alternatif takılman lazım. çok gereksiz şeyler konusunda yanlış bilgilerini artistlik yaparak saçman lazım ortaya. 3. sınıf kötü tükrçe depresif şarkı sözü ezberleyip, sarhoşlarla söylersen olur bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 erenköy kız lisesi civarında dolaş kardeş sen sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yasarkemal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 kanaması olan kızlarla ilişkiye girmek daha cok zevk veriyor kıza, mide varsa katlanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 lan ne alakası var yaşar. neden gelip şu seviyeli ortamı leşleştiriyorsun ki. git buradan pis herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Red said: rex önündeki leş kızı 1 biraya eve atarsın. Abi bende sürekli kadıköye ve o taraflara takılıyorum ama, ya sizde bi manyaklık var ya ben dünyanın en bahtsiz abazanıyım ki denk gelemedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 senin kaderin bu ramses kardeş sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Forever fap diyosun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 yaş 30 olmuştur senin. oraların yaş ortalaması 15-20 artık ya. tip olarak da amca gibi duruyorsan biraz normal olabilir. yoksa hakkaten baya kimin eli kimin götünde bir ortam var oralrada akşamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 27 yaş abi. Sen eğer bu konularda iyiysen bi akşam sen çalışırken ve avdayken seni izlememe izin ver.Bu şekilde bende senin taktikleri alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 abi bunu 10 sene önce falan yapmamız lazımdı ama sfds. ben de gelmişim 28'e. ben o yaşlardayken de kadıköy'e gitmiyordum pek ama hele şimdi alternatif takılıp kaldırımda bira içerek karı kovalayacak enerjim yok sdfhs yapılır yapılmasına da insan kendine yakıştıramıyor bence sen de ortam değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Topiği garbage haline getirmeyin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Pardon absolut baba. Seviyeli bir üslupta sormaya çalıştım ama seni gücendirdiysem ya da seviyeyi aşağı çektiysem özür dilerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar