MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mümkünse şöyle ney veya keman gibi müzik aletleriyle yapılmış enstrümantel şarkılar arıyorum. genelleme yapmazsanız çok sevinirim çünkü her şarkı enstrumental falan çıkmayabiliyor. Yardım edenlere çok teşekkürler...[signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le...
uncla Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 klasik müzik dinlesene en kralı.. vivaldi,mozart,beethoven fln sırasıyla indir işte..[signature][hline]R+
screamer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Buradan yararlanabilirsin[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 enya enya enya enya enya enya .........[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 evet enya güzeldir gayet. braveheart soundtrack'leri de güzel baya.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Jester Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 screamer link yok orda[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Sam, 05 Ocak 2005 19:39 tarihinde demiş ki: redemption'ı da oynamadım zira adında vampir geçiyordu, osman: redemption olsaydı belki oynardım..
Mix Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: LevieMaxilack, 07 Ocak 2005 19:48 tarihinde demiş ki: genelleme yapmazsanız çok sevinirim said: uncla, 07 Ocak 2005 19:59 tarihinde demiş ki: klasik müzik dinlesene en kralı.. vivaldi,mozart,beethoven fln sırasıyla indir işte.. [signature][hline]Hoşuna mı gitti?
Head Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 joe pass'ın bütün şarkılarını çekin. rahatlamaktan eriyorum. p.s: caz yalnız.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i cry after giving head. [Bu mesaj Head tarafından 08 Ocak 2005 00:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 LotR Soundtrack Kill Bill Soundtrack Gladiator Soundtrack Starwars Soundtrack Blnd Guardian bazı şarkılar (Bards Song In the Forest)[signature][hline] With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E.
Pyhenn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Resident Evil Sountrack (M.Manson)[signature][hline]--- God is in the TV ---
keyn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Cradle of filth - her ghost in the fog :)[signature][hline]the Kovenant - S.E.T.İ
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 verilen tepkilerden yola cikarak elvyn'in verdigi linki siliyor ve kendisini uyariyorum... topicte istenenin tam tersi seyler koyarak milleti rahatsiz etmeyin[signature][hline]"'Cause we are all the little tin man with hearts like little tin cans and as we line them down with tears, over the years, they inevitably turn... to rust "
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 norah jones tavsiye ederim enstrümental olmasa da kadının sesi herhangi bir müzik aletinden daha hoş çıkıyor zaten. benim kafamı glass prison dinlendiriyo mesela.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: HellHound, 08 Ocak 2005 13:53 tarihinde demiş ki: verilen tepkilerden yola cikarak elvyn'in verdigi linki siliyor ve kendisini uyariyorum... topicte istenenin tam tersi seyler koyarak milleti rahatsiz etmeyin 53 mb. olmasaydı bu kadar tepki vermezdik ama 1 saat indirdikten sonra saçma sapan bişeyle karşılaştıktan sonra [Bu mesaj forgiver tarafından 08 Ocak 2005 13:58 tarihinde değiştirilmiştir]
mdma Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Blackmors Night'i tavsiye ederim orta çağ taverna müziği tarzında akustik bir tür.Abümlerinde mutlaka ensturmantel parçalarıda olur. Bunun dışında Lorena Mckenedy (yalnış yazmış olabilirim adını) de güzel müzik yapar. Ortadoğu müziğini batı ensturmanlarıyla yorumlar. Yalnış olmasın ayrıca soprano olduğunu duydum. Clasic müzik olaraktan clasic forever adında bir albüm seti var Gelmiş geçmiş en ünlü parçaları bu sette toplamışlar Kafa dinlemek için birebir. [signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. [Bu mesaj Endoret tarafından 08 Ocak 2005 16:17 tarihinde değiştirilmiştir]
dory Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Opeth Hope Leaves Nightwish Away[signature][hline]- That's a jellyfish! - Bad Squishy! Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow
Jhengie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 enigma..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Kane13 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 evanescence-anywhere(*)(gir kazaa ya indir) evanescence-field of innocent evanescence-before the dawn[signature][hline]İmzasını bulmayan adam:(
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Evanescence - My Immortal (piano var) çok iyi bence.Bir de Anathema - Jai Fait Une Promesse(enstruman yok ama kadının sesi çok rahatlatıyor)[signature][hline]The sickness that you are The plague that made me starve
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Anathema nın şarkısını yanlış yazmış olabilirim[signature][hline]The sickness that you are The plague that made me starve
mdma Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Enigma olabilir ama anathema evanescene fln yazanlar var. Eleman kafa dinlemeye ensturmantel, klasik müzik tarzında diyor. Çok uçmayalım. :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Kane13 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 sayın endoret benim yazdığım şarkılar eski ve sen onları dinledinmi. zaten konuyu açan mümkünse demiş[signature][hline]İmzasını bulmayan adam:(
mdma Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Merak etme bende konser versiyonları+piyasadaki cdleri origin albümü fln hepsi + klipleri hepsi var :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. [Bu mesaj Endoret tarafından 08 Ocak 2005 17:03 tarihinde değiştirilmiştir]
mdma Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Bilmediğim şeyi çok bilen arkadaşlardan öğrenmek isterim :) aydınlatsınlar bu çok bilen arkadaşlar. Gelip aha burası slow ahanda burasında piano giriyormu diyeceksiniz?[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Öne çıkan mesajlar