Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kantai Collection / KanColle

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nisan sonunda olacakmış bahar event'i, vittorio veneto bb'si ve başka gemiler ödül olacak denmiş, herhalde italyan gemileri onlar da ilk sefer oyunda. hadi bakalım. :)
Mesaj tarihi:
Şimdi musashi de geldi, daha bismarck yok. Neyse en azından evente hazırım senin dediğin gibi, 342 tane de bucket var. Resleri doldurayım bari başlamadan artık napalım.
Mesaj tarihi:
sparklamayı da unutma. biraz da resource biriktir. vücudun hazır olsun

bir de ilk seçtiğin zorluğu değiştiremiyorsun bitirmeden aklında bulunsun
Mesaj tarihi:
uykulu uykulu tam yazmamışım pardon

bir kere başlyıp da bir tane bile map temizlersen bitirmeden değiştiremiyorsun. gerçi eventten evente değişiyormuş kurallar dediklerine göre. komple farklı kurallar da olabilir bunda
Mesaj tarihi:
Evet onu okudum sonra ama benim hq lvl hard için yetmeyecek sanırım 74 oluyorum yeni. Mediumda düşmüş herşey geçen sefer, medium yaparım herhalde. Hard zormuş bayağı zaten hava gücüm filan yetmez herhalde.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Event yarın başlıyor, bir değil iki italyan bb geliyor üstelik! Eski event gemileri de ikinci haritada toplanabilecekmiş sanırım. Easy için fleet locking yok ama üstü için toplam 3 fleet gerekecekmiş sanırım. Galiba easy gideceğim sakata gelmemek için çünkü haritaları bitirdikçe yeni cv filan ödül olarak geliyormuş.

kaydolmaya çalışan başkaları vardı önceden, sadece ikimiz mi oynuyoruz koca forumda anlamadım. :p
Mesaj tarihi:
boss hangi zorlukta ölürse o zorlukta kitleniyormuş. wiki'deki spring 2015'e eklemeye başlamışlar. vittorio veneto değil de roma'yı koymuşlar onun yerine, isimler olarak öyle bir tercihte bulunabilirler diye aklıma gelmişti aslında. littorio dördüncü haritayı bitirme ödülü sanırım ama ben pek tutmadım ne stat ne de tasarımı.
http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20150428125024/kancolle/images/e/e2/441.png
katsuragi fena değil ama.
Mesaj tarihi:
http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20150428143311/kancolle/images/b/bf/442.png
bu da roma, dropmuş. kostümler gene iyi aslında.
http://danbooru.donmai.us/data/b1c22f5d94c20d83ba7858452a653002.png
bu da cv katsuragi, e-2 ödülü.
Mesaj tarihi:
ya ismi şimdi aklımda değil de o italyanları dizayn eden çizerin tarzı hiç hoşuma gitmiyor. eiyuu senkide çok çektim

öte yandan katsuragi lezzetli gözüküyor
Mesaj tarihi:
evet bakıyorum da %95 filan aynı görüşte, italyan bb'ler hayalkırıklığı oldu. cidden bravo dmm. kai ni'de düzeltebilseler keşke suratları.
Mesaj tarihi:
katsuragi fanart'ları hemen sürüyle gelmeye başladı, italyan bb'leri için çöp yok. cidden helal dmm. kura çekiyorlar galiba "kime çizdirelim bu sefer" derken.

demin e-2'yi de bitirip aldım katsuragi'yi, easy gittim hep ama e-1'de medium gitseydim keşke, 41cm prototip top almak vardı. e-2 ödülleri çöp, sonrasında da fleet locking var zaten. 24 tane gemi lazım heh, hiç gelemem. kaynakları da bitirmeyeyim belki roma'yı düşürebilirim uzak ihtimal da olsa. 5000/5000/1500 gitti e-2 easy'de bile.
Mesaj tarihi:
ilk haritada ödüller iyi de ikincide kaydadeğer birşey yoktu. wiki'de listelemişler oradan bakarsın ihtiyacına göre seçersin.
Mesaj tarihi:
demin aldım vittoio'yu da pısırık destroyer gibi birşey çıktı, şu bb'leri food ship ayarında yapan insan kimse doxlasınlar ya.

roma'yı düşüremezsem şu event bismarck inşasını beklettiğime değmeyecek.

italyan 38cm'si de efsane kötü çıktı, -3 accuracy -1 evasion lmao. hetalia yapımı sanırım. gemi kai için bile blueprint istiyor. bir de yazana göre 130/160 tüketiyormuş ki yamato'dan sonra en yüksek tüketim. karakter kötü, gemi kötü, bunun mu reklamını yaptınız aylarca cidden bravo.

geminin teknik olarak gördüğüm tek iyi yanı ne silah konursa konsun very long range yazıyor, veneto sınıfına özel yapmışlar sanırım.
Mesaj tarihi:
hayır cvl gibi yaptınız bari highend cvl olsun da ona uygun görevlerde kullanalım

http://i.imgur.com/cfutwdl.jpg

littorio bir yerden tanıdık diyordum
Mesaj tarihi:
evet maalesef unryuu-class best art, worst ships. ben de unryuu, katsuragi filan kullanmak isterim yoksa kaga, akagi yerine.

littorio & roma'nın artistinin TONLA mami fanartı (en çok çizdiği char sanırım) var danbooru'da, insanların benzetmesine şaşmadım lol.

neredeyse üç gün geçti, katsuragi'nin bir düzineden fazla fanart çıkmışken littorio için tek yukarıda koyduğun, bir de katsuragi ile crossover var. roma'nın hala sıfır fanart. wiki'de her beş yorumdan filan sadece biri övüyor, japonlar da tahminimce farklı değildir çizimlere göre. dmm'dekiler oturup dizlerini dövüyor mu acaba. ancak myoukou sınıfının kai art'ı gibi çarpıcı bir değişiklik kurtarabilir herhalde durumu. surata geri kalana gösterdiği özenin onda birini gösterseymiş keşke çizer, filoya koydum böyle altı gemi arasında en silik tip. scrap destroyer tier.

wiki anketinde oylama:

katsuragi 203
littorio 31
roma 8

fail'in bu kadarı.
  • Yeni Oluştur...