Sam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 nisan sonunda olacakmış bahar event'i, vittorio veneto bb'si ve başka gemiler ödül olacak denmiş, herhalde italyan gemileri onlar da ilk sefer oyunda. hadi bakalım. :)
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 warspiteı ara ara milf olarak getirdikleri gün yıkılacak ortalık
Sam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Şimdi musashi de geldi, daha bismarck yok. Neyse en azından evente hazırım senin dediğin gibi, 342 tane de bucket var. Resleri doldurayım bari başlamadan artık napalım.
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 sparklamayı da unutma. biraz da resource biriktir. vücudun hazır olsun bir de ilk seçtiğin zorluğu değiştiremiyorsun bitirmeden aklında bulunsun
Sam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Zorluğu öğrendiğim iyi oldu, eyvallah. Biraz okurum evente dalmadan, yazanlar olur herhalde.
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 uykulu uykulu tam yazmamışım pardon bir kere başlyıp da bir tane bile map temizlersen bitirmeden değiştiremiyorsun. gerçi eventten evente değişiyormuş kurallar dediklerine göre. komple farklı kurallar da olabilir bunda
Sam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Evet onu okudum sonra ama benim hq lvl hard için yetmeyecek sanırım 74 oluyorum yeni. Mediumda düşmüş herşey geçen sefer, medium yaparım herhalde. Hard zormuş bayağı zaten hava gücüm filan yetmez herhalde.
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 hard rng ve resource dump. zaten madalyadan başka bir şey vermiyor. gogo medium bu event
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Event yarın başlıyor, bir değil iki italyan bb geliyor üstelik! Eski event gemileri de ikinci haritada toplanabilecekmiş sanırım. Easy için fleet locking yok ama üstü için toplam 3 fleet gerekecekmiş sanırım. Galiba easy gideceğim sakata gelmemek için çünkü haritaları bitirdikçe yeni cv filan ödül olarak geliyormuş. kaydolmaya çalışan başkaları vardı önceden, sadece ikimiz mi oynuyoruz koca forumda anlamadım. :p
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Benim sınavlar vs. derken kaynadı gitti arada. Bir ara tekrar açıp bakmak lazım aslında.
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 easy bitirince sonra normal da bitirebiliyor olman lazim //kaede
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 boss hangi zorlukta ölürse o zorlukta kitleniyormuş. wiki'deki spring 2015'e eklemeye başlamışlar. vittorio veneto değil de roma'yı koymuşlar onun yerine, isimler olarak öyle bir tercihte bulunabilirler diye aklıma gelmişti aslında. littorio dördüncü haritayı bitirme ödülü sanırım ama ben pek tutmadım ne stat ne de tasarımı. http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20150428125024/kancolle/images/e/e2/441.png katsuragi fena değil ama.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20150428143311/kancolle/images/b/bf/442.png bu da roma, dropmuş. kostümler gene iyi aslında. http://danbooru.donmai.us/data/b1c22f5d94c20d83ba7858452a653002.png bu da cv katsuragi, e-2 ödülü.
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 ya ismi şimdi aklımda değil de o italyanları dizayn eden çizerin tarzı hiç hoşuma gitmiyor. eiyuu senkide çok çektim öte yandan katsuragi lezzetli gözüküyor
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 evet bakıyorum da %95 filan aynı görüşte, italyan bb'ler hayalkırıklığı oldu. cidden bravo dmm. kai ni'de düzeltebilseler keşke suratları.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 katsuragi fanart'ları hemen sürüyle gelmeye başladı, italyan bb'leri için çöp yok. cidden helal dmm. kura çekiyorlar galiba "kime çizdirelim bu sefer" derken. demin e-2'yi de bitirip aldım katsuragi'yi, easy gittim hep ama e-1'de medium gitseydim keşke, 41cm prototip top almak vardı. e-2 ödülleri çöp, sonrasında da fleet locking var zaten. 24 tane gemi lazım heh, hiç gelemem. kaynakları da bitirmeyeyim belki roma'yı düşürebilirim uzak ihtimal da olsa. 5000/5000/1500 gitti e-2 easy'de bile.
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 hatta millet ilk mapleri hard yapın falan diyor bakıyım bu akşam deniyecem hardda
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 ilk haritada ödüller iyi de ikincide kaydadeğer birşey yoktu. wiki'de listelemişler oradan bakarsın ihtiyacına göre seçersin.
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Verildi mi bilmiyorum ama yerelleştirme için kampanya var. https://www.change.org/p/kadokawa-shoten-localize-kantai-collection-into-the-english-language
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 oo eyvallah, böyle birşey arıyordum. vita oyununu da çevirseler keşke. sjw'lerin davalarından korkuları geçer umarım.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 demin aldım vittoio'yu da pısırık destroyer gibi birşey çıktı, şu bb'leri food ship ayarında yapan insan kimse doxlasınlar ya. roma'yı düşüremezsem şu event bismarck inşasını beklettiğime değmeyecek. italyan 38cm'si de efsane kötü çıktı, -3 accuracy -1 evasion lmao. hetalia yapımı sanırım. gemi kai için bile blueprint istiyor. bir de yazana göre 130/160 tüketiyormuş ki yamato'dan sonra en yüksek tüketim. karakter kötü, gemi kötü, bunun mu reklamını yaptınız aylarca cidden bravo. geminin teknik olarak gördüğüm tek iyi yanı ne silah konursa konsun very long range yazıyor, veneto sınıfına özel yapmışlar sanırım.
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 katsuraginin de uçak sayısı azmış ya meh
Sam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Evet o da unryuu class, en patates cv sınıfı, fast cvl gibi. Artları iyi charları dandik gemilere koymasalar keşke.
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 hayır cvl gibi yaptınız bari highend cvl olsun da ona uygun görevlerde kullanalım http://i.imgur.com/cfutwdl.jpg littorio bir yerden tanıdık diyordum
Sam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 evet maalesef unryuu-class best art, worst ships. ben de unryuu, katsuragi filan kullanmak isterim yoksa kaga, akagi yerine. littorio & roma'nın artistinin TONLA mami fanartı (en çok çizdiği char sanırım) var danbooru'da, insanların benzetmesine şaşmadım lol. neredeyse üç gün geçti, katsuragi'nin bir düzineden fazla fanart çıkmışken littorio için tek yukarıda koyduğun, bir de katsuragi ile crossover var. roma'nın hala sıfır fanart. wiki'de her beş yorumdan filan sadece biri övüyor, japonlar da tahminimce farklı değildir çizimlere göre. dmm'dekiler oturup dizlerini dövüyor mu acaba. ancak myoukou sınıfının kai art'ı gibi çarpıcı bir değişiklik kurtarabilir herhalde durumu. surata geri kalana gösterdiği özenin onda birini gösterseymiş keşke çizer, filoya koydum böyle altı gemi arasında en silik tip. scrap destroyer tier. wiki anketinde oylama: katsuragi 203 littorio 31 roma 8 fail'in bu kadarı.
Öne çıkan mesajlar