yasarkemal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 132.bölümdeyim, Jiraiya dövüşü başladı ancak dövüştüğü kişi pein değil? pein neden o makinanın içine yattı? bu dövüştüğü kişi eğittiği 3 cocuktan en iyi özellige sahip bunu anladım ancak jiraiya o öldü mü diye sordugu zaman'evet o öldü'dedi. pein o kücüklükteki 2. oglan degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 pain=nagato Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 jiraiya ölüyor peinle dövüşüp. naruto peini öldürüyor pein pişman oluyor ve rinneganı saklıyor pein'in şu kağıtçı hatunu. sonra kağıtçı hatunu öldürüp çalıyor rinneganı tobi diye biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 ahahah bokunu çıkardı ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yasarkemal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Akito said: jiraiya ölüyor peinle dövüşüp. naruto peini öldürüyor pein pişman oluyor ve rinneganı saklıyor pein'in şu kağıtçı hatunu. sonra kağıtçı hatunu öldürüp çalıyor rinneganı tobi diye biri okumadım, çok komiksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yasarkemal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 applev0dka said: pain=nagato birbirlerinin bedenlerini mi kullanıyorlar, yoksa nagato onu kontrol mü ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 açıklamasak daha iyi, berbat eder her şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 pain nagato'nun kontrol ettiği o 6 kişilik ekibin adı. madem sordun söyleyeyim bunları araştırp buluyorlar , o 6 kişi aslında ölü insanlar,vücütlarındaki demirler çakra kontrolu sağlıyor ve belirli bir mesafe içinde nagato'nun vücutları kontrol etmesini sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 ya apple mal mısın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 adam soruyor abi napayım aaaa sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yasarkemal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 ha anladım,sağolun gerçekten,diyorum neden bunlar piercing takıp geziyorlar diye.tşkrler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar