DaidaFlu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 bugün kilyosa gittik sığır gibi eğlenelim coşalım yüzelim diye. kumda futbol oynarken biraz ağır abanayım dedim o anda arkadaş bacağını soktu topla arama. sağ ayak soldan 2. parmağı gömçürdüm o hışımla arkadaşa. ilk bi kaç kıvrandım bi 5 dakkaya hafifledi ağrısı, sağ ayak içine falan vurdu ağrı parmakla birlikte, özellikle basarken. öeh neyse diyip dönmeden bi tur daha maç yaptık. şimdi eve geldim baktım ilk eklemden ayağa kadar kıpkırmızı ve o orta eklem şişmiş. özellikle aşağı doğru kıvırmaya çalışınca ağrıyor. kırık olma ihtimali var mı? her ihtimale karşı yarın bi acile uğrasam mı? :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 abi herkesin mi başına gelir. bir arkadaşım aynı şikayetle gitti çatlak çıktı. bi göster abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 catlak ya da cıkık olabilir daha cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 yüzde 99 kırık. geçmiş olsun. tabanına alçı koyacaklar, bacakta sargı, 1 ay sakatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 kırık olsa duramazsın sdf. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 daha önce kolum kırılmıştı gayet durdum şahitlerim var. kırıksa gerçekten boku yedim abi iş güç var. pef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 kirik olsa duramazsin ne yanlis bir arguman lan. annem kalca kemigini kirdi 20 gun gezmis o sekilde sonra agri var diye doktora gidince ortaya cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 yok abi 5 yaşında değilsen gayet duruyorsun öyle ahım şahım bir ağrısı yok kırığın eğer parçalı bi şey değilse. ben kartalkayada düşüp kırmıştım bi de hastaneye ulaşım + ağız ayıran ortopedistin gelmesi 4 saat falan sürmüştü o halde. da o zaman tuzum kuruydu şimdi iş güç var kırıksa ve atel matel değil hayvan gibi sargı işin içine girerse büyük sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 ne iş yapıyon futbolcumusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 3 dk 6 sn de röntgen çekiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 yok yau. animasyon & reklam. ama ofis yeri sıkıntılı yürümek vs gerekiyor. çile olcak şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Kizarma ve sisme catlak belirtisi genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 bende gecen çarptım küçük parmak kızardı hafif şişti filan, ilk 1-2 gün zor bastım, röntgen çektirdim, ne kırık ne çatlak çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 bence röntgen çektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 kırılsa / çatlasa duramazsın külliyen yalan ben 2 gün kırık elle gezdim ilk gün iyidi de ikinci gün hareket ettiremedim hiç akşamına da gittiydim, kırıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 geçmiş olsun bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 7thBreath said: kırılsa / çatlasa duramazsın külliyen yalan ben 2 gün kırık elle gezdim ilk gün iyidi de ikinci gün hareket ettiremedim hiç akşamına da gittiydim, kırıkmış. Doktor muayene ederken kirmistir onu. kirik olsa duramazdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 bide abi şu posta baktıktan sonra şöyle bi videoya denk geldim iyisin yine, hafiften gore http://www.youtube.com/watch?v=2IIuXNmQE2I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Lan benim de el bas parmağı susup kırmızı sekilde baya ağrıyordu. Baskı uygulayamiyordum. 1 haftaya filan gecti. Acaba çatlak miydi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 abi hiçkimse artık kırılsa duramazsın muhabbeti yapmıyor siz de gelip "yalan o..." muhabbetini yapmayın yeter lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 bu tarz şeylerde direk gidin doktora. yanlış kaynarsa gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 %4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 gittim acile öğlen, anlattım durumu sığır doktora, bakmadan röntgen çekek dedi neyse çektirdim röntgeni baktı hangi parmaktı dedi. hasbin çekip sağ ayak soldan 2. dedim. baktı kırık yok bak sen de istersen dedi, baktım gerçekten de kırılmamış lan, sanırım çatlak da yok bahsetmediğine göre. fazlasıyla umursamazdı ama. kırık olsa kendin hallet falan dicek gibiydi adam. neyse sonuç olarak kırık yok bi tane krem verdi şişliği alsın diye gönderdi. hala şüphedeyim ama. kızarıklık azaldı şişlik duruyor. bir de ayaktayken sorun olmuyor da yatınca sızlıyor acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 kırık olsa duramazdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar