aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 icerigi scan ettigini zaten biliyoruz, raporlamasi da cocuk istismari islerine bakanlarla anlasmali olmasindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 yanlıs harejketler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 senko said: niye sıçılsın abi ben de onu anlamıyorum sen yanlış bişi yapmadıkça kim niye dokunsun sana bana gore devleti yikmamiz lazim demek yanlis degil ama istihbaratin filtresine takilsam anarsik diye fislerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 senko said: niye sıçılsın abi ben de onu anlamıyorum sen yanlış bişi yapmadıkça kim niye dokunsun sana birader sen nerde yaşıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 en son sanki ankara'daydi. gokcek'in viyadukleri onu hipnotize edip duzen adami yapmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Yakinda teroristleri de yakalatir bunlar nasil adamlar yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 bu arada adam videoların ismini 10 year girl falan mı yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 radikal'in haberinde fotograf diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 google zaten açık bi şekilde ben senin bilgileri pazarlarım diyor. google ürünlerini kullanıyorsan zaten baştan kabul etmişsindir bilgilerinin paylaşılacağına dair.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 "bilgilerini" geniş bir kavram. var mı neler dahil o kapsama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar