Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ayak parmağı kırılma ihtimali?

DaidaFlu

Öne çıkan mesajlar

bugün kilyosa gittik sığır gibi eğlenelim coşalım yüzelim diye.
kumda futbol oynarken biraz ağır abanayım dedim o anda arkadaş bacağını soktu topla arama. sağ ayak soldan 2. parmağı gömçürdüm o hışımla arkadaşa.

ilk bi kaç kıvrandım bi 5 dakkaya hafifledi ağrısı, sağ ayak içine falan vurdu ağrı parmakla birlikte, özellikle basarken. öeh neyse diyip dönmeden bi tur daha maç yaptık.

şimdi eve geldim baktım ilk eklemden ayağa kadar kıpkırmızı ve o orta eklem şişmiş. özellikle aşağı doğru kıvırmaya çalışınca ağrıyor.

kırık olma ihtimali var mı? her ihtimale karşı yarın bi acile uğrasam mı?

:<
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi 5 yaşında değilsen gayet duruyorsun öyle ahım şahım bir ağrısı yok kırığın eğer parçalı bi şey değilse.

ben kartalkayada düşüp kırmıştım bi de hastaneye ulaşım + ağız ayıran ortopedistin gelmesi 4 saat falan sürmüştü o halde.

da o zaman tuzum kuruydu şimdi iş güç var kırıksa ve atel matel değil hayvan gibi sargı işin içine girerse büyük sıkıntı.
Sosyal ağlarda paylaş

gittim acile öğlen, anlattım durumu sığır doktora, bakmadan röntgen çekek dedi neyse çektirdim röntgeni baktı hangi parmaktı dedi. hasbin çekip sağ ayak soldan 2. dedim. baktı kırık yok bak sen de istersen dedi, baktım gerçekten de kırılmamış lan, sanırım çatlak da yok bahsetmediğine göre. fazlasıyla umursamazdı ama. kırık olsa kendin hallet falan dicek gibiydi adam.

neyse sonuç olarak kırık yok bi tane krem verdi şişliği alsın diye gönderdi. hala şüphedeyim ama. kızarıklık azaldı şişlik duruyor.

bir de ayaktayken sorun olmuyor da yatınca sızlıyor acayip.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...