Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şöyle kafa dinletici şarkılar...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mümkünse şöyle ney veya keman gibi müzik aletleriyle yapılmış enstrümantel şarkılar arıyorum. genelleme yapmazsanız çok sevinirim çünkü her şarkı enstrumental falan çıkmayabiliyor. Yardım edenlere çok teşekkürler...[signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le...
Mesaj tarihi:
screamer link yok orda[signature][hline]I leave you, negative behind
Watch me all in flames, on a butterfly I ride
Sam, 05 Ocak 2005 19:39 tarihinde demiş ki:
redemption'ı da oynamadım zira adında vampir geçiyordu, osman: redemption olsaydı belki oynardım..
Mesaj tarihi:
said:
LevieMaxilack, 07 Ocak 2005 19:48 tarihinde demiş ki:
genelleme yapmazsanız çok sevinirim

said:
uncla, 07 Ocak 2005 19:59 tarihinde demiş ki:
klasik müzik dinlesene en kralı..
vivaldi,mozart,beethoven fln sırasıyla indir işte..
[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
Mesaj tarihi:
joe pass'ın bütün şarkılarını çekin.

rahatlamaktan eriyorum.

p.s: caz yalnız.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
i cry after giving head.

[Bu mesaj Head tarafından 08 Ocak 2005 00:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
LotR Soundtrack
Kill Bill Soundtrack
Gladiator Soundtrack
Starwars Soundtrack
Blnd Guardian bazı şarkılar (Bards Song In the Forest)[signature][hline]
With each kill I grow wiser
With added wisdom I grow stronger / A.E.
Mesaj tarihi:
verilen tepkilerden yola cikarak elvyn'in verdigi linki siliyor ve kendisini uyariyorum... topicte istenenin tam tersi seyler koyarak milleti rahatsiz etmeyin[signature][hline]"'Cause we are all the little tin man with hearts like little tin cans and as we line them down with tears, over the years, they inevitably turn... to rust "
Mesaj tarihi:
norah jones tavsiye ederim enstrümental olmasa da kadının sesi herhangi bir müzik aletinden daha hoş çıkıyor zaten.
benim kafamı glass prison dinlendiriyo mesela.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Mesaj tarihi:
said:
HellHound, 08 Ocak 2005 13:53 tarihinde demiş ki:
verilen tepkilerden yola cikarak elvyn'in verdigi linki siliyor ve kendisini uyariyorum... topicte istenenin tam tersi seyler koyarak milleti rahatsiz etmeyin

53 mb. olmasaydı bu kadar tepki vermezdik ama 1 saat indirdikten sonra saçma sapan bişeyle karşılaştıktan sonra

[Bu mesaj forgiver tarafından 08 Ocak 2005 13:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Blackmors Night'i tavsiye ederim orta çağ taverna müziği tarzında akustik bir tür.Abümlerinde mutlaka ensturmantel parçalarıda olur.
Bunun dışında Lorena Mckenedy (yalnış yazmış olabilirim adını) de güzel müzik yapar. Ortadoğu müziğini batı ensturmanlarıyla yorumlar. Yalnış olmasın ayrıca soprano olduğunu duydum.
Clasic müzik olaraktan clasic forever adında bir albüm seti var Gelmiş geçmiş en ünlü parçaları bu sette toplamışlar Kafa dinlemek için birebir.
[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.

[Bu mesaj Endoret tarafından 08 Ocak 2005 16:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
enigma..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Mesaj tarihi:
Evanescence - My Immortal (piano var) çok iyi bence.Bir de Anathema - Jai Fait Une Promesse(enstruman yok ama kadının sesi çok rahatlatıyor)[signature][hline]The sickness that you are
The plague that made me starve
Mesaj tarihi:
Enigma olabilir ama anathema evanescene fln yazanlar var. Eleman kafa dinlemeye ensturmantel, klasik müzik tarzında diyor. Çok uçmayalım. :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
Mesaj tarihi:
sayın endoret benim yazdığım şarkılar eski ve sen onları dinledinmi.

zaten konuyu açan mümkünse demiş[signature][hline]İmzasını bulmayan adam:(
Mesaj tarihi:
Merak etme bende konser versiyonları+piyasadaki cdleri origin albümü fln hepsi + klipleri hepsi var :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,

[Bu mesaj Endoret tarafından 08 Ocak 2005 17:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bilmediğim şeyi çok bilen arkadaşlardan öğrenmek isterim :) aydınlatsınlar bu çok bilen arkadaşlar. Gelip aha burası slow ahanda burasında piano giriyormu diyeceksiniz?[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
  • Yeni Oluştur...