Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 kız işi diye geldim değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Cogunluga uyup bahsetmedim mulakatta. Adamlar duymuslar bi yerden nasil olduysa anlamadim adsf. Hanginiz soledi bakim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 ahah arda bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Deacon said: Cogunluga uyup bahsetmedim mulakatta. Adamlar duymuslar bi yerden nasil olduysa anlamadim adsf. Hanginiz soledi bakim? askldjaskldas ggwp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Cd- said: Hangi şirket =)Kesin cd söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 sonuç ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 ikiside yatti herhalde asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 sonuç: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q71/1463052_724782870889365_515121122_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 ikilemin etiği olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 "2 tane de saglam teknik mulakattan gecirdiler, yani is arkadaslarim falan baya iyi olcak muhtemelen". su tam bır akıl tutulması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Yes akil tutulmasi. Sonuc olumlu ya. Bana kaldi. Ama 'gideceksen lutfen kabul etme' dediler bi yandan da hakli olarak. Neyse rahatladim biraz. Bunu soylemeden kabul etsem kendimi kotu hissedicektim. Simdi huzurlu bir sekilde 'no' diyebilirim cunku kabul alirsam gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 o ne zaman belli olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Niye? aynı teknik mülakattan geçmişse adamlar bilgi olarak falan iyi olmaları gerekmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 iyi adam mülakata falan girmez. iyi adam sadece fiyat sorarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 "saatin kac para?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Abi iş iyiyse master'ı salla zaten. Onu daha sonra çok daha rahat yapabilirsin + ne işe giriyorsun bilmiyorum ama MBA vs bile mümkün, hatta şirketin büyüklüğüne göre karşılamaları bile mümkün. Work experience>Master, MBA bilimum şey. Bu fırsat bir daha kaçmaz, bırak söylemeyi masterı salla direk.. Ben bunu master yapmış biri olarak söylüyorum, kesinlikle tavsiyem önce 2-3 yıl çalışılması gerektiği. Ondan sonra kafada çok daha güzel oturuyor herşey. Gerek kalmıyorsa MBA'e kayıyorsun zaten ileride yöneticilik düşünüyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 duş dahil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 aquila said: o ne zaman belli olcak? Spring'e basvuracagim icin daha bu hafta basladi basvurular. Tam emin degilim ama kasim gibi donuyorlar sanirim. Spring basvurulari hakkinda cok bilgim yok maalesef. Master'i sallamak gibi bir durumum olamaz. Bu ulkeden kacmak icin en rahat yol + adam gibi bir okulda msc derecesi almak istiyorum zaten. Su anki isimden de cok memnuniyetsiz olmadigim icin master'a kabul alamasam da cok problem degil. '15 Fall donemi icin birkac tane safe okula basvurup gec de olsa giderim gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar